• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Craina Marius
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular
; clinica

Dr. Craina Marius

Dr. Craina Marius medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

Dr. Craina Marius medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Clinica President din Timisoara

Opinii utilizatori

Numar de contact Dr. Craina?
De Iuga pe 01 Iunie 2016

Poate sa-mi spuna cineva numarul de telefon al domnului doctor Craina?

EXCELENT
De Alina FILIP pe 14 Aprilie 2015

Un om si medic extraordinar, sa ii dea Dumnezeu sanatate o mie de ani inainte!!!!! Un om deosebit ...putini oameni mai sunt ca el!!!!!
un mega profesionist!!!!!

Parere
De Farcas Raluca-Alexandra pe 09 Martie 2015

Buna seara doamnelor,cine stie unde este Piata Pedruceanu in Timisoara?

Incredere
De Buruczky claudia pe 18 Ianuarie 2015

Tot respectul meu, si multe multumiri, un om deosebit in care am avut incredere din prima clipa.

Foarte bun
De Manuela pe 22 Noiembrie 2014

Un medic extraordinar! Am doi copii minunati datorita lui! Apelati cu incredere!

Un om si un doctor pentru care nu sunt suficiente cuvinte ca sa ii pot multumi.
De DEAC VIORICA (Vio de la Deva) pe 06 Octombrie 2014

Radu si Sarah sunt cei doi copii ai mei. Pentru viata fiecaruia dintre ei dr. Marius Craina a avut un rol esential. Datorita lui ambele sarcini s-au finalizat cu bine, iar noi suntem o familie fericita. Cuvintele sunt insuficiente pentru a-i putea multumi. De aceea, singurul mod de a ne arata recunostinta si aprecierea fata de DR.MARIUS CRAINA sunt gandurile noastre bune.

Un om si un medic de milioane
De Violeta pe 10 Septembrie 2014

Am avut o sarcina cu probleme inca din prima luna, datorita grijii si monitorizarii dlui Craina si a intregii echipe, am acum cea mai frumoasa minune pe care mi-o puteam dorii.

Este un profesionist desavarsit, si da il recomand din toata inima pt. ca fara dansul nu cred ca as fi putut sa-mi tin azi puiul in brate. Multumesc domnule conferentiar Craina! Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere!

Dr.Craina Marius
De Filimon Beate pe 09 Mai 2014

Un om si un doctor de nota 10.Datorita lui am fetita sanatoasa .

Nr contact Dr Craina
De Mihaela pe 08 Aprilie 2014

Imi puteti da va rog frumos numarul de telefon al domnului doctor Craina, sau imi puteti spune cum se numeste clinica unde il pot gasi? Va multumesc!

Dr. Craina Marius
De Anca pe 19 Martie 2014

Nu contest priceperea domnului doctor, insa neseriozitatea de care da dovada in ultimul timp m-a facut sa renunt cu usurinta la un asemenea doctor. L-am contactat personal, pentru o programare, si mi s-a comunicat ora (5 dupa amiaza) si locul (mai exact policlinica Dr. Grigoras din piata 700), am plecat cu invoire de la job, am ajuns in mare graba la ora 5 fara cinci, si am constatat cu stupoare ca inca 12 persoane au fost programare la exact aceeasi ora in aceesi zi ca si mine.

Eram a 13 persoana pe o lista de asteptare facuta de secretare in timp ce oamenii soseau la policlinica. Am asteptat o ora, mai eram inca 8 persoane de consultat inaintea mea si am plecat. Cum e posibil asa ceva intr-o clinica privata? Rusine Marius Craina! Rusine Clinicii Grigoras ca permite asa ceva.

Contact Dr. Craina Marius

Adresa

Franyo Zoltan, 6, Timis, Timisoara

Site www.maternitate-privata.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.