• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Cotiga Cristian
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Cotiga Cristian

Dr. Cotiga Cristian medic primar obstetrica ginecologie.

Dr. Cotiga Cristian medic primar obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic Filantropia

Opinii utilizatori

Dr. Cotiga Cristian
De Madalina pe 06 August 2014

La prima sarcina am stat mult in spital din cauza colului deschis la 30 de saptamani. La 33 de saptamani, in duminica de Sf Nicolae, acest minunat domn dr. era de garda si din exces de zel mi-a facut un control, in urma caruia era convins ca am dilatatie si m-a dus in sala de nasteri. Dumnezeu l-a trimis, chiar cand se pregateau sa-mi mareasca "dilatatia", pe dr Peltecu, profesorul de la Filantropia. S-a oprit direct in sala de nasteri, m-a controlat si el si nici urma de dilatatie. Era doar deschizatura normala a colului meu. M-a trimis in salon, apoi acasa si am nascut dupa 3 saptamani.

Toata stima
De Adriana pe 30 Noiembrie 2011

Daca jumatate din medicii din Romania ar intelege sa lucreze ca dl dr. Cotiga, tara asta ar merge mult mai bine. Am nascut ambii copii cu dinsul si il recomand oricui cu cea mai mare incredere.

Dr. Cotiga Cristian
De Marinescu Florinela pe 15 Decembrie 2010

Este medicul care mi-a urmarit sarcina si cu care am nascut. Am numai cuvinte de lauda pentru dansul.

Dr. Cotiga Cristian
De Cristina pe 06 Decembrie 2010

Un om si un profesionist exceptional. Vorba buna, blanda si increderea pe care ti-o da fac cat 70 % din vindecare.

Dr. Cotiga Cristian
De Carmen Constantin pe 05 Iulie 2010

Am avut onoarea sa-l cunosc de foarte mult timp pe Dr. Cotiga Cristian, care m-a tratat exceptional. Nu exista "ceva ginecologic" sa nu fie rezolvat cu succes de acest doctor de nota 10.

Contact Dr. Cotiga Cristian

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.SpitalulFilantropia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.