• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Cotarcea Smarandita
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Cotarcea Smarandita

Dr. Cotarcea Smarandita, medic specialist obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic Municipal Filantropia (spitalul Clinic Nr. 2 Craiova).

Dr. Cotarcea Smarandita, medic specialist obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic Municipal Filantropia (spitalul Clinic Nr. 2 Craiova).

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Clinic Municipal Filantropia (spitalul Clinic Nr. 2 Craiova)

Opinii utilizatori

Caracter urat
De Adriana.Ada732 pe 31 August 2018

Fugiti cand auziti de Cotarcea Smarandita! De curand am fost la doamna pt ca doctor nu se poate numi! Vulgaritatea e la ea acasa..mi a vorbit si m.a tratat ca pe ultimul gunoi! Desi citisem uratele pareri despre doamna cotarcea am fost nevoita sa merg la ea la control si din pacate tot e adevarat! Nu si da interesul deloc se grabeste si nici nu sta de vorba iar daca indraznesti sa intrebi ceva iti vorbeste vulgar si te jigneste...numai medic nu se poate numi.ia banii, pleci nelamurita de la ea si tratata fff urat!

Bună ziua
De Madalina pe 01 Iulie 2017

Eu sunt noua pe aici și vreaU sa va spun părerea mea ddpre doamna dr Cotarcea, sunt pacienta dânsei de ceva timp și înainte sa aj la dansa m.am plimbat pe la numele mari ale ginecologiei ( gen Pascu Cornelia care este un om excretabil și ahtiat rău de tot după bani , la care o simpla consultație costa cât jumate din salariul meu pe luna) dna dr Cotarcea este un om deosebit, un om care își ajuta pacienții fără interese materiale, un profesionist desăvârșit care îți explica absolut orice. II Mulțumesc lui Dumnezeu ca mi.a scos în cale un așa om deosebit. Tot respectul Dr Cotarcea!

Cotarcea Smarandita
De Roxana pe 09 Februarie 2017

Un medic exceptional si un om minunat. Mii de multumiri. Recomand cu incredere!

Daca va pasa de banii si sanatatea voastra, cautati un alt medic.
De Andreea pe 21 Decembrie 2016

Incepand din momentul in care am sunat pentru o programare asistenta m'a intampinat cu un ton deranjant, 'eh, macar doctorul sa fie bun' am zis, am intrat in salon, am asteptat o groaza de timp peste programarea mea(pentru cunsultatie) pentru ca mai apoi, la finalul ei 'doamna doctor' sa nu imi dea nici un diagnostic, si sa strambe din nas in momentul in care i'am spus ca nu am sa ii dau 5 milioane in ziua respectiva pentru analize. Mi'a luat 100 de lei pe consultatie (fara sa aiba habar ce aveam, retineti). Daca aveti multi bani de dat pentru servicii infecte si inutile, mergeti, daca va pasa insa de sanatatea dumneavoastra, nu va pot spune unde sa mergeti, insa cu siguranta nu ar trebui sa mergeti aici. O zi buna!

Un medic extraordinar!
De Oana pe 05 August 2016

Este un medic extraordinar si un om minunat! Mi-a urmarit sarcina si m-a ajutat sa imi depăsesc toate temerile deoarece eram f speriată datorită anumitor probleme la inceput. Nu urmareste banii ca alți dr. Consider ca este un om corect care mi-a castigat increderea,respectul si admiratia!

dezamagire totala vis a vis de actul medical intr-un cabinet particular ce refuza asigurarile CAS
De Marinescu mirela pe 16 Octombrie 2015

Extrem de volubila la plata onorariului fara bon fiscal...Analizele sunt ignorate,nu are o schema de investigare din care sa poata concluziona un minim diagnostic,dialog jignitor usor vulgar,pune pacienta in aversiune sugerand cauze ale bolii pe multiple planuri fara sa fi indicat investigatii,ignorand istoricul bolii pacientului.Asistenta respingatoare nepoliticoasa.Dezamagire,timp pierdut,induce confuzie,nesiguranta,teama... ... AFISUL DE PE USA INTERIOARA O ARUNCA IN PENIBIL IREVERSIBIL : " CINE ADRESEAZA DE DOUA ORI ACEEASI INTREBARE ,PLATESTE DE DOUA ORI CONSULTATIA..."!!!!! DOAR BANII VORBESC IN CAZUL ACESTUI MEDIC!

Dr. Cotarcea Smarandita
De Lostritza pe 07 Martie 2013

Acest medic este responsabil de faptul ca am pierdut o sarcina in 33 de saptamani. Evident, nu mi-am dat seama de acest lucru decat dupa ce trei medici specialisti mi-au studiat independent dosarul si au constatat ca problemele aparusera inca din saptamana 14 de sarcina, dar doamna doctor nu a facut nimic in privinta asta. Nu s-a uitat pe ecografii, nu a solicitat analize, pur si simplu m-a pus pe tratament cu aspenter pana cand am ajuns la spital intr-o noapte, cu hemoragie. Doamna doctor nu a binevoit sa se deplaseze la spital decat a doua zi, cand mi-a reprosat ca as fi mancat salam, motiv pentru care s-a intamplat aceasta tragedie. Evident, nu a avut bunul simt sa recunoasca faptul ca a gresit, insa eu mi-am propus sa povestesc pe toate forumurile ce mi s-a intamplat tocmai pentru a pune in garda gravidele care ar vrea sa se duca la ea. Macar atat sa fac si eu impotriva acestui medic!

Dr. Cotarcea Smarandita
De Eli pe 24 Ianuarie 2011

In sfarsit am mai facut un pas, sunt insarcinata, in 6 saptamani. Asta doar datorita doamnei doctor Cotarcea Smarandita. Meritul este al dansei. M-a ajutat enorm sa raman insarcinata. Acum pentru ca am un bebe in burtica sunt fericita, iar sarcina mi-o va urmari doamna doctor Cotarcea Smarandita. Este singurul doctor in care am incredere.

Dr. Cotarcea Smarandita
De Eli pe 15 Octombrie 2010

Doamna doctor este un super medic si un super om. Are un suflet de aur. Am mers la multi medici ginecologi din Craiova si Bucuresti, dar m-am oprit la doamna doctor Cotarcea. Inca nu sunt gravida, dar cu ajutorul ei am convingerea ca in curand voi fi si fara nici o ezitare la dansa voi merge sa-mi urmareasca sarcina si tot cu dansa voi naste pentru ca stie ce are de facut. Este un super medic.

Dr. Cotarcea Smarandita
De Padureanu denisa pe 27 August 2010

Un medic bun cu pregatirea necesara, draguta si comunicativa cu pacientii. Mergeti cu incredere.

Contact Dr. Cotarcea Smarandita

Adresa

Constantin Brancusi, 3, Dolj, Craiova

Site 0251.307.500
0251.417.820
0251.417.821
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.