• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Coroama Adriana Doina
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Coroama Adriana Doina

Dr. Coroama Adriana Doina medic specialist obstetrica - ginecologie, Cabinet Medical Individual Dr. Coroama Adriana Doina Bucuresti.

Dr. Coroama Adriana Doina medic specialist obstetrica - ginecologie, Cabinet Medical Individual Dr. Coroama Adriana Doina Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Coroama Adriana Doina Bucuresti

Opinii utilizatori

MRS
De Andreea pe 24 Mai 2018

un medic exceptional, foarte atent, rabdator si de foarte mare ajutor atat pe parcursul sarcinii cat si dupa nastere.

Nu recomand!
De Nemultumita pe 27 Ianuarie 2016

Am fost la MEDAS la dânsa ... nu recomand - am stat 5 minute si nu am primit niciun sfat desi sunt intr o situatie delicata.. a facut ecografie, mi-a dat poza mi-a luat banii si gata.. nici macar nu era atentă la ce vorbeam. Nu voi mai reveni la dânsa. PS: Nu e foarte căutată - am sunat sâmbătă și m-au programat luni seara, data viitoare nu mai merg la ea nici la urgență pt. că oricum nu m-a ajutat cu nimic. Persoana care a ieșit înainte ca eu să intru în cabinet părea la fel de nemulțumită ...

dr.adriana coroama
De Badia florica pe 12 Martie 2015

Un doctor excelent.Ma ingrijeste de 14 ani cu profesionalism si daruire.V-o recomand din toata inima si cu toata seriozitatea.

Un doctor de milioane
De Lavinia Dinescu pe 12 Martie 2015

Sunt la doamna doctor de 6 ani si ceva, dinainte sa o am pe fetita mea de 5 ani, care a monitorizat-o mi-a adus-o pe lume tot doamna doctor, si vreau sa zic ca a venit intr-un suflet si la spital la nastere. Exact cum promisese. Sfaturile si retele prescrise s-au dovedit a fi excelente.
Eu as recomanda-o cu incredere .

Dr. Coroama Adriana Doina
De Mihaela pe 20 Noiembrie 2013

Un om si un medic de nota 10.

Dr. Coroama Adriana Doina
De Alina pe 25 Octombrie 2011

Sunt la acest doctor de 6 ani, as dori sa spun ca e o femeie de nota 10, in decursul celor 6 ani nu i-am dat nici o "spaga", a fost mereu draguta si am primit sfaturi de la ea care sau dovedit a fi foarte utile, cade la femeie la femeie, astea sunt doar rautati sau nu stiu. Mergeti cu incredere la ea, o recomand.

Dr. Coroama Adriana Doina
De Popescu ruxandra pe 29 Septembrie 2011

Am fost la ea, nici nu o interesa ce-i spun, m-a cosultat, era absenta, la sfarsit se uita cu insistenta spre geanta mea sa scot un cadou. M-am ridicat de pe scaun, i-am spus "La revedere", iar ea nu a raspuns. Are un caracter groaznic si se poarta urat cu pacientele.

Dr. Coroama Adriana Doina
De Gina pe 09 Februarie 2011

Am fost la ea si nu am fost multumita deloc!

Contact Dr. Coroama Adriana Doina

Adresa

Calea Dorobantilor, 32, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.