• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Copacianu Iuliana
45 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Copacianu Iuliana

Dr. Copacianu Iuliana, medic obstetrica-ginecologie, Pitesti.

Dr. Copacianu Iuliana, medic obstetrica-ginecologie, Pitesti.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

CMI Dr. Copacianu Iuliana

Opinii utilizatori

NU RECOMAND
De SorinaM pe 03 Decembrie 2019

Din pacate, inca un medic plictisit de activitatea pe care o desfășoară, indiferent daca intri in contact cu dansa la spital sau la cabinetul particular. Incapabilă sa puna un diagnostic de sarcina (cu analizele doveditoare în fata) desi aceasta ii este specializarea...Lipsita de empatie si foarte arongata!

Nu recomand
De Elena pe 17 Februarie 2018

Am fost la spitalul Județean si era dansa de gardă. Eram însărcinată în 5 săptămâni și am avut sangerare in ziua respectiva, mi s-a spus că sarcina e ca si dusă, după ce m-a controlat cu mana, nu intravaginal. M-a internat pana dimineata, sa fiu sub observație, intr-un final, facandu-mi si un control intravaginal si a constat ca sarcina e mica. Pe timpul noptii am avut dureri de burta, crampe, am chemat asistentă și mi-a spus ca daca o cheama pe doctora, imi face chiuretaj de nervi ca o trezeste. Am rezistat pentru ca voiam sa patrez sarcina. Sangerarea a continuat si spre dimineata am avut avort spontan. Mi-a facut chiuretaj ca in evul mediu, pur si simplu am leșinat de durere pe capra. Dupa ce am lesinat, m-a tras o asistenta de pe capra si m-a pus pe un pat si m-au lasat acolo o jumatate de ora. Aceasta doactora nici macar nu mi-a recomandat un tratament pentru Acasa, mi-au spus asistentele sau iau augumentin 5 zile. Mi s-a spus că trebuie sa stau 4 zile in spital si daca plec, plec pe semnătura. Am plecat invartindu-ma!!! Nu stiu cum de atat de multa lume mulțumită de acest doctor total dezinteresat de soarta pacientului, cum o puteti recomanda altcuiva????!!! Este total sictirita si "scarbita" de această meserie. Am avut prima sarcina si a rezultat cu un avort spontan si cu un chiuretaj. Poate reușeam să tin copilul daca nu dădeam peste un asa medic.

Dr Copacianu
De Adriana pe 09 Septembrie 2016

Despe dr Copacianu Iuliana nu pot sa spun cuvinte de lauda. Pt ca nu se poate comunica cu dansa fiind mereu acra si imbufnata. Vi se pare normal in luna 6 de sarcina sa ti se spuna ca am luat mult in greutate adica doar 6 kg. Sa nu mi se recomande vitamine( a considerat ca nu am nevoie). De cate ori am fost la control m am simtit inhibata de felul dansei in care ma trata. La ultimul control ma tinut doar 5 minute ca se grabea. Nu mi sa spus cat cantareste bebelusul cati cm are. Doar ca este bine si poti pleca. Da conditiile sunt extraordinare la cabinetul dansei. Dar comportamentul ca doctor lasa de dorit. O gravida are nevoie de comunicare sa se simta in siguranta. Dar de...traim in Romania....

medic excelent
De Lavinia Rizoiu pe 20 August 2015

Am beneficiat de îngrijirile și de toată atenția unui medic de nota zece!

Foarte buna
De Andreea pe 09 Noiembrie 2014

Stie cineva cat costa un test Papanicolau la dansa? Si as mai fi interesata cat m-ar costa daca as merge la dansa sa o intreb doar de niste pastile?

Multumiri
De Flavia pe 21 Iunie 2014

Fara nicio indoiala este cel mai complet ginecolog din oras. Nu as consulta niciun alt "renumit" pentru ca am facut-o si am regretat ca m-am luat dupa gura lumii. Cabinet dotat, curat, iar medicul, o adevarata profesionista.

Un medic de nota zece
De Gusti pe 18 Iunie 2013

Am numai cuvinte de lauda la adresa doamnei doctor. Ma tratez de multi ani la dansa. Si intotdeauna am fost multumita de felul cum am fost tratata. Nu as merge la alt ginecolog din Pitesti, si toate prietenele mele au aceeasi parere.

Multumiri
De Denisa pe 26 Februarie 2013

M-a ajutat Dumnezeu sa raman gravida la o varsta destul de inaintata, dar si cu ajutorul dr. Copacianu care mi-a monitorizat ovulatia la eco vaginal. Sarcina a fost deosebit de grea, cu multe complicatii si probleme. Am fost in pericol s-o pierd de multe ori. Seara mergeam la cabinet la sfarsit de program si desi era tarziu mai avea timp si pentru mine si ma incuraja ca va fi bine. Am cel mai minunat copil din lume! Multumesc Doamna Dr. Copacianu!

Dr. Copacianu Iuliana
De Diana pe 05 Februarie 2013

Am nascut natural cu dumneaei, acum 16 ani, si totul s-a terminat cu bine, cu ajutorul lui Dumnezeu. M-am chinuit atunci 14 ore, in timp ce dumneaei nu m-a prea bagat in seama, pana cand am intrebat-o de ce ma lasa sa ma chinui (sotul avusese grija de detaliile pecuniare). Atunci, intr-adevar, a luat masuri profesioniste si am scapat foarte repede si relativ cu bine (trei zile nu am putut sa ma dau jos din pat), dar am ramas traumatizata profund dupa atata umilinta. Drept pentru care la urmatorul copil, facut la 36 de ani - cand cu greu mi-am facut curaj sa incerc din nou - am ales alt medic si cezariana din start, iar a doua zi dupa operatie eram in picioare. Concluzia: Doamna doctor este un bun specialist si o poti alege fara grija daca poti trece peste faptul ca este o femeie rece si care nu comunica suficient cu pacientul.

Dr. Copacianu Iuliana
De Maria pe 05 Noiembrie 2012

Buna seara! Stiti cumva daca se pricepe pe probleme de infertilitate? Astept raspuns de la voi care ati mai fost la dumneaiei! Multumesc!

Contact Dr. Copacianu Iuliana

Adresa

Bd Republicii, 38, Arges, Pitesti

Reper bl. 2, sc. B, ap. 2;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.