• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Conteanu Florin
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Conteanu Florin

Dr. Conteanu Florin - asistent universitar, specialitate obstetrica - ginecologie.

Dr. Conteanu Florin - asistent universitar, specialitate obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Bucur

Opinii utilizatori

Este un medic foarte bun
De MARINCIU NICOLETA pe 15 Iunie 2017

Eu merg la acest medic de o viata, datorita dansului am astazi doi copii mari ( 27 ani si 24 ani ) perfect sanatosi. Am avut probleme mari legate de pastrarea sarcinii, evolutia sarcinii pana la nastere, chiuretaj, dupa aceea metode contaceptive, sarcina extrauterina, intr-un cuvant de toate. Mi-a fost alaturi si ii multumesc pentru tot. Mai mult decat atat l-am recomandat de-a lungul anilor si altor cunostinte si toate au fost foarte multumite.

Dr. Conteanu Florin
De Coco pe 26 Noiembrie 2012

Fetelor, eu m-am lasat pe mana domnului Conteanu de 3 ori (chiuretaje), nush ce sa va zic cu mine a fost si bun si mai putin bun, e adevarat ca la primul avort nu m-a curatat bine si mi-au amas resturii acolo inauntru, de am ajuns dupa 3 saptamani la urgenta si apoi a 2 zi inapoi pe masa la dumnealui de ma curatat cum a trebuit, si-a recunoscut vina, dar nu in totalitatea spunand ca e si vina mea ca nu m-am curatat, deoarece nu m-a dilat si nu curge nimic, dar apoi am mai avut curaj sa ma las pe mana dumnealui si nu mi s-a intamplat nimic, ba din contra acum sunt pacienta dumnelui ma cunoste si ma trateaza adecvat si corespunzator. Va dau un sfat: nu caracterizati omul dupa aparente daca nu il cunosteti daca nu v-ati lasat corpul pe mana lui, nu aveti de unde sa stiti ce anume sau cat poate medicul respectiv!

E ok
De Dana Mirea pe 05 Noiembrie 2012

Un doctor ok. M-a ingrijit bine, iar sfaturile au fost utile.

Dr. Conteanu Florin
De Simona pe 05 Septembrie 2011

Of, nu stiu ce sa mai cred acest domn doctor mi-l recomandase cineva, dar dupa ce m-am documentat pe net am alta impresie despre dansul. Ce sa fac? Lamuriti-ma, dati-mi un sfat pe adresa de e-mail symona_marin@yahoo.com.

Dr. Conteanu Florin
De Dorina pe 13 Mai 2011

Buna, eu m-am tratat la acest doctor si s-a dovedit a fi eficient. Poate am fost si norocoasa, caci imediat am ramas insarcinata. Dar nu pot spune ca am fost multumita dupa aceea. Doar la un consult normal, fara un ecograf si fara analize eram foarte bine, chiar daca puneam semne de intrebare si cateva intrebari. Am asteptat 22 de sapt pt a afla despre copilul meu daca este bine sau nu. Daca nu era bine ce se mai putea face la acea perioada de sarcina? Trageti voi concluzia daca a fost corect, cum a procedat. Multumesc.

Dr. Conteanu Florin
De Dana pe 07 Mai 2011

Este un medic fara nici un fel de responsabilitate pentru ca am o verisoara care a fost la el cu sarcina de 8 saptamani bineinteles nu i-a facut ecografie a pus-o pe masa ca sa o chiureteze cu acordul ei automat a spus ca e ok sarcina numai exista, dar dupa o saptamana am dus-o la ginecologul meu ca ai era rau si sangera ce sa aflam sarcina 9 saptamani perfect sanatoasa. Medicul a crezut ca facem o gluma nu intelegea ce a chiuretat doctorul Conteanu si cum de sarcina nu este afectata mai ales ca a aspiorat-o. Nu va duceti la el te chiureteaza ca pe banda rulanta la Bucur.

Dr Conteanu
De Oana pe 04 Aprilie 2011

Mi se pare un medic foarte bun. Acum mai depinde si de organism si de soarta. Comunica foarte bine cu pacientii, este intelegator. Mi se pare un medic bun!

Dr. Conteanu Florin
De Gabriela pe 20 Ianuarie 2011

Eu una sunt pacienta lui de aproape 7 ani, si nu am ce sa spun de el; De ex. ca nu e un om care isi face meseria cum trebuie, sau ca nu e amabil sau sociabil. In decurs de 7 ani am facut 2 chiuretaje la dansul cu anestezie totala, si o nastere si nu am ce sa ii reprosez. Va spun sincer eu una am atata respect pentru omul asta. Imi face o reala placere sa vorbesc de acest subiect pentru ca sincer citeam aceste mesaje de la femeii care au fost la dansul si au avut numai reprosuri de adus. Imi pare rau, va cred, dar eu m-am lasat de 3 ori pe mana omului asta si nu am avut niciodata complicatii, neplacerii sau alte probleme.

Dr. Conteanu Florin
De Ralu pe 03 Noiembrie 2010

Eu am facut un chiuretaj la acest doctor la spitalul Bucur. Insa mai aveam o afectiune, o infectie ceva, nu am cum sa stiu exact pentru ca nu mi-a facut analize si nici ecograf. In final mi-a spus ca trebuie sa facem chiuretajul mai intai si apoi sa tratam infectia pt ca daca faceam invers ar fi inaintat sarcina mult si nu mai puteam sa fac chiuretajul. Vreau sa ajung la faptul ca datorita acelei infecii si a faptului ca dupa chiuretaj mi-a dat anticonceptionale expirate acum am mari probleme, vreau un bebe si nu prea pot sa raman decat daca intervin chirurgical. Nu va duceti la acest doctor.

Dr. Conteanu Florin
De Roxana pe 30 Mai 2010

Din cauza unui chiuretaj facut de acest doctor, in anul 1995, am ajuns la spital in stare grava dupa 5 zile de la interventie, atat de grava incat medicii de acolo au fost nevoiti sa anunte procuratura inainte de a interveni in salvarea mea. Regret ca nu i-am intentat proces, poate astazi ar fi fost un medic responsabil si amabil. Pe vremea aceea lucra la spitalul Caritas, si am fost si foarte generoasa cand i-am platit.

Contact Dr. Conteanu Florin

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.