• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Constantinescu Mario
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Constantinescu Mario

Dr. Constantinescu Mario, medic ginecolog, Cabinet Medical Individual Dr. Constantinescu Mario, Buzau.

Dr. Constantinescu Mario, medic ginecolog, Cabinet Medical Individual Dr. Constantinescu Mario, Buzau.

ginecologie

ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Constantinescu Mario

Opinii utilizatori

Bun medic
De Andreea pe 04 Ianuarie 2015

Eu sunt insarcinata in 19 saptamani si merg la dl doctor. E super de treaba, sta de vorba cu tine, iti explica si e un adevarat profesionist. Mie mi-a recomandat o clinica pentru 4d din Bucuresti, mi-a dat adresa tot. Il recomand din toata inima.

Dr. Constantinescu Mario
De Ilona pe 09 Septembrie 2013

As vrea sa stiu daca este vreo mamica care a ramas insarcinata dupa cezariana mai devreme de un an? Si daca stie cineva, daca dr. Constantinescu s-ar ocupa de asa ceva? Astept raspunsuri. Multumesc.

Dr. Constantinescu Mario
De Ilona pe 09 Septembrie 2013

Te rog, am si eu o intrebare. La cat timp ai ramas insarcinata dupa prima cezariana? Acum 4 luni niste dr. (nu dau nume) mi-au facut cezariana mai devreme cu o luna, deci la 8 luni si baietelul meu a murit si as vrea sa raman iar insarcinata, dar mai devreme de un an pentru ca imi doresc un bebe. Si as vrea sa merg si la un medic pe care sa ma bazez.

Dr. Constantinescu Mario
De Mirela pe 15 Aprilie 2013

Buna Monica, as vrea sa stiu cu cine te tratezi acum? Si ce probleme ai avut? Si eu merg la dansul. Am pierdut o sarcina anul trecut in iulie si de atunci ma tot amana, imi spune sa nu raman insarcinata, dar nu imi spune si motivul.

Multumesc.

Dr. Constantinescu Mario
De Monica pe 22 Ianuarie 2013

O fi profesionist doar cand e vorba de o sarcina normala sau cand e vorba de o femeie fara probleme. Am pierdut un an si multi bani la el, probleme de fertilitate, nimic concret, nicio lamurire, de ce nu pot avea bebe, nicio analiza in privinta asta, nimic, la final cand trebuia sa fac o histeroscopie la Bucuresti, spunandu-i sa ma indrume undeva, mergeti unde vreti, nu-i normal, totusi sa te duci la recomandare, nu asa dupa ureche? Singrul lucru bun e faptul ca sta de vorba cu tine, pe intelesul tau, dar degeaba daca totul fara niciun fel de rezultat. Chemata de n ori la controale, cu bani, normal, fara o lamurire. Nu stia decat sa spuna, mai asteptam, asteptam, dar macar, spune-mi de ce trebuie sa asteptam, ce vezi la control, ce nu e in regula. Ce mai trebuie facut in afara unui simplu control. Si pe langa toate astea se mai asteapta si extrem de mult pana intri in cabinet, e calic, face foarte multe programari la aceeasi ora.

Multumiri
De Stefan NADIA pe 15 Noiembrie 2012

Dl. doctor este foarte de treaba, un profesionist si nu te lasa la greu. Am adus pe lume o fetita, cu ajutorul dansului, dupa o experienta deloc placuta (sarcina pierduta in luna martie) si atunci dl doctor s-a oferit sa ma ajute, a intervenit si dansul, fara sa astepte vreo recompensa. Dupa un an, am adus fetita pe lume si nu ezit sa ma duc la dansul pentru orice alta problema ivita. Jos palaria pentru dansul!

Dr. Constantinescu Mario
De Neagu Alice pe 04 Septembrie 2012

Multa sanatate D-lui doctor, cu ajutorul caruia am nascut prin cezariana 2 baieti frumosi si sanatosi!

Nastere de nota zece
De Corina pe 04 August 2012

Mergeti pe mana domnului doctor, exact cum v-am scris si in februarie. Acum sunt acasa cu a mea fetita, nascuta prin cezariana pe data de 12 iunie. Totul a decurs normal, operatia este perfecta, nu sunt dureri si alte complicatii, facem si efort fizic fara nicio problema pt ca nu avem ajutor din partea nimanui, ne descurcam OK cat tati este la serviciu. Va doresc nasteri usoare si fara probleme! Iar d-nului doctor multa sanatate, o cariera cu multe realizari profesionale si impliniri! O sa-l facem cu toata increderea si pe-al doilea copil si ne vom trata tot cu dumnealui. Mii de multumiri!

Doctor de nota 10 in Buzau
De CORINA pe 17 Februarie 2012

Sunt insarcinata in 23 saptamani, o sa avem o fetita. Ne tratam de la inceputul sarcinii cu d-nul dr. Constantinescu, un profesionist desavarsit. Am o sarcina mai dificila (cerclaj facut la 12 saptamani), totul se desfasoara exact cum ne indica d-nul doctor, explicatiile sunt complete si pe intelesul tuturor, pretul este la fel ca la ceilalti doctori. Deci va sfatuiesc sa mergeti pe mana domnului doctor cu cea mai mare incredere, este un om extraordinar. Mii de multumiri din partea intregii familii!

Buna
De Ramona pe 30 Ianuarie 2012

Este a doua oara cand merg la dansul si sunt multumita deoarece vorbeste foarte frumos si e atent cu pacientul. Dansul este doctorul care imi supravegheaza sarcina. Preturile sunt cam piperate, dar se merita. Mi-a fost recomandat si chiar ma bucur ca am mers cu incredere spre dansul. Vi-l recomandat!

Contact Dr. Constantinescu Mario

Adresa

Mioritei, Bl. A9, Buzau, Buzau

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.