• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Comanescu Madalina
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Comanescu Madalina

Dr. Comanescu Madalina medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Comanescu Madalina medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Sanador

Opinii utilizatori

Doamna doctor Mădălina Comanescu
De Diana pe 13 Ianuarie 2018

Am născut cu DOAMNA MĂDĂLINA Comănescu! Am numai cuvinte de laude la adresa dumneaei! Un medic excelent, foarte apropiata de pacienți!O recomand din tot sufletul!

Sanador si doamna dr Comanescu
De Florea pe 01 Iunie 2017

Eu am fost total dezamagita de serviciile dansei. Timp de sase luni am fost "tratata" de candida dupa ureche de catre doamna doctor; In acest timp am facut tratamente peste tratamente fara rezultat. De la alt doctor am aflat ulterior ca ar fi trebuit sa mi se faca culturi pt a vedea la ce este rezistenta candida si sa primesc in consecinta un singur tratament nu multe, proaste si degeaba. Doamna doctor Comanescu nu a facut acest lucru, probabil pt ca astfel as fi fost fortata sa platesc de fiecare data consultatia plus recoltarile de fiecare data cand infectia reaparea iar eu alergam la cabinetul dansei.Nici boala inflamatorie pelvina pe care am avut-o datorita inflamarii vezicii urinare nu a depistat-o. Comunicativa nu mi s-a parut deloc chiar sugerand de multe ori ca nu stie ce tratament sa-mi mai dea. In conuzie interesele sale sunt pe primul loc, nu o recomand.

Despre sanador și doamna Dr Comanescu Madalina
De Covache AnaMaria Roxana pe 09 Februarie 2017

As putea sa scriu la nesfârșit despre cum am fost tratata la sanador... totul este la superlativ... De la asistente pana la medici și tot restul... o echipa de milioane... Despre doamna DR Comanescu Madalina ce sa spun? O ador... în afara de profesionalismul de care a dat dovada este o femeie de milioane... umana, plina de compasiune si răbdare. Este sociabila și disponibila la orice ora. Am născut cu dansa și domnul Dr Bogdan Staicu, ambii au fost super drăguți în blocul operator și glumeți. Știu sa îți ofere confort și siguranță. Cea care sa ocupat de mine pe durata sarcinii în blocul operator și după accea fost doamna Comanescu... o recomand cu încredere... Rar medici ca dansa... o ador...și ii mulțumesc din inima Pt tot ceea ce a făcut Pt noi Pt răbdare și tot restul...

Medic exceptional
De Mirela Simionescu pe 28 Mai 2016

Am ajuns la doamna doctor Comanescu intr-o sambata cand era de garda si eu veneam terminata nervos si disperata de la alt medic ce ma suspecta de cancer.
M-a consultat extrem de atent,mi-a vorbit frumos,m-a linistit si chiar m-a sarutat pe obraz cand plangeam.
Mi-a pus un diagnostic minutios si mi-a trasat clar pasii pe care urmeaza sa-i fac pentru recuperarea sanatatii.
Un medic cu o rara calitate azi:UMANITATEA!
Si nu a vrut sa primeasca nimic decat ce am platit clinicii Sanador pentru consultatie!
Profesionalism si integritate umana!Recomand fara nici un dubiu!

Cel mai bun
De Maria iliescu pe 11 Februarie 2013

Este medicul meu ginecolog de mai bine de 3 ani, n-as renunta niciodata la dumneaei. Sunt mama unui ingeras de 6 luni, iar dumneaei m-a ajutat sa am minunea de copil cand credeam ca-i prea tarziu. V-o recomand cu caldura, mergeti si veti crede ca stati de vorba cu cea mai buna prietena. Este un medic ce va asculta si va respecta, atat consultatiile cat si discutiile sunt degajate.

Dr Comanescu Madalina
De Cumintzica pe 17 Iunie 2012

Sunt pacienta dansei de 1 an si jumatate. Desi am ajuns la dansa mai mult din intamplare, ma simt foarte confortabil cu dansa (are un comportament foarte...uman - calitate pe care multi doctori si-au pierdut-o: vorbeste cu mult calm si rabdare, raspunde la intrebari, se uita pe fisa inainte de a intra in cabinet), tratament am primit doar in urma analizelor (si nu 'dupa ureche').
Idee e ca ...lucrurile incep sa se complice pentru mine (infertilitate primare/suspiciune endometrioza) si incep sa imi pun intrebari daca sa continui cu dansa/cata experienta are in problemele mai complicate...imi doresc sa continui cu dansa, pt ca asa cum spuneam ma simt foarte confortabil cu dansa, dar, pentru linistea mea, voi merge in paralel si la alt doctor...

Dr. Comanescu Madalina
De Nicoleta d pe 20 Iulie 2011

Este singura doctorita ginecolog in care am incredere, recomand tuturor viitoarelor mamici sa apeleze la ea cu incredere. Mult respect pentru medic Comanescu Madalina.

Dr. Comanescu Madalina
De Nicoleta B pe 15 Aprilie 2011

Pentru mine a fost singura persoana care a stiut sa vorbesca frumos, calm si sa fie foarte rabdatoare. Este om si suflet langa tine inainte de a fi medic. Urmeaza sa nasc cu ea. Multumesc.

Dr. Comanescu Madalina
De Adi pe 14 Decembrie 2010

Mi-am facut programare la centrul Sanador la doamna doctor Comanescu Madalina, ma puteti ajuta cu mai multe informatii despre ea, e ok alegerea mea?

Dr. Comanescu Madalina
De Ellis pe 29 Septembrie 2010

Intr-adevar doamna doctor este un medic excelent.

Contact Dr. Comanescu Madalina

Adresa

Bulevardul Decebal, 1, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.