• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Coltofeanu Nelu Adrian
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Coltofeanu Nelu Adrian

Dr. Coltofeanu Nelu Adrian, medic specialist obstetrica-ginecologie, Cabinet medical individual dr. Coltofeanu Nelu-Adrian.

Dr. Coltofeanu Nelu Adrian, medic specialist obstetrica-ginecologie, Cabinet medical individual dr. Coltofeanu Nelu-Adrian.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Cabinet medical individual dr. Coltofeanu Nelu-Adrian

Opinii utilizatori

Numar de contact
De Bejan mirabela pe 05 Februarie 2014

Va rog frumos cine ma poate ajuta cu nr. de telefon al domnului doctor Coltofeanu, chiar nu reusesc sa gasesc numarul si doresc sa ajung cat mai repede la dansul la cabinet.

Dr. Coltofeanu Nelu Adrian - numar de telefon
De Dana danuta pe 16 August 2013

Buna! Imi dai si mie numarul domnului doctor Coltofeanu? Te rog frumos.

Dr. Coltofeanu Nelu Adrian - numar de telefon
De Lali pe 12 August 2013

Va rog sa-mi dati nr. de tel al dl doctor pentru ca cele gasite pe net, nu sunt valabile. Multumesc mult!

Dr. Coltofeanu Nelu Adrian
De Darie Ana pe 30 Martie 2013

Tot respectul pentru felul in care am fost tratata de fiecare data cand a fost nevoie. Este foarte greu sa gasesti un medic in care sa ai toata increderea si sa stii ca esti pe maini bune. Acum, dupa 6 ani, imi doresc inca un copilas si stiu ca dumnealui va fi alaturi de mine!

Dr. Coltofeanu Nelu Adrian
De Badin narcisa raluca pe 18 Februarie 2013

E un medic caruia ii datorez viata! Datorita domnului doctor azi va scriu, iar bebele misca in burtica mea!

Dr. Coltofeanu Nelu Adrian
De Oana pe 16 Iunie 2012

Mamicilor care ati fost la dr. Coltofeanu si va dat analize de facut voi unde le-ati facut? Unde va indrumat? Pentru ca eu nu sunt din oras si nu cunosc asa bine, iar triplu test in ce consta? Doar analiza de sange? Multumesc si astept un raspuns.

Un doctor de milioane
De Mariana ionita pe 15 Iunie 2012

Adrian e numele baiatului meu dupa numele doctorului, iar numarul tot a copilului e de la nastere. Dupa 2 sarcini pierdute nu mai aveam nicio speranta sa mai fac copii, dar doctorul Coltofeanu, dupa mari eforturi a facut sa fie posibil. Tot respectul si toata increderea. As vrea sa stie toata lumea povestea mea.

Vreau urgent!
De Gorgovan valentina pe 19 August 2011

Buna ziua, am si eu aceeasi problema, incerc sa imi fac o programare la domnul dr. Coltofeanu dar nu reusesc sa dau de dansul. Ambele numere gasite pe net nu imi raspund. Va rog cei ce aveti un alt nr. sa m ajutati si pe mine! Astept raspuns, va multumesc.

Cum dau de dr. Coltofeanu
De Nastya pe 15 Iulie 2011

Fetelor, vreau si eu programare la Coltofeanu, dar nu pot sa dau de el. Sun pe ambele numere chiar si pe cel afisat. Ajutati-ma.

Dr. Coltofeanu Nelu Adrian
De Renata pe 24 Mai 2011

Este cel mai bun. Are rabdare mare cu paciente neascultatoare, un mare om dublat de un medic de varf.

Contact Dr. Coltofeanu Nelu Adrian

Adresa

Mihai Bravu, 233, Braila, Braila

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.