• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Colta Lucian
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Colta Lucian

Dr. Colta Lucian medic ginecolog, Spitalul Orasenesc Beclean.

Dr. Colta Lucian medic ginecolog, Spitalul Orasenesc Beclean.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Orasenesc Beclean

Opinii utilizatori

Dr. Colta Lucian
De Adriana pe 07 Septembrie 2011

Eu am mers la dl. dr. Colta si am fost foarte multumita! Datorita lui am o fetita minunata, deoarece am avut mari probleme pe timpul sarcinii. Il recomand cu toata inima, este un om dedicat meseriei pe care o face. Sincer sa vorbim nu e usor sa lucrezi cu oamenii si sa ai rabdare cu fiecare in parte, dar eu de cate ori am fost la consultatie, indiferent de ora, m-a tratat cu acelasi calm si rabdare. Eu ii multumesc si ii doresc sanatate si putere de munca!

Dr. Colta Lucian
De Ramona pe 19 Iunie 2011

Doctorul Colta este la ora actuala cel mai bun medic ginecolog din Bistrita contrar barfelor spuse de unele. Eu am fost la el si inainte de sarcina dar si pe toata durata sarcinii. Este un om cu un calm nemaintalnit si foarte serios,se vede experienta din strainatate,eu am fost foarte multumita de el.M-a ajutat sa aduc pe lume o dulceata de fetita,de nota 10.Asa ca il recomand cu toata increderea pe dr. Colta. Sanatate tuturor si bebei frumosi.

Dr. Colta Lucian
De Adina pe 07 Mai 2011

Cineva e foarte suparata daca a trimis 2 mesaje in aceeasi zi pentru o singura opinie.
Eu am fost la multi medici seriosi si am pierdut ani facand tratamente inutile, pana cand am ajuns la dr. Colta, care mi-a fost recomandat (fara rezerve) de mai multe cunostinte. A fost primul care mi-a dat sa fac analize complete si mi-a explicat logic ce se intampla, iar diagnosticul pus a fost cofirmat la Cluj. Prietena care mi-a facut prima programare la dinsul mi-a spus ca si-a facut specializarea in strainatate si se vede in stilul deschis si direct cu care abordeaza problema. Nu mi s-a parut deloc ca face pe desteptul dimpotriva. Eu ii sunt recunoscatoare.

Dr. Colta Lucian
De Mara pe 11 Aprilie 2011

Daca iti trebuie un doctor sa-ti zambeasca si sa o faca pe desteptul - ai nimerit. Daca vrei si practica medicala - ai gresit. Mai incearca si la medici seriosi, nu numai laudarosi.

referitor la dr Colta
De Pt anonim pe 11 Aprilie 2011

cu comunicarea o fi stand bine doctoru tau da cu practica ii cam greu-apoi noi nu de povesti avem nevoie ci de meserie

Dr. Colta Lucian
De Anonim pe 21 Martie 2011

Il recomand tuturor. Comunicare grozava.

Dr. Colta Lucian
De Maya pe 27 Februarie 2011

Sunt pacienta doctorului Colta de ceva vreme si nu merg la el pentru ca e "foarte dragut si atat". Chiar daca este tanar isi cunoaste foarte bine meseria si da dovada de mult profesionalism. Chiar conteaza sa intri intr-un cabinet cu incredere!

Raspuns pt. Ynna
De Car bistrita pe 24 Ianuarie 2011

0263.233.086 de la cabinetul din Bistrita sau telefonul personal 0745.171.880. Eu una am mers la el si nu mi-a rezolvat problema si nici nu mai stia ce sa-mi spuna asa ca daca nu ai nimic poti merge la el. E foarte dragut si atat.

Dr. Colta Lucian
De Ynna 5 pe 03 Ianuarie 2011

Un nr. de tel. de la cabinetul dr. Colta, cine are?

Dr. Colta Lucian
De Veronica pe 02 Ianuarie 2011

Eu sunt foarte multumita de domnul Doctor Colta Lucian.

Contact Dr. Colta Lucian

Adresa

1 Decembrie 1918, 65, Bistrita-Nasaud, Beclean

Site www.spitalbeclean.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.