• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Cocei Diana
12 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; spital particular

Dr. Cocei Diana

Dr. Cocei Diana medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Cocei Diana medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Obstetrica Ginecologie Prof Dr Panait Sarbu (Giulesti)

Opinii utilizatori

Cinism si lipsa de profesionalism
De Dan pe 18 Aprilie 2016

Pana in momentul in care am efectuat plata totul a fost minunat, doamna doctor chiar ni s-a parut deosebita.
Chiar dupa embriotransfer ni s-a parut ciudat, ca doamna dr. nu a venit in rezerva pentru a discuta cu sotia mea si pentru a-i prescrie tratamentul ci a trebuit sa asteptam la usa biroului ei pentru ultimele detalii.
Am facut un FIV la d-na doctor Cocei, primul beta hcg a iesit bine, urmatoarea analiza a reliefat o evolutie nesatisfactoare. A fost singurul moment, dintr-o saptamana de cosmar ce a urmat, in care doamna doctor Cocei a catadicsit sa vorbeasca cu sotia mea ca sa ii transmita, cu un cinisc demn de o cauza mai buna, diagnosticul de sarcina extrauterina.
Am repetat analiza de inca 4 ori si am sunat incercand sa dam de doamna doctor. Nicio sansa, ne-a raspuns asistenta ei, in principal prin sms-uri de genul: "doamna doctor a zis...."
Atentie la taxa de urgenta perceputa de aceasta clinica, desi am platit de fiecare data cate 35 lei taxa de urgenta, analizele au iesit dupa 6 ore si asta dupa ce am sunat la ei si i-am amenintat cu ANPC-ul.
Concluzia: daca e totul bine poza copilului dv va trona pe panoul din stanga receptiei, in caz contrar nimeni n-o sa va dea nicio explicatie.

100%
De Laura Serban pe 24 Martie 2014

Doamna doctor Diana Cocei este o persoana cu rabdare care se ocupa de paciente, dar din pacate eu nu am ramas insarcinata de la acele inseminari. Abia dupa ce am terminat cu cea de-a treia am ramas insarcinata natural. Cred ca m-a ajutat si tratamentul facut cu dansa.

Ovare polichistice
De MOCANU LILIANA pe 18 Ianuarie 2013

Radu Andreea, te rog, sa imi spui si mie daca ai rezolvat problema ta cu ovarele polichistice si daca ai reusit sa ramai insarcinata. Am si eu acelasi diagnostic si as vrea sa imi fac o programare la doamna dr. Cocei. M-ai ajuta mult daca mi-ai dat un raspuns pentru ca nu stiu ce sa mai cred despre acest diagnostic.

Medic foarte optimist.
De Catalina pe 01 Noiembrie 2012

Am fost azi la D-na dr. Cocei si mi-a facut o impresie foarte buna, are o rabdare si un optimist uimitor. Comunici foarte bine cu ea. E unul din putini medici la care am fost care chiar mi-a dat incredere ca vom reusi natural, dupa ce mai multi medici mi-au dat tot felul de verdicte. Si nu este genul de medic care sa te trimita sa repeti anazele doar ca nu le-ai facut la laboratorul cu care lucreaza ei.

Dr. Cocei Diana
De Radu andreea pe 16 Iunie 2011

Nici eu nu pot avea un bebe din cauza ca am ovare polichistice merg la doamna doctor Cocei, si pana acum pot spune ca totul este ok. Oricum am inteles ca va trebui sa fac operatie pt decorticarea ovarelor, sper ca in cele din urma sa fie totul ok.

Dr. Cocei Diana
De Denisa pe 11 Decembrie 2010

As dori nr de tel al doamnei doctor pentru ca am ramas insarcinata si poate imi prescrie un tratament de fixarea sarcini pentru ca am avut probleme am pierdut 4 sarcini si nu mai vreau sa am probleme. Am incredere in doctor Cocei.

Dr. Cocei Diana
De Laurici pe 12 Noiembrie 2010

Si eu am fost pacienta doamnei doctor Cocei si acum sunt o fericita mamica a unui ingeras de 4 luni. E adevarat, si eu am facut analizele la aceeasi clinica cu niste preturi destul de mari dar s-a meritat. Vreau doar sa spun ca s-a purtat super bine, desi este foarte ocupata.

Dr. Cocei Diana
De Alina dinu pe 08 Septembrie 2010

Am fost la aceasta doctora si sunt extrem de dezamagita. M-a pus sa fac analize de peste 900 RON doar la un cabinet cu care ea are colaborare (bios) si cand m-am intors la ea cu analizele a zis ca nu are cu ce sa ma ajute, nu are ce sa-mi faca. Doream sa raman insarcinata, m-a pus sa fac cauterizare si am facut-o, dar fiindca o analiza de hormoni nu iesise bine (inhibinab) m-a dat afara pe usa aproape, dar a luat cadoul pe care apucasem sa i-l dau. Fugiti de ea, incredibil! Ar fi trebuit sa reclam la colegiul medicilor aceasta atitudine. Un doctor care nu vrea sa te ajute, nu e doctor.

Dr. Cocei Diana
De Eu pe 31 August 2010

Ok.

Medic profesionist
De Georgiana Dima pe 27 Aprilie 2010

Consider ca este un medic foarte bun, o adevarata profesionista.
O recomand din tot sufletul pe doamna doctor Cocei Diana, dupa parerea mea este o persoana placuta, blanda, iti vorbeste cu mult calm si este optimista. Comunicarea dintre doctor – pacient este de nota 10.

Contact Dr. Cocei Diana

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.