• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Clepce Craciun
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Clepce Craciun

Dr. Clepce Craciun, medic primar obstetrica-ginecologie, sef sectie obstretrica-ginecologie Spitalul Judetean de Urgenta Deva, competenta ecografie ginecologica, competenta chirurgie laparoscopica, competenta histeroscopie.

Dr. Clepce Craciun, medic primar obstetrica-ginecologie, sef sectie obstretrica-ginecologie Spitalul Judetean de Urgenta Deva, competenta ecografie ginecologica, competenta chirurgie laparoscopica, competenta histeroscopie.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Cabinet medical individual Dr. Clepce, Deva, judetul Hunedoara.

Luni, Marti: 14-17
Miercuri: 15-17

Opinii utilizatori

Buna ziua
De Irina pe 30 Ianuarie 2018

Domnu doctor se ocupa doar de gravide sau si de probleme de burta dureri si alte cele

dr clepce serban
De CHIS pe 02 Septembrie 2015

EU am fost pacienta fiului sau dr clepce junior, dar era total pe langa iar eu nu piteam crede asta deloc. Nu stia sa-mi spuna niciodata cat are copilul in greutate, nici macar sa aproxiemze, ci din contra imi spunea ca nu are kg cat ar trebui... m-a externat din spital ca sa ma puna sa vin imediat la cabinetul sau privat, ca sa platesc in plus logic, pt a imi cusa colul. operatia respectiva nu a fost in stare sa mi-o faca el, desi eram pacienta lui ci l-a chemat pe tatal lui si m-a cusut. dar mai bine, pt ca daca ma cusa el, poate imi facea mai mult rau decat bine. Imi zicea in luna noua ca voi pierde copilul si ca nu are sanse de supravietuire sa nu-mi mai fac sperante. Era deranjat de intrebarile mele si ale sotului pt ca nu stia sa raspunda la ele, nici macar cat are copilul in greutate...zicea ca nu suntem la piata sa-mi puna copilul pe cantar si sa-l cantareasca ca sa afle el cate kg are.... deci,a cestea fiind spusa nu vi-l recomanda absolut deloc. in salon cu mine era o doamna care pierduse copilul si nu o baga deloc in seama pt ca era femeie simpla de la tara si nu il stimulsase fiananciar. dupa trei zile a hotarat el sa o puna in perfuzii cu antibiotic pe biata femeie pt ca era in plina infectie(copilul mort in ea) Eu m-am dus de urgenta la Timisoara si prin relatii am reusit sa aduc pe lume, o fetita cu greutatea de 3,500 kg, fara sa aiba deloc, deloc probleme. Deci, acest dr e un domn care habar nu are de meserie. Si daca vreo mama naste cu el, naste ok pt ca femeia nu are complicatii si nasterea e normala, fara complicatii si atunci ii reuseste si lui. Insa stand internata in spital, am auzit intamplari reala ale mamicilor de acolo cu pierderi de sarcini anterioare din cauza dansului pt ca nu se pricepe atunci acnd o sarcina prezinta complicatii inedite la nastere.... feriti-va va rog din suflet de el. la cabinetul privat, vb f frunmos si pare de treaba din cale-afara dar nu e de ajuns pt securitatea copilului dvs doar ca dr sa para amabil.

buna
De Roxana pe 19 Iunie 2015

Domnul dr este un medic de milioane il recomand din toata inima .

Dr. Clepce Craciun
De GABI pe 19 Iulie 2011

Mesajul meu este ptr Andreea care spune ca tot acolo vrea sa nasca si al doilea copil. Dar oare daca ai fi trecut prin ce a trecut sora mea la spitalul din Deva asistata de dr. Clepce ai mai fi spus la fel? Eu cred ca nu si asta ca la vremea respectiva dr. Clepce a fost total iresponsabil si a lasat-o sa chinuie trei zile chiar daca i se rupsese apa pana cind era la un pas de moarte Moment in care a decis ca trebuie totusi operata "asta dupa trei zile fara apa" desi a fost implorat sa fie operata ,si totusi nu a vrut. Pacat ca a decis prea tirziu, cind nu se mai putea salva copilul deoarece avea plaminii uscati, degeaba au urmat scuzele "ce folos? Andrei n-a mai putut rezista "si toate astea si tot cosmarul care a urmat dupa" sa poti spune tu ca e un medic sufletist si cu experienta, pe care a capatat o din greselile facute in douazeci de ani. Cu pretul lui Andrei care l-a intreba intr o zi: de ce nu m-ai lasat sa traiesc ? Noi te-am iertat dar oare Andrei te va ierta ? Dar Dumnezeu?

Dr. Clepce Craciun
De Andreea pe 30 Martie 2011

Profesionist, serios, calm, am nascut cu dansul si daca ar fi sa mai am un bebe nu as ezita sa-l nasc tot cu dansul. Cu multumiri!

Dr Clepce Serban
De Cosminaanches pe 30 Ianuarie 2011

Profesionist si om.

salutari
De Dorel iovescu pe 08 Ianuarie 2011

salutari din partea noastra..!!

Dr. Clepce Craciun
De Piroska pe 04 Ianuarie 2011

Dupa parerea mea o simpla consultatie nu trebuie sa coste cat un chiuretaj.

Dr. Clepce Craciun
De Cristina deva pe 09 Septembrie 2010

Sunt pacienta dansului si e un profesionist adevarat!

Dr. Clepce Craciun
De Alina deva pe 31 August 2010

Am nascut cu dansul prin cezariana si a fost foart bine. Un medic sufletist si cu multa experienta. Al doilea copil tot cu dansul o sa il nasc. Sper sa fie bine cum a fost si prima data.

Contact Dr. Clepce Craciun

Adresa

22 Decembrie, Bl. D2, parter, Hunedoara, Deva

Site cabinet-ginecologie-deva.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.