• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ciulcu Alexandru
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Ciulcu Alexandru

Dr. Ciulcu Alexandru medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Ciulcu Alexandru medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Dr. Ioan Cantacuzino

Opinii utilizatori

Dr Ciulcu
De Ali pe 28 Ianuarie 2018

Buna ziua. Va rog, am nevoie de nr dlui dr Ciulcu. Am nascut in 2011 si sunt iar însărcinată. Vreau tot cu dl dr sa nasc si nu mai am nr dansului. Va rog sa iti trimiteți nr pe mail: krist20ali@gmail.com mulțumesc

Doctor Ciulcu Alexandru
De Anca pe 03 Octombrie 2017

Este un medic ff bun, competent, inteligent care isi desfasoara activitatea intr-un mod impecabil si ireprosabil. Puteti apela la dansul si avea incredere. Un medic de nota 200, fara exagerare! Tot respectul pt dumnealui.

Medic de excelenta
De Nioleta pe 04 Iulie 2017

Este intr-adevar un profesionist desavarsit. Mi-a urmarit prima sarcina si am nascut cu el in 2011 la Cantacuzino. Foarte atent la toate nevoile, iar steluta primita de la Andreea este nemeritata. Analizele trebuiesc facute indiferent de medic. Acum, dupa aproape 7 ani astept al doilea bebe si am stiut din momentul in care am aflat de sarcina ca vreau sa nasc tot cu el. L-am cautat pe net si acum sunt sub supraveghere la dumnealui. Il gasiti dimineata pana la 12 jum la Cantacuzino, fara programare.

BUNA ZIUA
De MIHAELA pe 12 Ianuarie 2017

VA ROG POATE CINEVA URGENT SA IMI DEA UN NR DE TEL A DR CIULCU?!? mikypanciuc@yahoo.com.multumesc

Info
De Iulia pe 03 Decembrie 2014

Iordache Anca, o adresa de mail sau un fb sa iti pot pune mai multe intrebari? Ma intereseaza cam cum a decurs perioada de pregatire pentru nastere, cum e spitalul si personalul. Cum stau lucrurile acolo si cam cat te-a costat tot. Merci frumos.

Excelent
De Iordache Anca pe 20 Noiembrie 2014

Un medic deosebit care stie sa-si practice meseria cu dedicatie si pasiune.Nu avem nimic de reprosat, cu toata increderea apelati la dansul.

Unul din putinii medici adevarati ramasi
De Irina tanjala pe 14 August 2012

Nu obisnuiesc sa scriu astfel de mesaje dar acest om meritata sa fac asta. Un medic si un om deosebit cu responsabilitatea actului medical si grija fata de pacientele sale. Am nascut gemeni pe 15.12.2011 la 35 de saptamani, mi-a urmarit toata sarcina, de la 4 saptamani si nu am nici macar o sugestie spre un comportament mai responsabil. Mi-a dat incredere, curaj si cred ca daca spun ca este printre foarte putinii oameni carora le-as multumi in viata, spun tot. Este un medic care isi respecta profesia, pacientele si pe sine. Nu cred ca va citi vreodata acest comentariu, dar celor care vor sa ii fie paciente le spun doar sa aiba incredere, stie ce face, nu exagereaza si eu as lua-o oricand de la capat cu diumnealui si de ar fi sa nasc in desert.

Un doctor minunat
De Claudia Cadinoiu pe 07 August 2012

Buna fetelor. Eu am nascut pe 29.10.2010 o fetita cu dl. doctor Ciulcu. Pot sa va spun ca s-a purtat extraordinar si cu mine si cu celelalte paciente (trei la numar) care au nascut in seara aceea. Va recomand cu incredere sa mergeti la el pentru control sau nastere.

Dr.Ciulcu Alexandru
De Manuela pe 18 Ianuarie 2012

Buna ziua dragi mamici,eu am 37 de saptamani si ar trebui sa nasc la Cantacuzino cu Dr. Ciulcu Alexandru care mi se pare un om foarte educat si calm.Astept sa vad cum va decurge nasterea pentru ca voi face a doua cezariana.

Dr. Ciulcu Alexandru
De Cristina Elena pe 11 Noiembrie 2011

Un om deosebit. Sunt insarcinata in 38 de saptamani, urmeaza sa nasc cu el, dar pana acum a fost un doctor de nota 20!

Contact Dr. Ciulcu Alexandru

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.