• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ciortea Razvan
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Ciortea Razvan

Dr. Ciortea Razvan medic specialist obstetrica - ginecologie, Cabinetul de obstetrica ginecologie, Societatea Civila Medicala Radusan.

Dr. Ciortea Razvan medic specialist obstetrica - ginecologie, Cabinetul de obstetrica ginecologie, Societatea Civila Medicala Radusan.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinetul de obstetrica ginecologie, Societatea Civila Medicala Radusan

Opinii utilizatori

Mii de mulrumiri domnului doctor
De Crina pe 13 Octombrie 2017

Sunt fara cuvinte ,este un om extraordinar cu suflet si un medic excelent.

Un doctor exceptional!!!!!
De Ana pe 20 August 2017

Cu cezariana Am nascut de 2ori cu dansul si pentru o a 3a tot la el apelez!!! Are maini inzestrate, indelunga rabdare cu pacientele si face totul ca bebelusii sa fie bine!!!

Un medic deosebit
De Debora Pop pe 13 Octombrie 2016

Am nascut la sf lunii mai un baietel prematur dar din pacate d-l Ciortea nu a putut veni la nastere...era plecat la Oradea la o conferinta. Am nascut cu moasa si cu un medic rezident dar a doua zi la prima ora a venit la mine in salon si-a creut scuze ca nu a putut fi la nastere...a vorbit foarte frumos...am inteles ca si el e om si nu poate fi in 10 locuri odata.Dupa nastere am avut probleme cu varicele si venea si de 2 ori pe zi sa vada cum sunt si am stat 5 zile in spital pt k am nascut prematur Sincer il recomand...daca o sa mai fac un copil tot la el merg. Un medic deosebit!

criste_cristi@yahoo.com
De Criste pe 12 Septembrie 2016

...... dupa cum observ, sunt multe persoane care au observat ca traim in era banilor:), iar domnul ciortea este interesat sa-i faca repede !!!!
de aceea apar si probleme nerezolvate, nasteri neplaceri, etc, poate mai rau...:( insa sotia nu a mai dorit sa continue cu dansul la nastere.
nu doresc sa fac reclama medicului cu care a nascut sotia, insa lucreaza la judetean, medicala 1 si este tanar ( 40 -45 ani si este talentat sigur si exprima /anticipa lucrurile corect )

Un doctor profesionist
De Oana pe 15 Octombrie 2015

Un doctor foarte bun, dedicat meseriei pe care o are. Eu am nascut prin cezariana la Stanca si am fost foarte multumita de atentia pe care mi-a acordat-o, in schimb am fost foarte nemultumita de conditiile din acel spital.

Dezamagitor
De Callo alexandra pe 02 Martie 2015

Am avut si eu o experienta foarte neplacuta cu domnul Ciortea, pe care pur si simplu l-am admirat si l-am divinizat poate prea mult, l-am recomandat la mai multe prietene, 2 dintre noi am patit-o cu el!

Vreau sa mentionez ca pe timpul sarcinii sa purtat foarte frumos cu mine, insa cand am mers sa nasc a venit la mine in sala de travaliu si mi-a zis ca a rugat pe cineva sa ma consulte si cand o sa vina momentul sa nasc o sa il sune colegii! Am inteles! Am stat pe masa de nastere o noapte intreaga, am nascut foarte greu, a fost traumatizant, strigam in gura mare unde este Ciortea. Nimeni, nimic!

Bun, intelegeam orice fel de explicatii, dar nimic. Au venit mai multi medici deoarece am avut o nastere cu probleme care si ei au vorbit destul de urat! Si surpriza, cu cine credeti ca ma intalnesc a doua zi dup nastere pe hol? Cu dl Ciortea! Asa s-a nimerit ca ne-am uitat ochi in ochi si si-a lasat privirea in jos si a plecat, deci asta m-a deranjat foarte tare, putea sa isi ceara scuze macar, pur si simplu nu m-a mai bagat in seama desi l-am recompesat pe durata sarcinii! Pacat! Lam admirat prea mult!

Multumiri
De Delia_ cret pe 10 Ianuarie 2014

Atata pot sa spun, daca nu era domnul doctor Ciortea Razvan, sa ma salveze din ghearele mortii, nu stiu daca acuma mai puteam sa scriu acest mesaj. A pus suflet si a facut tot ce a fost posibil omeneste sa ma salveze, in timp ce altii medici imi dadeau diacnosticul sanatoasa. Mii de multumiri, domnule doctor Razvan Ciortea.

Doar cuvinte de lauda pt dl dr Ciortea..
De Ana pe 18 Octombrie 2013

La prima sarcina, cand nu stii la ce sa te astepti, am fost asistata de dl dr Ciortea, si am fost foarte multumita! Am mers la consultatii si la privat si la stat si ma trata la fel de frumos, indiferent ca plateam sau nu. Imi explica tot ce-l intrebam, iar in timpul nasterii m-a sustinut, imi explica pasii. Acum sunt la a doua sarcina si sper sa decurga la fel de bine!

Este un medic bun
De Felicia pe 28 Februarie 2013

Eu am nascut cu el si a venit la 5 dimineata sa ma asiste. Am avut si o moasa extraordinara. Eu un om profesionist, dar probabil ca are si el momentele lui. Ce pot sa spun este ca nu e un om lacom, care are multe paciente pentru ca vrea bani multi. Eu nu i-am dat nimic la nastere pentru ca asa s-a nimerit cu toate ca am vrut sa-l recompensez pentru ceea ce a facut pentru mine. Sunt la a doua sarcina pe final, tot monitorizata de el si s-a comportat foarte frumos cu mine, cu toate ca nu i-am dat nimic la nastere. Asa ca sa il acuzi ca are interes de bani de aia are atatea paciente, e urat. Tin minte ca dupa mine a ajutat-o pe alta doamna sa nasca care nu era pacienta lui, nu era pe tura si doamna era o doamna saraca de la tara. Ma indoiesc ca a stat sa o asiste pentru ca il interesa banii, a stat pentru ca e om si a vrut sa o ajute pe saraca femeie. Imi pare rau sa aud ca a avut si nasteri cu probleme, dar trebuie si la doctori uneori insistat, trasi de maneca dl doctor mai rau. Nu cred ca ar fi lasat-o. Stanca, din pacate e o clinica foarte aglomerata si uneori poate ca nu esti bagata asa in seama cum ar trebui, eu de aia spun ca e bine ca o femeie sa te insotesca in sala de travaliu( sora / prietena / mama) ca sa te ajute, sau la nevoie sa comnunice pentru tine cu doctorii.

ciortea razvan
De Ana pe 26 Octombrie 2012

buna, am fost operata la clinica stanca de catre dr. Ciortea Razvan - este in primul rand om, te trateaza cu multa atentie si profesionalism, si s a interesat de starea mea cat am stat la ATI. Sa nu uitam ca si medicii sunt oameni, iar a a salva veti nu e usor, e un har, un dar. Am lasat toti medicii din Iasi pt acest medic, si a meritat din plin.

Contact Dr. Ciortea Razvan

Adresa

Constanta, 8, Cluj, Cluj Napoca

Site www.radusan.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.