• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ciontea Bogdan
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Ciontea Bogdan

Dr. Ciontea Bogdan medic primar, doctorand in stiinte medicale, competenta laparoscopie.

Dr. Ciontea Bogdan medic primar, doctorand in stiinte medicale, competenta laparoscopie.

competenta laparoscopie

sectia clinica obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

Opinii utilizatori

Dr Ciontea Bogdan
De Croitoru Gabriela pe 03 Octombrie 2015

Buna ziua este un doctor foarte buna si sufletist va i-l regomand cu toată încredere si eu am născut cu dansul in 2005 si am fost foarte mulțumită am născut prin cezariana

de nota 10
De Lili pe 30 Aprilie 2015

Un dr. De nota 10! Am nascut un baietel sanatos, mi a facut toate analizele ,cat am stat in spital 5 zile, baiatul facuse icter......zilnic ne a vizitat

Prima cezariana a Dr. Ciontea Bogdan
De Salomea pe 18 Martie 2015

Buna ziua tuturor. Da, Dr. Ciontea Bogdan este un doctor foarte bun si responsabil fata de pacientii sai. Am numai cuvinte de lauda pentru el. Am fost persoana pe care Dr. Ciontea Bogdan a facut prima lui cezariana in 1997 (asistat de inca un doctor) bineinteles ca la al doilea copil m-am lasat tot pe mana lui.
Ambele nasterii au fost prin cezariana, fara complicatii, analize regulate, iar in 3 zile acasa. Vine in salon te verifica mereu se ingrijeste de starea sanatatii tale, e ok. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si fericire si lui si intregii sale familii.

Dr. Ciontea Bogdan
De DUMITRESCU CRISTINA pe 13 Februarie 2014

Buna ziua. Ma alatur si eu mamicilor pentru a scrie cateva randuri despre acest medic minunat. Am nascut cu dansul in aprilie - 2010 un baietel si in noiembrie - 2013, o fetita, ambele nasteri fiind prin operatia de cezariana.

Un medic cu verticalitate, un profesionist desavarsit, disponibil oricand. Il recomand cu caldura si incredere tuturor femeilor care isi doresc o sarcina atent monitorizata si un bebe nascut in maxima siguranta!

Dr. Ciontea Bogdan
De Dana pe 09 Septembrie 2013

Buna,

Am luat decizia sa merg la Dr. Ciontea Bogdan, citind atatea review-uri de bine pe net. Zis si facut. Are program la si Victor Babes - spitalul cu plata. Am mai luat cu mine alte 2 prietene, la cat il lauda lumea pe internet. Cum s-ar zice ne-am dus la pomul laudat cu sacul. Intra prima cu rana pe col, cu un dosar de analize, se uita pe analize si zice da, sunt bune cred, zice ea: "as dori totusi o colposcopie, sa imi spuneti parerea dvs" doctorul Ciontea zice " hmm nu fac acum si oricum nu cred ca merge aparatul. Bunnnnn, iese din cabinet cu o falca in cer si una in pamant! intra a 2 a , "am venit la control sa imi fac analizele anuale, papanicolau, secretie etc, nu mi le-am mai facut de 1 an", dr. Ciontea ii zice" Asa si? cam repede, nu credeti??", o urca pe masa, sare tipa de 2 ori in sus de durere si gata, la revedere; intru si eu "doresc un set complet de analize, vreau sa raman insacinata etc etc, , dr. Ciontea "aham, pai ce sa va dau sa faceti?" el ma intreba pe mine!!!?? zic analizele care se fac plus secretie, papanicolau etc, sus pe masa, introduce el ustensilele in locul cu pricina si zice "tine-ti dvs aici de "asta" o chestie de metal, sa pot eu sa va iau secretie" WTF??!!!! ok, se termina dupa care ii zic cand ne mai vedem?? si zice pai eu aici nu prea vin, rar de tot, eu in general nu prea dau consultatii, ma cautati in program". Foarte tare fetelor!! Ce sa zic, eu care ma dusesem tintita sa imi fac analizele, sa imi monitorizeze sarcina, sa nasc cu dansul etc. Ce sa mai zic?! Sunt extrem de dezamagita!

Dr. Ciontea Bogdan
De Simona pe 31 Mai 2013

Am nascut natural cu dr Ciontea in aprilie 2013 o fetita. Este un dr si un om extraordinar, dedicat meseriei pe care o practica, are foarte multa rabdare si a avut grija de mine pe toata perioada sarcinii. Il recomand cu caldura. Ii multumesc.

Domnul doctor Ciorbea Bogdan
De Constantin crenguta pe 15 Februarie 2013

Este un om deosebit, am nascut prin cezariana acum 8 ani si a fost extraordinar si vreau sa-i multumesc din tot sufletul, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si fericire. Va multumesc, domnule doctor, cu respect, Crenguta.

Va multumesc, domnule dr. Bogdan Ciontea
De Mirela B pe 06 Decembrie 2012

Un medic extraordinar, nu am cuvinte sa ii multumesc, deoarece in urma laparoscopiei a reusit sa imi desfunde trompele. Dupa opinia altor medici nu aveam nicio sansa. Un doctor dedicat meseriei. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Dr. Ciontea Bogdan
De GEORGIANA DRAGU pe 14 Noiembrie 2012

Am nascut cu dansul in iunie 2012 si tin sa precizez ca este un adevarat profesionist si un doctor extraordinar. Eu am avut probleme inca din saptamana 5 de sarcina si datorita lui am acum un baietel minunat.

Dr Ciontea Bogdan
De Oana pe 23 Iunie 2012

Il recomand cu toata caldura pe dr.,datorita lui sunt in viata. Am ajuns de urgenta la spital cu o sarcina extrauterina si am avut noroc ca l-am gasit in seara aceea. Ii multumesc din suflet pentru ca mi-a salvat viata.

Contact Dr. Ciontea Bogdan

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.