• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ciobotaru Viorel-Jean
35 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Ciobotaru Viorel-Jean

Dr. Ciobotaru Viorel-Jean, medic obstetrica-ginecologie, Galati.

Dr. Ciobotaru Viorel-Jean, medic obstetrica-ginecologie, Galati.

Obstetrica-ginecologie;

Ginecologie;

Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei, Galati;

Opinii utilizatori

Nu imi place
De No comment pe 05 Septembrie 2017

Noroc de farmacista de la care am cumparat puhoiul de medicamente. A fost o drăguță si mi-a explicat ce si cum, NU CA CEI CARE SE OCUPA SI MAI SUNT SI PLĂTIȚI PT ASTA !

Nu imi place
De No comment pe 05 Septembrie 2017

De ce ? Simplu. Pentru ca ajungi acolo să-ți dea rețeta, doctorul e cu usa inchisa "nu ma deranjați", asistenta vine, iti da foaia cu rezultatul analizei, asta e diagnosticul, astea-s pastilele, le iei asa si asa. BAFTĂ!
Cum Doamne iarta-ma sa nu te infurii ? Eu n-am facut facultatea de medicina ca sa stiu eu de la sine despre ce e vorba, ce sa fac sa evit situația, de ce aparut problema si cum fac pe viitor sa am grija ?
Oameni buni, cer eu prea mult de la o CLINICA PARTICULARA ???
Am sa fac si eu ca tot romanul : merg pe net si caut răspunsuri la care un doctor PLĂTIT trebuie să-ți răspundă !!!
De acum, Dumnezeu cu mila !
FOARTE DEZAMAGITA DOMNULE DOCTOR ! NU STITI SA VA FACETI PLACUT SI AVETI MULTE DE PIERDUT DIN CAUZA ASTA !

devotat meseriei
De Mihaela pe 03 Februarie 2017

In ciuda gurilor rele,eu am fost si sunt extrem de multumita de acest domn doctor. Nu cred ca exista doctor care sa nu aiba antecedebte neplacute;depinde de situatie.
Am o fetita de 2ani a carei sarcina a fost un calvar, o sarcina cu probleme grave si cu risc insa cu ajutorul dansului care m-a si asistat la nastere am adus pe lune un copil sanatos.
Acum sunt iarasi insarcinata in sapt 27 si tot la dansu merg cu mare incredere, o sarcina la fel cu risc,stau numai la pat si careia multi nu-i dadea viitor,insa Dumnezeu ne ajuta si profesionalismul domnului doctor.
Il recomabd din suflet. Vorbeste putin intr-adevar,dar daca vorbeste mult inseamna ca a vazut probleme in sarcina.
Sarcini usoare fetelor si copii sanatosi

cel mai bun
De Anonim pe 13 Iunie 2016

am nascut cu moasa gabi dar daca nu era de garda dr ciubotaru muream in sala de nasteri respect

Cel mai nepregatit medic
De C M pe 13 Octombrie 2015

Am dus sarcina cu acest medic, am avut o sarcina cu probleme mi-a facut cerclaj, iar la 30 de saptamani mi-a zis sa ma internez la maternitate pentru a ma tine sub supraveghere. la 30 de saptamani si cateva zile am inceput sa am contractii pentru nastere si in momentul cand m-a consultat, in loc sa ma stabilizeze prin perfuzii sau sa ia alte masuri a venit la mine spunandu-mi ca el nu isi asuma riscul pentru sarcina mea si ca al meu bebe nu va supravietui oricum. L-am intrebat ce variante sunt. Singura varianta gasita de el a fost sa dau semnatura precum ca nu sunt multumita de serviciile spitalului si sa plec pe cont propriu la Polizu la bucuresti. Am avut noroc de sot ca s-a zbatut si a dat telefoane ca sa primesc transfer si ambulanta catre Polizu. Nu m-a deranjat ca Doctorul era depasit de situatie ci m-a deranjat faptul ca in loc sa imi ofere transferul a incercat sa ma pacaleasca sa plec pe semnatura riscand sa fac rupere de col sa pierd sarcina si sa dau in hemoragie. Ajunsa la Polizu am fost stabilizata imediat si a doua zi am nascut o fetita prematura de 1,7 kg cu nota apgar 7/7 care in momentuld e fata este bine. Sarcina a dus-o cu el de la inceput si nu am lipsit de la nici un control. M-a lasat balta in ultima clipa. Ce este dezamagitor e faptul ca toate care au sarcini usoare si nasc cu el il lauda dar cele care sunt lasate balta se multumesc cu faptul ca "bine ca am scapat cu bine". In mod normal ar trebui sa fie trecute si bune si rele. Nu m-as mai intoarce niciodata la acest medic. Nu este competent pentru sarcini cu probleme.

Cel mai bun doctor din Galati
De Samoila Ana Maria pe 13 August 2014

Va recomand sa mergeti la domnul doctor pentru ca este un adevarat profesionist. Cu ajutorul dumnealui am acum o printesa minunata de 6 luni. Multumesc domnule doctor!

Intrebare
De Cosmina pe 09 Iulie 2014

Domnul doctor e de garda si la judetean sau numai la maternitate? Multumesc!

Doctorul Ciobotaru jean
De OLTEI narcisa pe 01 Iulie 2014

Cel mai bun medic

Dr. Ciobotaru Viorel-Jean
De ANA pe 21 Martie 2014

Buna ziua. Sunt o viitoare mamica in 23 saptamani de sarcina si merg tot la domnul doctor Ciobotaru de care sunt extrem de multumita, profesionalismul, pasiunea meseriei, atentia, delicatetea si siguranta in ce face il caracterizeaza perfect, in ciuda intamplarilor nefericite pe care le-a avut, am o mare incredere in dansul si recomand oricui sa-si supravegheze sarcina cu dl doctor.

La analiza de dublu test mi-a iesit risc crescut de trisomnie 21, asadar m-am panicat la aflarea vestii izbucnind in siroaie de plans si disperare, nu m-a lasat sa plec din cabinet pana nu s-a asigurat ca sunt bine, imi facuse si o eco pe care nu a vrut sa-mi ia bani zicandu-mi, pastreaza-ti banii ca vei avea nevoie de ei la Bucuresti pentru amniocenteza (costa "doar" 2000lei aceasta analiza), m-a asigurat ca va fi bine cu bebele atata timp cat in familie nu avem persoane cu astfel de anomalii, dar pentru linistea mea 100% e bine sa merg la Bucuresti.

Am fost distrusi si eu si sotul meu, insa am primit doar vesti bune Slava Domnului. Cat despre sexul copilului nu-ti zice ce este pana nu vede sigur ce este. Sper sa pot naste cu el si sa fie de garda la Chicos. Respect pentru acest domn Ciobotaru Jean.

Mergeti cu incredere
De TAMARA pe 27 Septembrie 2013

Buna. Am doi copii, baietelul de 1 an si 6 luni, iar fetita 8 ani. Ambele sarcini supravegheate de domnul doctor Ciobotaru: seriziozitate, promtitudine, incredere. Nota 10 +++.

Contact Dr. Ciobotaru Viorel-Jean

Adresa

Brailei, 177, Galati, Galati

Site www.spitalulurgentagalati.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.