• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ciobanu Codruta Liliana
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Ciobanu Codruta Liliana

Dr. Ciobanu Codruta Liliana, medic specialist Obstetrica Ginecologie, Clinica Eva Brasov.

Dr. Ciobanu Codruta Liliana, medic specialist Obstetrica Ginecologie, Clinica Eva Brasov.

Obstetrica Ginecologie

Obstetrica Ginecologie

Clinica Eva Brasov

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00;
Sambata: 9:00 - 13:00;
Duminica: Inchis

Opinii utilizatori

Nu at trebui sa mai profeseze!
De Nikki P pe 23 Ianuarie 2019

Aparent e ok ca si medic.. dar NU va lasati inselati! Dupa 7 ani in care am facut doar control de rutina .. Raman insarcinata si ii cer un nr de urgenta... spune ca are prea multi pacienti si ea nu raspunde! In plus spune ca daca sangerez putin sa stau linistita.... si asa am ajuns la complicatii si neavand nr dr am ajuns la urgente prea tatziu insa! Cand a inteles ce a facut.. a venit la mine in camera la spital sa usi ceara scuze se se asigure ca nu e vina ei pr pierderea mea... sigur ca e vina ei!!!! Alti medici dau nr de urgenta si sunt mai buni si cautati decat ea! Si iti spun de urgentA ce sa faci! Si salveaze vieti! Ea este o falsa! Nu mergeti la ea va rog! Aveti grija in ce medic va incredeti!

un om minunat !
De Luca pe 13 Mai 2018

un medic de milioane cu ani in urma ma ajutat foarte mult ii multumesc nu am uitato

Un om de milioane
De Ioana pe 06 Decembrie 2017

Un medic excelent . Recomand cu caldura !

Dr. Codruța Ciobanu
De Roxana pe 22 Februarie 2017

De curând m-am programat la una din clinicile în care doamna doctor activează. Aveam nevoie de recoltarea probei pentru a depista o eventuala infecție, nimic de spus totul bine,însă când m-am dus după rezultate am primit rezultatele testului Papanicolau(în condițiile în care eu eram suspecta de candidoza). Nu știu dacă era într-o stare proasta și nu a mai ținut cont dar mi se pare de neiertat o astfel de incompetenta din partea unui medic iar asta s-a întâmplat pe banii mei. I-am atras atenție în legătură cu testul greșit pe care l-a efectuat și am primit un tratament "după ureche" pentru candidoza. Nu o recomand! În medicina atenția trebuie îndreptată doar spre pacient deoarece este vorba despre un jurământ depus de aceștia dar...

?
De Leila pe 06 Aprilie 2016

am fost la consultatie la ea si pentru ca aveam 39 de ani m-a speriat cu ce se poate intampla copilului daca nasc atat de tarziu, fara ca ea sa-mi faca o consultatie!
m-a speriat si sa purtat foarte urat!
am schimbat medicul si am nascut prin cezariana cu dr Ionel Moldovan si caruia ii multumesc si pe aceasta cale.

Dr. Ciobanu Codruta Liliana
De Denisa pe 24 Noiembrie 2014

Cel mai bun doctor. Am nascut cu dumneaei si este un doctor si om extraordinar!

Dr. Ciobanu Codruta Liliana - numar de telefon
De Rody pe 04 Iunie 2013

Am fost in spital si ea a fost singura care a stiut sa se ocupe de mine si sa-mi explice pe larg cauza problemelor mele. Este un doctor foarte bun si nu se grabeste in stabilirea unui diagnostic. Din pacate, nu prea are rabdare din cate am observat cand vorbea cu alte paciente, dar in cazul meu nu am decat cuvinte de lauda!

As dori, daca se poate si daca ai numarul dansei de mobil,sa mi-l trimiti si mie. Incerc sa dau de dansa si la maternitate, dar acolo mi se spune ca dansa trebuie sa ma programeze,
am nevoie urgent de el, mai ales ca nu imi permite timpul sa ma tot plimb pana la maternitate fara rost (am un bac de dat).

Dr. Ciobanu Codruta Liliana
De Camelia pe 01 Mai 2013

De curand, am fost operata de doamna doctor Codruta Ciobanu. Nu am decat cuvinte de lauda! Este un om extraordinar, tonic, energic, puternic, un medic devotat, pasionat, experimentat. Ii multumesc din suflet si pe aceasta cale!

Dr. Ciobanu Codruta Liliana
De Anca pe 19 Februarie 2011

Este un doctor foarte bun.

Dr. Ciobanu Codruta Liliana
De ANDRA pe 19 Februarie 2011

Este o doctorita foarte buna care isi da interesul mereu si care face orice e omeneste posibil cu o sarcina. Este singurul doctor care m-a ajutat sa duc la capat o sarcina dupa 7 pierderi cu altii si care nu mai imi dadeau sperante. Eu o recomand din tot sufletul!

Contact Dr. Ciobanu Codruta Liliana

Adresa

Paltinis, 15, Brasov, Brasov

Site www.clinicaeva.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.