• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ciobanu Brandusa
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; spital particular; centru medical; maternitate

Dr. Ciobanu Brandusa

Dr. Ciobanu Brandusa medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Ciobanu Brandusa medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Opinii utilizatori

Dezastru total
De Corina pe 23 Octombrie 2017

Eu nu inteleg de ce ea este medic,poate meseria si.o face bine nu stiu asta dar lipsa ei de interes este mare.Te duci cu o problemă pleci cu banii luati si cu mai multe probleme de acolo.Nu colaborează ii este lene sa vorbeasca si are o atitudine de parca o deranjezi.Am fost o singură dată si v.a fi si ultima.Nu recomand nici unui dușman:))

Mii de multumiri
De Natalia Perju pe 18 Iunie 2017

O cunosc pe dna doctor de mult timp ,mi-a tratat diverse probleme medicale si niciodata ,dar absolut niciodata ,nu a dat dovada de graba sau superficialitate.Sunt convinsa ca ceea ce a aparut in comentariul Victoriei ,parca,sunt rautati gratuite sau spuse cu un scop anume.Daca aveti nevoie de un medic devotat si bine pregatit ,empatic si accesibil ,care va raspunde la intrebari ,chiar si la cele penibile ,v-o recomand cu incredere pe Dr.Brindusa Ciobanu !

Ingrozitor
De Victoria pe 15 Iunie 2017

A fost ingrozitoare... in primul rand s'a enervat ca ii puneam intrebari si mi'a zis la un moment dat "asta sa fie ultima" (eram la a 3a intrebare legate de dereglari hormonale, motiv pentru care am mers la medic). Mi'a dat un tratament aiurea fara sa faca examenul bacteriologic ceea ce mi'a agravat problema deoarece mi'a dat ceva ce a intarit o bacterie simpla in loc sa o distruga. Ofta intruna cand ii spuneam ce probleme am si imi zicea ca majoritatea vin doar la un control de rutina, nu tot au probleme. Ingrozitoare din punctul meu de vedere. Am cunoscut o alta doctorita dupa si acum stiu cum ar trebui sa se poarte un medic si ce inseamna profesionalism. Clar nu ce a demonstrat dna Ciobanu.

Un mare OM!
De Alina pe 17 Februarie 2017

DOAMNA DOCTOR este ,in primul rand,un mare OM ,asa cum ar trebui sa fie fiecare medic.Un medic la care se citeste si se simte devotamentul si pasiunea pentru profesie,pe care te poti baza oricand ai nevoie!Nu s-a pus niciodata problema sa nu fiu primita in consultatie,cand am avut probleme,chiar a venit de acasa pentru mine!

Un doctor exceptional
De Alexandra pe 11 Noiembrie 2016

Doamna DOCTOR Brindusa Ciobanu,un medic exceptional dedicat meseriei si pacientilor.Si scriu doctor cu D mare.Indiferent de program,daca aveam o problema (si am avut multe) isi facea timp si pentru mine.Este un medic foarte bine pregatit profesional si cu suflet mare.

Dezinteres total
De Lo pe 21 Octombrie 2016

Am fost pacienta d-nei Ciobanu, insa dezinteresul fata de bolnav m-a facut sa imi aleg alt doctor. Pe scurt, la cateva zile dupa o interventie chirugicala am sunat la clinica pt ca sangeram insa d-na doctor nu ajunsese la serviciu (desi programul ei de munca incepuse). Dupa 2 telefoane la clinica, m-a sunat d-na doctor iar raspunsul ei la problema mea a fost sa imi fac o programare sa ma vada (in conditiile in care programarea era cam peste o sapt). Intreband daca nu ma poate vedea in acea zi, mi-a raspuns ca termina programul mai devreme si deja are pacienti programati.
Alta data, desi aveam programare, d-na doctor nu s-a prezentat la serviciu.
Prin urmare, nu o recomand.

O dezamgire ...
De Irina pe 15 Iunie 2016

Am fost o singura data la aceasta ''Doamna Doctor'' - la Med Center Iasi.Aveam nevoie doar de o adeverinta precum ca sarcina este fara probleme si pot zbura cu avionul.Am mers la cabinet, am platit bineinteles, programarea era la ora 9:00 doar ca ''Doamna Doctor'' nu sa deranjat sa vina pana la 9.30.A aparut intr un final, fara a ne adresa vreo scuza sau macar un Buna ziua! am intrat in cabinet eu vorbeam una ea raspundea alta.Deci o lipsa de interes totala, mi a facut echo da nu sa deranjat sa imi arate si mie bebele pe monitor asta dupa ce mi apus cred ca mai mult de 500ml de gel pe burta.De impartasit informatii de la echo cu noi nici vorba.Am plecat cu un gust foarte amar si ma intreb de ce a ales aceasta ''Doamna Doctor'' profesia de Doctor...Pacat ca oamenii de acest gen ii depasesc pe acei Doctori in adevaratul sens al cuvantului....

Dezamagitor complet
De Iulia pe 16 Mai 2016

Eu sunt studenta in anul 4 la medicina si apreciez ce inseamna conduita etica in medicina iar doamnei doctor ii lipseste cu desăvârșire....am fost in decembrie si cand a luat proba secretia a fost asa abundenta ca nu s a mai gandit ca respecte regulile de bun simt si sa ia proba și de pe colul uterin.conform ei ,pardon laboratorului ca dansa nu a fost orientata de nicio culoare aveam fungi.surptize surprize in mai am fost diagnosticata cu chlamydia ,aveam colul inflamat si toate in asociere cu diagnosticul de la inceput pus prost din cauza comoditatii unui doctor mediocru....sub nicio forma nu recomand.nici o empatie consideratie fata de pacienti sau simt de raspundere fata de munca !!

un dr desavarsit cum rar mai gasesti in ziua de azi
De Pislaru ramona pe 11 Ianuarie 2016

Am avut mai multe probleme pe care le-am rezolvat cu dna dr iar in ianuarie 2014 am nascut la Arcadia prin cezariana o fetita sanatoasa prin cezariana. Dna Ciobanu mi-a fost alaturi si chiar daca sarcina a fost cu probleme datorita tratamrntelor recomandate am reusit sa o duc la bun sfarsit. Mentionez ca dupa operatia de cezariana m-am refacut ffff rpd, cand dna dr mi-a scos firele nici nu am simtit. Are o mana fff usoara. Nu mai spun ca dumneaei m-a sunat sa ma intrebe cum ma simt inainte de a ma programa pt cezariana si asta fara sa astepte vreun onorariu. Este un exeplu de dr cum sincer nu stiu daca se mai gaseste prea usor in zilele noastre. Tot respectul pt dna dr Ciobanu Brindusa.

Dr. Ciobanu Mica Brandusa
De Rotaru anisoara pe 11 Ianuarie 2016

Sunt pacienta domnei doctor de mai multi ani, am tratat cu doamna doctor mai multe probleme, toate cu succes. Am nascut cu ea in ianuarie 2014, prin cezariana,datorita unor probleme care au impus nasterea prin cezariana, insa am nascut un copil sanatos la Arcadia cu nota 10 apgar. Ea m-a sustinut de la inceput pana la sfarsit, a fost si este o profesionista, nota 10 pentru tot ceea ce a facut pentru mine pe parcursul sarcinii. O recomand cu toata caldura!

Contact Dr. Ciobanu Brandusa

Adresa

Vasile Alecsandri, 9, Iasi, Iasi

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.