• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Chisu Corina
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Chisu Corina

Dr. Chisu Corina medic specialist obstetrica ginecologie.

Dr. Chisu Corina medic specialist obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul clinic de urgente Sf. Pantelimon

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon centrala - 021.255.40.90, secretariat - 021.255.40.25

Opinii utilizatori

Dr Chisu Corina Bucuresti
De Violeta pe 07 August 2011

La Medsana sunt inscrisa la dr. Corina Chisu si as dori sa aflu mai multe despre ea. Va multumesc!

Dr. Chisu Corina
De Mihaela pe 26 Iulie 2011

Pentru mine e un doctor ingrozitor! Am avut o sarcina oprita in evolutie la 31 de sapt ,iar aceasta doamna doctor nu a avut macar bunul simt sa raspunda la tel. cand o sunam in disperare de 2 zile.

Dr. Chisu Corina
De MIHAILA CRISTIANA pe 18 Iulie 2011

Este vorba despre doamna doctor Corina Chisu din Constanta.

Un medic extraordinar si un om minunat
De MIHAILA CRISTIANA pe 18 Iulie 2011

In urma cu 2 ani jumate am ajuns printr-o cunostinta la doamna doctor Corina Chisu care m-a impresionat din prima clipa. Fusesem la domnu doctor Cristureanu care mi-a lasat un gust amar pt ca nu comunica cu pacientii, este foarte superficial si mi-a spus clar ca nu vine la nastere (nu era inca isis-ul), acest lucru m-a speriat foarte tare si asa am ajuns la doamna doctor Corina Chisu. Tin sa mentionez faptul ca mi-a urmarit sarcina pana la sfarsit, nu a vrut sa ma programeze pt cezariana pt a naste la termen, cand vrea bebe, in dupa-amiaza in care am sunat-o si i-am spus ca ma doare burtica si ca mi-a cazut "dopul" in 15 minute ma astepta jos la urgente, unde se fac internarile, am urcat cu ea pe sectie in 40 min am intrat in sala de operatii desi mai erau alte nasteri, operatia a fost perfecta, fara dureri, am facut insa anestezie epidurala si pe perioada sederii mele in spital a venit in fiecare zi sa ma vada cu baietelul ei. Dupa ce am nascut am pastrat legatura, m-a indrumat catre doamna doctor pediatru si alergolog Copaciu Letitia care este deasemenea un medic tanar si extraordinar, iar acum ma voi duce la o noua consultatie la doamna doctor Corina Chisu pt ca vream inca un bebe. Inca ceva foarte important raspunde tot timpul pe telefonul personal si raspunde la orice intrebare.

Dr. Chisu Corina
De DANIELA pe 05 Noiembrie 2010

Eu am avut un alt medic pana acum 2 ani care l-a un moment dat a dat-o in bara. Printr-o cunostinta am ajuns la d-na dr. Chisu Corina. La mine prima impresie conteaza si a fost ok! Este medicul meu de incredere acum, de 2 ani si ne pregatim de vitro! Vedem ce iese!

Dr. Chisu Corina
De Cleo pe 06 Mai 2010

Si eu ii multumesc pentru cum ma trateaza, cum imi vorbeste si imi explica.

un medic care iti acorda maxima atentie
De Georgiana pe 07 Martie 2010

O super doctora ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine.

Contact Dr. Chisu Corina

Adresa

Pantelimon, 340, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Complexul Comercial "Cora"
Parcul Morarilor
Telefon 021.255.40.90 / 021255.40.25 / 021.255.42.70 interior 166, 167, 235
Site www.sfpantelimon.ro
Email spital@sfpantelimon.ro
contact@sfpantelimon.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.