• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Chisleag Zoe
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Chisleag Zoe

Dr. Chisleag Zoe medic primar obstetrica - ginecologie, competente ecografie.

Dr. Chisleag Zoe medic primar obstetrica - ginecologie, competente ecografie.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica

Spitalul Clinic Filantropia

Opinii utilizatori

Multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a scos-o in cale pe doamna dr.
De CARMEN pe 10 Ianuarie 2013

Pentru mine dna dr. Chisleag Zoe a fost si este a doua mama pentru mine. S-a comportat ca o adevarata profesionista. Ne-a salvat vietiile copilului meu si mie. In fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a scos in cale o persoana atat de deosebita cum este dansa. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate!

Dr. Chisleag Zoe
De Ruxandra pe 28 Februarie 2012

Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Profesia de medic si mai ales cea de obstetrica - ginecologie, nu este totuna cu cea de vanzatoare, sau de lacatus - strungar. Aici ai vietile oamenilor in maini. Aici aduci pe lume bucurii sau suferinte. Mie una, dna. dr.Chisleag mi-a produs cea mai mare suferinta pe care am trait-o pana acum - moartea unui copil.

Dr. Chisleag Zoe
De Cristina pe 20 Februarie 2012

Si eu am nascut cu Dna Doctor Chisleag si am fost foarte multumita. m a supraveghiat toata perioada sarcinii si a fost bine. totul depinde de chimia dintre pacinet - doctor, am avut norocul sa fim compatibile!

Dr. Chisleag Zoe
De Dumitra pe 22 Septembrie 2011

Daca cu ceva timp am scris de bine de dr. Chisleag, azi revin si spun ca ieri s-a purtat execrabil: mi-a zis: daca imi este rau si nu este dimineata, sa nu o mai sun si sa merg la orice cam. de garda, ca este si ea om si se odihneste; ca sa vin la spital la ea, la control sa ma programez intai (este prima data cand zice asta - am 30 sapt); sa o caut la cabinetul particular nici macar nu m-a controlat ieri, s-a uitat pe fuga pe niste analize, eu avand 44 ani, a 3 a cezariana, coloana operata si muncesc. Sa ma ierte Dumnezeu, dar nu a avut pic de suflet si, dupa ce am plecat am plans de ciuda, dar pe banii mei, merg in alta parte, alt medic, nu ma obliga sa merg la cab. part, toana de a fi om, cu credinta in Dumnezeu i-a pierit.

Multumesc lui Dumnezeu pentru doamna dr.
De Dumitra pe 22 August 2011

Ca noi si medici sunt oameni, dar Slava Domnului ca eu am intalnit-o pe dna dr., chiar asa am si cerut un medic, sa aiba cat de cat habar de Dumnezeu, dupa prima intanire cu dansa am intrat in prima biserica intalnita in cale si sper uimirea mea dna dr. m-a batut pe umar. Multumesc inca o data si sper sa ramana la fel de amabila. (am 44 ani, insarcinata 25 sapt.a 3 a cezariana, copil 16 si 2 ani). Sanatate si bucurii pentru toti.

Dr. Chisleag Zoe
De Tudor geanina pe 26 Octombrie 2010

Este o doamna doctor deosebita. Cei care spun ca nu este comunicativa sau eficienta mint. Se dedica total pacientelor cu care lucreaza.

Dr. Chisleag Zoe
De Caty pe 18 August 2010

Am venit la spital ca insotitoare, iar aceasta doamna doctor (daca se poate numi asa) a venit si m-a dat afara din holul spitalului, unde astepta toata lumea, spunanad ca sunt o depravata. Mentionez ca nici nu ma cunostea. Este total lipsita de bun simt, o neprofesionalista. A iscat un intreg scandal pe aceasta tema, iar ea ar fi trebuit sa fie pe sectie, pentru ca era de serviciu. Pentru tot ceea ce a facut o voi da in judecata.

Contact Dr. Chisleag Zoe

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.SpitalulFilantropia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.