• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Calomfirescu Marius

Dr. Calomfirescu Marius medic primar obstetrica - ginecologie, supraspecializare in medicina materno - fetala, competenta in ecografie obstreticala si ginecologica.

Dr. Calomfirescu Marius medic primar obstetrica - ginecologie, supraspecializare in medicina materno - fetala, competenta in ecografie obstreticala si ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Regina Maria Baneasa
Maternitatea Regina Maria
Clinica Regina Maria Dorobanti

Policlinica si Centrul de Imagistica Baneasa
miercuri 09:00 - 15:00

Opinii utilizatori

Dr. Calomfirescu Marius
De Mihai pe 23 Octombrie 2014

La morfologie trim. 2, dupa ce ne-a spus ca totul este bine, la final a zis ca de fapt copilul are lipsa falanga mijlocie la degetul mic la o mana, iar la cealalta nu se vede bine.

Ne-a spus ca oriunde am merge ni se va spune acelasi lucru. Am facut inca 3 morfologii pentru trim. 2 si niciuna nu a confirmat ce a spus dumnealui. Sigur ca am ramas socati (acesta fiind un marker pentru sindromul down). Copilul s-a nascut perfect sanatos, nota 10. Domnule Colomfirescu, ceilalti doctori au zambit ironic cand au citit concluziile dumneavoastra, probabil va stiu de "poama".

Nu mai bagati spaima in parinti aiurea, ar trebui sa realizati ca prin ceea ce spuneti, influentati foarte mult viata oamenilor. In concluzie, daca aveti vreun diagnostic aiurea pus de acest om, mergeti repede si la alti doctori.

Un medic foarte competent.
De Banu Mihaela pe 17 Ianuarie 2014

Buna seara, domnule doctor Calomfirescu Marius. Acum 10 ani, cu ajutorul d-voastra l-am nascut pe baietelul meu Marius. Va multumesc din tot sufletul. Cred ca nu ma insel ati facut practica (stagiatura)in spitalul din Tg-Jiu? Acum ma aflu din nou in aceeasi situatie si tare mult mi-as dori sa ma ajutati tot d-voastra.

Daca puteti, dati-mi va rog, o confirmare pe mail.

Cu stima,
Banu Mihaela,
Tg-Jiu, Gorj

Cel mai bun doctor!
De Birtalan Andreea pe 16 Octombrie 2013

Cel mai bun doctor! Cel mai competent foarte rabdator si atent la detalii! Mi-a monitorizat toata sarcina si am fost cea mai linistita pentru ca niciodata nu plecam de dansul fara toate informatiile de care aveam nevoie! Am nascut cu el prin cezariana la cald! A avut grija de mine si mi-a dat incredere! Il recomand din inima!

Un doctor nemaipomenit
De Cory pe 29 Octombrie 2012

Dr. Marius Calomfirescu este un doctor foarte bun, bine documentat si foarte sigur pe el, iti da mare incredere in tine, simti ca esti pe maini bune. Cea mai buna alegere pentru a naste cu el.

Profesionalism
De Claudia pe 10 Iulie 2011

Este unul dintre cei mai atenti medici in momentul examinarii. Raspunde cu rabdare la intrebari. Sper sa mai am un bebe si sa mai beneficiez de experienta sa.

Dr. Calomfirescu Marius
De Elena pe 03 Februarie 2011

Un medic excelent, atent si comunicativ.

Contact Dr. Calomfirescu Marius

Adresa

Ion Ionescu de la Brad, 5B, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.reginamaria.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.