• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Calciu Viorel
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Calciu Viorel

Dr. Calciu Viorel medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Calciu Viorel medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica

Spitalul Clinic Filantropia

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.89.30 / 021.318.89.37;
interioare sala de nasteri: 259, sala de operatii: 244,
laborator central: 207, radiologie: 288, neonatologie: 215, ecografie: 262

Opinii utilizatori

Stima
De Doina Hluscu pe 13 Noiembrie 2013

Un om pe care il apreciez de 21 ani. Am nacut cu el in anul 1993 la Spitalul Steaua.
In decursul anilor nu m-am mai prezentat la el si am fost la diversi doctori care toti au spus ca am fost "reparata" foarte bine. Acum iubita mea copila a fost la dansul cu o probleme si am fost uimita ca la consult nu a vrut sa primesca bani, ba ia dat si un numar de telefon ca atunci cand are nevoie sa-l caute. Ii multumesc mult acestui medic, deoarece prin mainile domnului doctor Dumnezeu lucreaza. Rar gasesti oameni ca acesta, mai ales in ziua de azi.

Mii de multumiri Dl. Dr. Viorel Calciu
De Poly_R pe 17 Noiembrie 2012

Si eu il cunosc pe dl dr. Viorel Calciu de ceva vreme as putea spune mai exct de vreo 10 ani. M-a dus la el o prietena foarte buna si s-a purtat cu mine ca un tata si ma ajutat enorm cand am avut probele. M-a si certat cand a fost cazul, dar nu m-am suparat pe el nici macar o data. Eu am avut de 2 ori probleme cu rana pe col pe care nu sa grabit sa mi le cauterizeze si mai intai mi-a dat tratament. Abia apoi daca a fost nevoie m-a cauterizat. Apoi am ramas insarcinata in anul 2008 si mi-a urmarit sarcina de la cap la coada. Din cauza ca bebe a fost capos a trebui sa nasc prin cezariana. Imi raspunde mereu la telefon si cand ma duc la spital ma surprins mereu stiind istoricul meu fara sa ii aduc eu aminte chiar daca nu ne vazusem de 1-2 ani. Acum sunt din nou insarcinata si tot dansul ma monitorizeaza si tot cu dansul o sa nasc in aprilie 2013. Este un dr. si un om nemaipomenit nu mi-a cerut bani nici macar o data chiar la prima sarcina mi-a spus la un momendat sa nu ii mai dau ca o sa am destule cheltuieli cand o sa vina bebe. Mii de multumiri si sa ii de-a Dumnezeu sanatate si putere de munca.

opinie dr Calciu Viorel
De Andreea pe 31 Ianuarie 2012

Buna, eu sunt o mamica in 10 saptamani si merg la dl dr. Calciu. Vreau sa aflu mai multe info despre dl dr, cum se comporta la nastere si cat a costat nasterea cu dansul. Va multumesc!

Nasterea cu dr Calciu Viorel
De Andreea pe 17 Ianuarie 2012

Buna, eu sunt o mamica in 10 saptamani si merg la dl dr. Calciu. Vreau sa aflu mai multe info despre dl dr, cum se comporta la nastere si cat a costat nasterea cu dansul. Va multumesc!

Mii de multumiri dr. Calciu
De Hortensia pe 08 Decembrie 2011

In 2003 am avut o sarcina foarte grea, iar dl dr. Calciu m-a supravegheat incepand cu saptamana 16 de sarcina. A fost foarte atent si dragut, insa profesionalismul sau m a ajutat sa aduc pe lume un baietel sanatos. In 2010 am avut probleme din cauza unei displazii severe care a necesitat o interventie chirurgicala (conizatie). Dl. dr. a fost tot timpul alaturi de mine, m-a incurajat, s-a purtat foarte frumos, iar acum ma simt foarte bine. Este de o calitate umana rar intalnita, nu este interesat de partea materiala, nu pretinde niciodata ceva din partea pacientelor.

Omul de care avem nevoie mereu in viata noastra
De Garofita pe 04 Septembrie 2011

Merg la dinsul de 20 de ani si credeti-ma ca nu-l voi schimba niciodata, este un medic si un om de milioane, cind merg la dinsul cu problemele, mele plec de acolo mult mai in siguranta. Va multumesc domnule doctor. Garofita.

Un om deosebit
De Dichiseanu Adriana pe 23 Iulie 2011

Am nascut cu dr Calciu Viorel, este un om deosebit, un dr foarte bun. Mergeti cu incredere la el. Multumesc din suflet dl-ui doctor pe aceasta cale.

Dr. Calciu Viorel
De Silvia Mateicu pe 23 Februarie 2011

Este un om de nota 10. Un medic perfect din punctul meu de vedere. Un bun profesionist. Mi-a facut placere sa-i ofer o atentie si parca ii era jena sa ia. Ii sunt recunoscatoare toata viata!

Dr. Calciu Viorel
De Anaemi pe 13 August 2010

Un medic extraordinar, un om in adevaratul sens al cuvantului. Am nascut de 2 ori cu el si cu siguranta tot la el o sa ma duc si a III-a oara. Il recomand din suflet.

Dr. Calciu Viorel
De Tanase gabriela pe 03 Iulie 2010

Buna, este cel mai tare dr. Am nascut cu el de doua ori. Nu exista probleme sa te duci si sa nu te asculte. Iubeste si respecta foarte mult femeie. As trimite pe toata lumea la el.
Nota 10 e prea putin pentru dansul. Nu cred ca s-a inventat nota pentru dansul.

Contact Dr. Calciu Viorel

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.89.30 / 021.318.89.37
Site www.SpitalulFilantropia.ro
Email filantropia_2006@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.