• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Cacicovschi Cristina
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Cacicovschi Cristina

Dr. Cacicovschi Cristina medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi.

Dr. Cacicovschi Cristina medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spital Arcadia Iasi

Opinii utilizatori

Minunata
De Ingrid5394 pe 27 Ianuarie 2019

Un medic in adevaratul sens al cuvantului. Este foarte blanda, explica orice problema calm si are rabdare la orice o intrebi.
Mi se pare ca astea sunt primele semne ca este un medic foarte bun. Nu stiu cum reactioneaza in caz de o problema, dar si inainte de sarcina, si dupa am avut o experienta placuta.
Sper sa fie totul ok, sa ma pot bucura pana la sfarsit de experienta unica de a fi mamica!
O recomand cu incredere, mai ales daca printre cele care.mi citesc rewiew.ul sunt si fete care cauta un medic bun pt prima experienta la ginecolog.
Desi pentru primul consult din viata mea am fost la alt medic din cadrul Arcadia, pot spune ca a fost o experienta umilitoare pt mine, ba chiar ma gandeam sa nu mai calc in veci intr.un cabinet ginecologic.
Mi.am facut iar curaj, de data asta facand alegera cea buna. Chiar recomand, blandetea ei te relaxeaza total. Parca vorbesti cu cineva din familie.
Ma bucur ca am intalnit asa om. Desi cred ca asa ar trebui sa fie orice medic...

O doctorita deosebita
De Pacienta pe 31 Ianuarie 2017

Este o persoana deosebita,calda,iti da incredere si iti explica cu calm totul.o recomand din toata inima

Un medic de excepție!
De Pacientă pe 24 Ianuarie 2017

După o experiență neplăcută cu o altă doamnă doctor din Iași, care m-a făcut să nu mai vreau să calc în cabinetul de ginecologie, doamna doctor Cacicovschi mi-a redat curajul și plăcerea de a veni mereu la consultații. Este o persoană calmă și comunicativă. Sunt foarte fericită că am întâlnit-o!

Deosebita
De Amarandei adina pe 28 Ianuarie 2016

o persoana deosebita si un doctor nemaipomenit! M-a impresionat foarte mult atat pe toata perioada sarcinii cat si la nastere! Iti da incredere si prinzi curaj numai cat o privesti! iMi este foarte foarte draga si O recomand din toata inima!

Un medic extraordinar
De Ioana pe 28 Noiembrie 2015

Doamna dr.Cacicovschi este un medic extraordinar! Mi a monitorizat sarcina intr un mod profesionist inca de la inceput si totodata am nascut cu dumneaei prin cezariana, bebe avand 4,000gr. S a comportat ca o adevarata profesionista! Totul a decurs minunat! La urmatorul bebe, ma voi duce tot la doamna dr.Cacicovschi! Pot spune ca nasterea a fost o experienta placuta datorita doamnei dr. si datorita spitalului Arcadia.

Recomand
De Florentina A pe 04 Aprilie 2014

Si eu am nascut cu dna. Dr. Cacicovschi Cristina la Ardcadia si nu pot spune decat ca si la urmatorii copii tot la ea vom merge, desi suntem din Piatra Neamt. Am nascut natural, totul a decurs perfect. Pentru ca nu locuim in Iasi am mers la Arcadia pentru monitorizare abia din luna a 8 a de sarcina si am fost surprinsa de implicarea dnei Dr. care ma suna ea ca sa vada cum ma mai simt. Nu mi s-a sugerat nici macar odata, asa cum se intampla la alte clinici private, ca ar trebui sa fac cezariana din moment ce eu am spus ca vreau sa nasc natural. Tarifele au fost de bun simt - consultatie+eco 50 de lei, iar pentru consultatii fara eco nu am platit nimic, nasterea a costat 1900 ron, in 2012, desi am avut o noapte in plus de spitalizare - probabil ca atat "costa" si in spitalul de stat, doar ca difera conditiile. In concluzie, am fost multumita si de medic si de spital.

Un doctor la care ai vrea sa revii oricand!
De Todi Ana Maria pe 17 Ianuarie 2014

Am nascut natural cu doamna doctor Cristina Cacicovschi, pe 11 septembrie 2013. Totul a decurs impecabil. Imi este foarte draga, o apreciez foarte mult pentru tot ce a facut pentru mine,
m-am simtit in maxima siguranta alaturi de ea, a stat langa mine din momentul in care m-am internat pana am iesit din blocul operator, am comunicat extraordinar de bine cu ea, m-a sustinut si m-a incurajat in fiecare moment. Abia astept sa ajung din nou la ea. Le recomand tuturor cu caldura sa apeleze la serviciile ei fiind o adevarata profesionista. Va multumesc, doamna doctor!

Nastere normala
De Corina Mitric pe 04 Septembrie 2012

Buna ziua! As dori sa stiu daca doamna Dr. Cacicovschi recomanda nasterea naturala sau ca la alte spitale private iti impune nasterea prin cezariana?

Dr. Cacicovski
De Panaitescu Ana Maria pe 19 Martie 2012

Eu am nascut recent (decembrie 2011) cu doamna dr. Cacicovski. Am fost foarte multumita. Este un doctor foarte bun cu o cariera stralucita in fata! De altfel nu am auzit niciodata nimic negativ despre ea si sper sa ramana asa. Numai bine!

Rugaminte pt Vicol Mihaela
De Iulia pe 16 Septembrie 2011

Buna ziua, Am fost consultata de dr. Cacicovschi, a fost amabila si interesata de cazul meu, mi-a raspuns cu detailat. Dna Vicol, am o rugaminte, se poate sa comunicam pe mail? Am cateva saptamani de sarcina, vreau sa stiu daca ma pot baza pe Dr. Cacicovschi, inclusiv la nastere.
Multumesc. Email iulia1108@yahoo.com

Contact Dr. Cacicovschi Cristina

Adresa

Cicoarei, 2, Iasi, Iasi

Reper In zona Galata
Site www.arcadiahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.