• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
181 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Obstetrica Ginecologie;

Spitalul Judetean din Pitesti, Arges;
CMI Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Pitesti, Arges;

Opinii utilizatori

Un medic de nota 100
De Pavel pe 19 Septembrie 2013

Am tinut neaparat sa va impartasesc experienta mea pentru ca eu am vazut postarile acestea dupa prima vizita la dlui si sincer, ma speriasem. Mi-am dat seama ca s-a exagerat si ca din pacate, multe mamici sau paciente care au avut experiente urate nu reusesc sa se consoleze decat dand vina pe medici.

Nu intotdeauna este vina lor pentru lucrurile rele din viata, haideti sa ne asumam greselile noastre, uneori nesansele si sa nu aruncam cu pietre in munca de o viata a unui om.Cate ore de studiu sunt in spatele cearcanelor acestui om? Pacat.

Incurajez toate viitoarele mamici, toate femeile sa apeleze cu incredere la acest medic!

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Andreea pe 21 August 2013

Poate tu l-ai nimerit in toane bune sau ceea ce povestesti a fost mai demult. Eu am fost de 2 ori la el si se poarta foarte urat daca nu-i dai bani de la inceput. In plus, mie mi-a gresit tratamentul.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marce
De ELENA pe 18 August 2013

Am fost pacienta dl dr. Buzatu in 2012, dupa 3 sarcini pierdute, 3 ani de tratament la Bucuresti 2009-2011 am ramas insarcinata cand nu ma mai asteptam. A fost o sarcina grea, cu hemoragie puternica pana la 4 luni si repaus la pat, dar tratamentul dat a fost foarte bun. Am fost in paralel si la alti dr. la Bucuresti si la Fundeni pentru toate investigatiile si totul a fost ok. Am nascut prin cezariana in decembrie un baietel de 3.460 kg si 55 cm perfect sanatos. Pentru acest lucru ii multumesc lui D-zeu si il respect si apreciez pe dl dr. Buzatu. Este un om foarte calm si placut la vorba care mi-a garantat pe toata perioada sarcinii ca va fi bine si asa a fost nu am facut nicio o abatere de la sfaturile dansului in mod special in privinta analizelor avand 35 de ani si mai multe sarcini pierdute. Sunt destul de scumpe, dar merita orice sacrificiu. Noi ne-am dorit foarte mult al doilea copil (mai am o fata de 11 ani) si am reusit. Conteaza mult sa aveti incredere in medicul care va supravegheaza la orice ora il sunam imi raspundea si sa stiti ca nu este ciubucar cum spun altii cat ii dai atat primeste nu cere de la obraz cum se practica in alta parte lasa la aprecierea pacientului. Va multumesc, domnule doctor.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Jeni pe 14 August 2013

Impresia mea: superficial si ahtiat dupa bani. Eu am fost abandonata de Buzatu la momentul nasterii fiind nevoita sa nasc natural cu asistentele, desi imi programase cezariana din motive de cordon al copilului infasurat dupa gat. Din fericire, s-a inselat si am nascut foarte usor cu 10 zile inainte de termenul calculat pentru nastere de catre acest medic. Pe viitor nu voi mai apela la serviciile lui.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Flor pe 08 August 2013

Prietenei mele ii facea control intern la fiecare vizita la cabinet sau la spital.
Mie medicul de la Bucuresti mi-a facut doar 2 controale interne si acestea au fost in luna a noua cand trebuia sa vada cam cat mai am pana nasc, tinand cont ca eram din Pitesti.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Flor pe 08 August 2013

Asa am auzit si eu de la prietene. Ele doreau sa nasca normal, iar cand se apropia nastearea le spunea ca au probleme si ca e mai bine sa faca cezariana. Ma intreb oare: chiar toate pacientele lui Buzatu asta au probleme cu sarcina? Eu cunosc cam 10 mamici cu "probleme".
A facut un obicei din a face cezariana. E simplu si comod pentru el. Le ia banii si in 30 minute este acasa.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Adelina Mecu pe 29 Iulie 2013

Am nascut anul trecut cu dumnealui prin cezariana. I-am acordat toata increderea si nu am fost dezamagita! Tratamentul a fost de asemenea unul adecvat, deoarece sarcina nu a fost prea usoara. Nici preturile nu sunt ridicate. Multumim dl dr.!

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Adriana pe 30 Iunie 2013

Un medic pe care il intereseaza doar banii tai, nu si sanatatea ta! Atata timp cat il cauti la cabinetul privat este amabil, dar la spital esti neglijata atat de catre el cit si de catre ceilalti medici, cu care se pare ca are relatii incordate. Dupa o experienta neplacuta cu acest medic, cu siguranta data viitoare voi alege Bucurestiul.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Liana pe 24 Iunie 2013

Am mers cu mare incredere, dar am fost dezamagita de prestatia dr. Buzatu. Cu mine a fost superficial si, din pacate tratamentul prescris a fost catalogat de catre medicii de la Bucuresti ca fiindu-mi contraindicat. Eu aveam probleme cu ciclul si un chist la san, care in urma tratamentului incorect prescris de Buzatu, mi s-au agravat.

Acum sunt in tratament la dl.profesor Vladareanu, care a calificat tratamentul dat de Buzatu ca fiind extrem de nociv. Din cate am inteles si de la alte fete, nu sunt singura pacienta cu care a dat chix. Asa ca, putin mai multa informare nu strica!

Preturi dr. Buzatu
De Diana pe 22 Iunie 2013

Pentru consultatie (doar ecografie) mie mi-a luat 120 Ron.Test Papanicolau am auzit ca nu face.

Contact Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Adresa

Aleea Spitalului, 6, Arges, Pitesti

Site www.spitaluljudeteanarges.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.