• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
181 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Obstetrica Ginecologie;

Spitalul Judetean din Pitesti, Arges;
CMI Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Pitesti, Arges;

Opinii utilizatori

Rusinicaaa !
De Corina Alexe pe 14 Februarie 2017

Asa cum scrie și Diana, ,,nu e atât de bețiv'', dar pot spune și eu ca atunci când m-a consultat, mirosea a băutura, foarte probabil ceva votca, avea ochii cam injectați și cam lungea propozitiile.

Dr Buzatu
De Diana pe 02 Februarie 2017

Buna! Un medic profesionist. Am nascut cu el pe 08.08.2016 o fetita de mai mare frumusetea! Nu cere bani!!! Nu e mediocru, si nici atat betiv. Eu am dus sarcina de la A la Z cu dl doctor si nu am avut probleme. Daca respecti exact de zice, ma refer, la medicamentatie si analize plus toate cele sarcina nu are de ce sa nu decurga normal. Eu una am respectat tot ce m-i s-a spus si asa a fost, ca sa nu mai vorbim de refacere, a fost ok... Felicitari Dl Dr...

despre Buzatu
De Camelia pe 17 Decembrie 2016

Cumnata mea a avut o sarcina normala, fara complicatii, sub "supravegherea" acestui doctor. In saptamana 24 a inceput sa piarda lichid. A mers la clinica lui Buzatu unde acesta i-a spus ca este normal sa aiba scurgeri in timpul sarcinii. Pentru ca pierdea tot mai mult lichid si a inceput sa o doara burta, s-a dus din nou la el, iar el i-a prescris Nospa pentru dureri. A doua zi in loc de lichid - sange. S-a dus la spital unde el era de garda si a internat-o. I-a spus ca o programeaza la cezariana, avort terapeutic pentru ca nu mai era nimic de facut si colac peste pupaza nesimtitul i-a spus ca "si-asa se nastea cu malformatii" dupa ce toate analizele precedente (facute de el) erau bune. Cumnata mea a decis sa vina la Spitalul Universitar din Bucuresti unde medicii au constatat ca a pierdut tot lichidul amniotic si ca membrana amniotica s-a rupt, prin urmare a nascut prematur. Copilul era sanatos, fara malformatii, fara niciun fel de problema medicala in afara de faptul ca s-a nascut prematur. Starea lui de sanatate s-a inrautatit, a facut hemoragie cerebrala si a murit. Copilul a trait 2 zile, Copil nascut prematur, dar mai ales copil mort prematur. Si cu toata responsabilitatea o spun: din cauza unui medic care, daca ii acorda gravidei 2 minute din timpul sau pretios, platit cu banii nostri, ca sa vada despre ce fel de scurgere este vorba, nu s-ar fi ajuns aici. Asa ca cine a nascut cu Buzatu se poate considera norocoasa ca a dus sarcina pana la termen. Si sa nu uit: Buzatu a zis ca e baietel. Era fetita. O cheama Maria si maine o inmormantam. Dumnezeu sa o odihneasca. Si pe voi sa va apere de "medici faimosi".

Impresii...
De Tania G pe 26 Noiembrie 2016

Am fost de curând la cabinetul acestui medic și pot califica prestația sa profesionala mai mult decât mediocra. Ce m-a frapat, a fost existenta a 2 PLOȘNIȚE in cabinet .

Atentie ce medic alegeti !
De Liana pe 18 Noiembrie 2016

Sunt foarte dezamăgita de Dr Buzatu , cred ca a ales aceasta meserie doar pentru ca este bănoasa, face gărzi la Spitalul Judetean Pitesti pentru a câștiga mai bine dar trateaza cu total dezinteres pacienții. Pentru dansul este mai important somnul decât sa salveze o sarcina de la avort. Pe mine abia a vrut sa ma consulte si mi-a si provocat avort deoarece in loc sa folosească ecografia pentru a vedea ce se întâmpla a preferat consultul manual și apoi și-a declarat incompetenta spunând sa merg la Bucuresti.Dezastru, de evitat ......

dr. buzatu
De State andrada pe 16 Noiembrie 2016

Din păcate, când am fost consultata de acest medic, mirosea a băutura. No comment...!

Nastere dr. Buzatu
De Ene Camelia pe 28 Octombrie 2016

Nu este deloc adevarat! Nu cere nici el direct bani, nu trimite nici asistentele ! Eu am platit dupa cezariana si nu inainte. Puteau sa se comporte urat cu mine inainte dar nu au facut-o ! Cum puteti crede o asemenea prostie cu taietura pe verticala ?? Doar daca ai vreo problema, bineinteles ca face ce e mai bine pentru tine si copilul tau. Eu am fost taiata orizontal (desi am platit dupa nastere). Unii isi dau cu parerea fara sa fi fost vreodata la dansul la un control dar sa mai nasca... Domnul dr. este un om de nota 10, iar daca ar mai fi sa nasc, cu toata increderea as apela la el ! Este scump ? Oare care sunt conditiile din spital cand te duci la un control sau o ecografie? Se compara cumva conditiile din spital cu cele de la cabinetul privat al dansului ??? Niciodata ! Va da multe analize de facut ? Oare nu va intereseaza deloc soarta copilului vostru ??? Eu zic ca este normal sa faci atatea analize pentru siguranta ta si a copilului tau ! Ganditi-va putin inainte sa va dati cu parerea, mai ales daca ati trecut prin mainile lui.

Pret cezariana la dr. Buzatu
De Florina pe 17 Octombrie 2016

Dl. dr. nu-ti cere el direct, dar va trimite asistenta inainte de operatie si iti spune ea cit sa-i dai ; dealtfel afli si de la celelalte gravidute ca dinsul cam 1.000 Ron ia pt. cezariana, totul e casa-i dai banii inainte ca sa-ti faca taietura orizontal.

intrebare
De Viky pe 29 Septembrie 2016

fetelor va rog sa-mi spuneti si mie cit ma costa cezariana la el cu tot cu anestezie ?

Un medic extraordinar
De Stanciu ofelia pe 24 Septembrie 2016

Viitoare mamici,am nascut cu dl doctor anul trecut si am adus pe lune o fetita sanatoasa .da,intr-adevar este un medic scump deoarece te indeamna sa iti faci analize si teste pentru linistea ta si sanatatea bebelului.Imi doresc inca un copil si voi apela cu incredere tot la dansul.Mie nu mi-a impus un pret.

Contact Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Adresa

Aleea Spitalului, 6, Arges, Pitesti

Site www.spitaluljudeteanarges.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.