• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
181 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Medic specialist, Obstetrica Ginecologie, Medic Sef Ambulatoriu Pitesti.

Obstetrica Ginecologie;

Spitalul Judetean din Pitesti, Arges;
CMI Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel, Pitesti, Arges;

Opinii utilizatori

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Denisa pe 13 Decembrie 2011

Sincer, eu nu stiu ce sa zic. Am 35 de saptamani si sunt pacienta dansului. Eu am vorbit cu el despre nastere, ca vreau natural si mi-a spus ca nu vede nicio problema pentru care sa nu se intample asta. De asemenea preturile mari pe care le invocati nu sunt chiar asa mari. Tariful unei consultatii este de 60 de lei, iar ecografiile difera de la 60-120 lei. Pe mine nu ma chemat deloc des cum ziceti voi, ci o data la 4 saptamani, iar ecografii doar 3 am facut la dansul. Am prietene care au nascut cu el normal, au platit intre 600 - 1000 cu tot cu rezerva, ceea ce nu mi se pare mult. Eu sunt multumita pana acum de dansul si sper sa vina la nastere. O sa revin dupa nastere sa va spun cum a fost. Sarbatori fericite la toate mamicile si gravidutele!

Consultatia dr Buzatu
De Cornelia pe 18 Noiembrie 2011

Fetelor, sunt insarcinata in luna a saptea si as dori sa vin la domnul doctor la cabinet, va rog sa-mi spuneti cam cit ma va costa un consult si o ecografie ( nu vreau sa ma fac de ras), de asemenea as dori sa aflu daca la dansul se poate face si examenul acela pentru cancer de col, daca a facut cineva asa ceva la el. Va multumesc!

Super medic
De Orjanu adriana pe 12 Noiembrie 2011

Eu sunt foarte multumita de dansul. Un medic de nota o mie.

O parere buna
De Rusea madalina pe 14 Octombrie 2011

Buna ziua, eu am nascut cu dr. Buzatu si nu stiu sa aiba probleme cu bautura. La fel ca si alte fete si eu l-am sunat la orice ora si tot timpul a fost lucid. Cred intradevar ca cel mai mult se ocupa de cezariene dar ce sa mai vorbim ca acum oricum e la moda. Eu am facut cezariana si sincer cred ca alt dr. nu putea sa ma lasa mai putin cicatrizata aproape ca nu se vada. Singura probleme pe care am avut-o eu au fost kilogramele, am luat 36 kg iar dr.buzatu nu suporta grasele. Sper sa luati o decizie inteleapta clar este ca toti doctorii au cate un defect.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Ana maria pe 10 Octombrie 2011

Nr. de tel dr. Buzatu: 0248250552

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Geanina pe 09 Octombrie 2011

As vrea si eu nr. de tel de la cabinetul d-lui dr Buzatu Marcel daca se poate. Va multumesc.

Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel
De Ramy pe 19 Septembrie 2011

Daca sunteti asa nemultumite nu inteleg de ce nu va cautati alt medic. Cine va retine? Nu mai stricati reputatia oamenilor. Va puteti da cu parerea despre un om numai atunci cand aveti acceleai studii nu credeti, sau cel putin acelasi nivel de cunostinte. Asa ca nu mai vorbiti din " am auzit si eu ca..."

Este un super doctor
De Carmen pe 17 Septembrie 2011

Este un profesionist, numai comentarii de doi lei gasesc. Pentru cele care sunt nemultumite, am un mesaj: pe voi nimeni nu va multumeste dragele mele!

Raspuns pentru Ana
De Kiki pe 06 Septembrie 2011

Eh bine, eu "draga Ana" pot afirma cu tarie ca simpatia ta, domnul doctor, mi-a mirosit a bautura, si se pare ca nu sunt singura care am remarcat acest lucru! In ceea ce priveste buna pregatire profesionala de care amintesti, eu zic sa nu te pripesti si sa asculti putin mai atenta si parerile altor fete pe care increderea oarba in domnul doctor Buzatu le-a facut sa cunoasca de urgenta spitalele din Bucuresti pentru rezolvarea complicatiilor generete de "competenta" protejatului tau ,sau care au stat saptamani intregi cu inima sfasiata langa copilasul nascut prematur in urma unei cezariene pripit efectuate! Si crede-ma , ce ti-am scris este purul adevar si o fac, pentru ca alte fete sa nu mai pateasca ce am patit eu ! Oricum , decizia iti apartine numai tie! Nastere usoara!

baliverne
De Ana pe 01 Septembrie 2011

tot ce spuneti despre dl dr sunt numai baliverne. eu sunt pacienta lui de aproape un an si nu am avut nicio problema cu el.cunosc si alte paciente de ale dansului care sunt de aceeasi parere ca si mine.nu pot sa inteleg de unde ati scos povestea astea cu bautura.eu l/am sunat destul de des pe dl dr ca am avut niste probleme cu sarcina si mi-a raspuns tot timpul.si pot sa va spun ca era destul de lucid, nici urma ca ar fi baut ceva.asa ca inainte de a spune lucruri pe care nu le puteti demonstra mai ganditi-va inca o data inainte de a le face publice.puteti s adistrugeti reputatia unor persoane cumsecade si bine pregatite profesional.

Contact Dr. Buzatu-Mihaescu Marcel

Adresa

Aleea Spitalului, 6, Arges, Pitesti

Site www.spitaluljudeteanarges.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.