• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Bulat Maria
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Bulat Maria

Dr. Bulat Maria medic primar obstetrica - ginecologie, competenta in ecografie, Spitalul Municipal Moinesti.

Dr. Bulat Maria medic primar obstetrica - ginecologie, competenta in ecografie, Spitalul Municipal Moinesti.

obstetrica - ginecologie

Sectia Obstetrica si Ginecologie

Spitalul Municipal Moinesti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0234.362.520 / 0234.362.521 / 0234.362.522

Opinii utilizatori

D-na Doctor Bulat Maria un doctor cu multa experienta si un om deosebit
De Dana pe 23 August 2016

Doamna doctor Bulat Maria este o femeie de nota 10 si un doctor foate buna este un doctor foarte calm si cu multa experienta in spate din privinta mea este un doctor de nota zece

D-na Doctor Bulat Maria - un Om deosebit, un medic de Exceptie
De Vlase Viorica pe 20 Mai 2016

Dansa a descoperit exact problema pe care o aveam si din respect fata de om si dintr-un mare profesionalism, m-a indrumat si m-a tratat exact asa cum orice pacient si-ar dori. Am mare recunostinta pentru dumneaei si ma inclin cu respect!

Un medic deosebit
De ZAFIU pe 26 Ianuarie 2015

Un medic deosebit de un mare profesionalism.

Dr. Bulat Maria
De Iuliana-Ionela pe 12 August 2011

Intradevar este un medic foarte bun.Ea m-a asistat la nastere si a facut-o cu profesionalism.

Dr. Bulat Maria
De Ioana pe 04 Mai 2011

Ce taxe mai percepe? Daca nu ai trimitere de la medic de familie e posibil sa platesti consultatie sau ecografie. Fiecare e 50 lei.

Dr. Bulat Maria
De Dorina pe 04 Februarie 2011

Sunt insarcinata in 7 saptamani si am apelat la dr. Bulat Maria. Am asigurare medicala, mai percepe si alte taxe.

Dr. Bulat Maria
De ANCA pe 25 Decembrie 2010

Este un dr de pus la rana, am avut o nastere cu dansa si conteaza foarte mult sa iti fie cineva alaturi. Intr-adevar ca o mama in crizele pe care le-am avut! Jos palaria. Va multumesc pentru ajutor!

Contact Dr. Bulat Maria

Adresa

Zorilor, 1, Bacau, Moinesti

Telefon 0234.362.520 / 0234.362.521 / 0234.362.522
Site www.spitalmoinesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.