• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Bujor Mihaela Adriana
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Bujor Mihaela Adriana

Dr. Bujor Mihaela Adriana asistent universitar si medic specialist obstetrica - ginecologie Spitalul Clinic Caritas "Acad. Prof. Dr. Nicolae Cajal".

Dr. Bujor Mihaela Adriana asistent universitar si medic specialist obstetrica - ginecologie Spitalul Clinic Caritas "Acad. Prof. Dr. Nicolae Cajal".

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Clinic Caritas "Acad. Prof. Dr. Nicolae Cajal"

Opinii utilizatori

Un medic excepțional multumesc lui Dumnezeu ca am cunoscut o dex15 ani o stiu
De Alina pe 26 Martie 2018

Un om minunat

Dr. Bujor Mihaela Adriana
De Roxana pe 21 Octombrie 2014

Acum, dna doctor poate fi gasita la spitalul Nicolae Malaxa.

Unde o gasesc?
De Campa pe 13 Ianuarie 2014

Buna ziua fetelor! Cine imi poate spune, unde o gasesc pe Dr. Bujor Mihaela, nu am mai fost la dansa de 2 ani si vreau sa stiu sigur pe unde o gasesc, ultima data era la Caritas. Aici am citit ca este la Malaxa. Pentru mine ar fi super ca este mai aproape. Astept un raspuns de la voi pe adresa mea de mail moi_campari@yahoo.com. Multumesc anticipat!

Extraordinara
De Adi pe 25 Octombrie 2013

O profesionista desavarsita, un om minunat si o femeie perfecta!

Sunt foarte multumita
De Cristina Dayana pe 02 Octombrie 2013

Eu urmeaza sa nasc al doilea copil cu doamna doctor. Prima sarcina mi-a urmarit-o foarte bine, mi-a indicat toate analizele, ecografiile, iar comunicarea a fost excelenta. Suntem foarte bine, am o fetita sanatoasa. Tot doamna doctor a operat-o pe matusa mea de fibrom si de asemenea, rezultatul a fost foarte bun. Toate cuvintele de lauda despre acest om minunat!

Dr. Bujor Mihaela Adriana
De Cristiana pe 06 August 2013

Buna ziua! Din pacate, eu vin cu o parere negativa, deoarece experienta pe care am avut-o cu dansa nu este cu final fericit. M-a luat in evidenta de anul trecut de prin toamna-iarna, a fost in regula totul. Anul acesta in mai am fost la dansa sa-mi confirme sarcina, deoarece am ramas insarcinata. La prima eco, a fost foarte transanta si mi-a spus foarte dur ca sarcina mea este posibil sa se fi oprit din evolutie sau bebe sa fie foarte mic si m-a "invitat" sa vin peste alte 2 saptamani la eco (ori un medic bun intr-adevar, daca era cazul primei variante, nu ma lasa 2 saptamani asa, sa dau in alte complicatii, plus starea mea psihica). In fine. Am mers la a doua eco, a durat 1 minut ecografia, a vazut copilul, l-a masurat la solicitarea sotului, nu mi-a spus cum ii bate inimioara, nu mi-a spus cum este lichidul, colul, nimic. Si surpriza: mi-a dat poza cu ecografia, fara nicio fisa, nimic. In fine, m-a rugat sa merg sa imi fac programare pentru dublu test. In final, si dupa aceasta faza cu dublu test pe care nu mai am puterea sa o mai descriu, am renuntat la acest medic, cu placere si fara nici un regret. Un medic este obligat sa-si informeze pacientii, nu sa astepte bani ca sa faca acest lucru. M-a dezamagit, dar am luat-o ca atare si Slava Domnului am luat decizia de a o schimba cu un medic foarte bun si fara pretentii materiale, care poate sa ma ajute ori de cate ori este cazul si plec din cabinetul medical, bine informata si cu sufletul impacat. Va doresc multa sanatate tuturor si sa aveti parte de medici cat mai buni!

Dr. Mihaela Bujor
De Marilena pe 22 Februarie 2013

O cunosc din copilarie, este un om care a avut tot timpul ceea ce-i trebuie. Sigur isi face cu pasiune 100% meseria de medic. Am regasit-o cu placere, felicitari pentru atitudine si finete!

O super profesionista
De MihaiRaluca pe 16 Septembrie 2012

Acum doamna doctor lucreaza la spitalul Nicolae Malaxa. O super profesionista. Sunt foarte multumita de dansa.

Un inger de doctorita Bujor Mihaela Adriana
De Piysiy pe 04 Mai 2012

Super tare doctorita - toate prietenele mele au nascut cu ea si au fost foarte multumite si au recomandat-o si altor prietene.

Pentru dna. Daria
De Livia pe 14 Decembrie 2011

Ce ati patit, doamna, de sunteti asa dezamagita? Chiar sunt curioasa. Multumesc.

Contact Dr. Bujor Mihaela Adriana

Adresa

Traian, 29, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.spital-caritas.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.