• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Budu Antoaneta
47 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Budu Antoaneta

Dr. Budu Antoaneta - medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Budu Antoaneta - medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Cfr 2

Opinii utilizatori

Dr. Budu Antoaneta
De Catalina pe 10 Februarie 2015

Am nascut natural cu doamna doctor Budu Antoaneta in data de 20.10.2013 la ora 5:30, am ajuns la ora 4 la camera de garda, a sunat-o doctorita care era de garda si a venit cam in jumate de ora, fiind duminica si peste cateva ore intra de garda, pe perioada sarcini am fost la ea.

Dr. Budu Antoaneta
De Mihaela pe 19 Decembrie 2014

In ce spital o gasesc pe doamna dr. Budu?

Dr. Budu Antoaneta
De Lucia pe 24 Iunie 2014

Am si eu o intrebare. Sotul meu are probleme si din acest motiv nu raman insarcinata. Doamna dr. trateaza si barbatii?

O adevarata profesionista
De Ciocan Mihaela pe 30 Aprilie 2014

Am nascut cu doamna doctor acum 5 ani o fetita perfect sanatoasa.

Un medic de exceptie
De Dinca Elena pe 28 Martie 2014

Un medic exceptional si un om cu un suflet mare! Nu sunt pacienta dansei decat de 6 luni si pot afirma cu tarie ca acest medic de care pur si simplu mi s-a lipit sufletul mi-a luminat viata. O recomand din tot sufletul. Este acel tip de medic pe care il cauta toata lumea, garantez. Eu personal ii multumesc pentru tot ceea ce a facut si face pentru mine si nu numai pentru mine. In ziua de azi e greu de gasit medicul care sa fie buni specialisti si oameni cu suflet mare, dansa chiar este acest tip de om. Va multumesc din suflet doamna doctor!

Dr. Budu Antoaneta
De Crina pe 20 Octombrie 2013

Buna ziua, am nascut in 2007 o fetita prin cezariana si am fost operata de dna dr. Budu si tot dansa m-a asistat toata perioada sarcinii, am fost foarte multumita de cum am fost tratata. As dori sa va rog, daca vreti, sa-mi trimiteti si mie nr. dansei de telefon, caci l-am pierdut. Multumesc.

Un om cu suflet de aur
De Ciocan Mihaela pe 04 Octombrie 2013

Intotdeauna cand am sunat-o pe doamna doctor a fost disponibila. Tin sa mentionez ca am nascut in ianuarie 2009 prin cezariana o fetita. Atat eu cat si fetita ne-am simtit extraordinar. Toata stima si respectul pentru doamna doctor.

Dr. Budu Antoaneta
De CRISTINA pe 13 August 2013

Va recomand cu caldura un medic cum este doamna doctor Antoaneta Budu, m-a operat pe 5 august de chist, este un suflet deosebit, astazi sunt bine si ii multumesc din suflet doamnei. Ii datorez starea mea de astazi.

Numar de telefon
De Andra pe 13 Mai 2013

Buna Catalina, da-mi te rog adresa ta de e-mail sa iti dau nr. doamnei Budu. O zi frumoasa!

Dr Budu Antoaneta
De Catalina pe 02 Mai 2013

Buna ziua! Imi poate da si mie cineva nr. dansei de telefon? L-am avut si l-am pierdut. Multumesc!

Contact Dr. Budu Antoaneta

Adresa

Bulevardul Marasti, 63, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalulcliniccf2.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.