• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Budes Maria
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Budes Maria

Dr. Budes Maria medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Budes Maria medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie obstetricala si ginecologica.

competenta ecografie obstetricala si ginecologica

ecografie

Clinica Medical City

marti 12:00 - 15:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.222.17.70 / 021.222.17.81 / 021.222.55.50

Opinii utilizatori

Dr. Budes Maria
De Diana pe 19 Aprilie 2013

De 4 ani m-am tot chinuit cu o secretie suparatoare. 3 ani de zile acest medic mi-a fost ginecolog, mi-a tot spus ca secretia este din organism si ca nu are ce sa-i faca. Ma ustura groaznic inclusiv la contact, am ajuns sa ma feresc de sex si mi-am pierdut iubitul de 4 ani de zile din cauza frustrarilor mele.

Mi-a recomandat sa ma spal in vagin o data la 2 zile, acest lucru mi-a distrus flora bacteriana. De fapt, ce am avut eu a fost o simpla candida, care daca era tratata la timp trecea repede, acum de 9 luni de zile o tot tratez si nu mai scap de ea.

Plateam de 2 ori pe an si secretia si Pap-ul chiar daca am avut trimitere. Imi venea decat Pap-ul, mereu imi spunea ca secretia este tot pe fisa de Pap. Ceea ce ulterior mi-am dat seama ca nu e asa.

Mi-a distrus 4 ani de zile plus o relatie din cauza caliciei. Pentru 30 de lei bagati in buzunar pentru secretie am trait un cosmar 4 ani de zile. Sper sa aibe tot norocul din lune si intr-o zi sa traiasca numai din aia 30 de lei care i-a bagat in buzunar!

Dr. Budes Maria
De CAMELIA EREMIA pe 16 Iunie 2011

Doamna doctor mi-a urmarit sarcina, totul a fost perfect, comunicarea a fost punctul forte, iar sfaturile dumneaei s-au dovedit a fi cele mai bune. O recomand tuturor fetelor care vor un dr. ca si un prieten.

Dr. Budes Maria
De Nicoleta Botez pe 20 Ianuarie 2011

Este foarte bine pregatita, prietenoasa si mai ales o profesionista. Am nascut cu dumneaei gemeni de 3530 Kg si 354O Kg absolut natural, fara nici o anestezie.

Dr. Budes Maria
De Mirela pe 07 Ianuarie 2011

Dr. Budes Maria este cel mai bun medic ginecolog din cati am cunoscut vreodata. O recomand tuturor.

Contact Dr. Budes Maria

Adresa

Popa Savu, 16, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.222.17.70 / 021.222.17.81 /
021.222.55.50
Site www.medicalcity.ro
Email office@medicalcity.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.