• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Budau Gheorghe
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular
; clinica

Dr. Budau Gheorghe

Dr. Budau Gheorghe medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

Dr. Budau Gheorghe medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Clinica President din Timisoara

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0256.430.047 / 0356.465.841 / 0734.557.755

Opinii utilizatori

Medic foarte bun!
De Oana schiopu pe 11 Martie 2015

Este medicul meu de 9 ani, am doua nasteri naturale cu dumnealui.Este un doctor excelent!

Foarte buna
De Cory pe 28 Noiembrie 2012

Doctor foarte bun. Dupa o ecografie si o discutie scurta, la obiect si linistitoare cu dr. Budau, am luat decizia sa pastrez sarcina, desi testele anterioare ecografiei imi indicau risc crescut de down si cei 3 medici pe care ii consultasem anterior in decursul unei singure luni nu au reusit sa ma linisteasca. Azi am un baietel superb de apoape 4 ani.

Medic foarte bun
De Alina pe 11 Iulie 2012

Nu este adevarat! Dr Budau accepta prezenta tatalui. Trebuie sa il intrebi inainte, atat. La ecografiile intravaginale este adevarat ca nu ii place sa fie prezent tatal copilului, dar la ecografiile abdominale nu are vreo problema. In plus, eu am o parere foarte buna despre dansul, desi de curand am nascut prematur la 26 saptamani si bebe a supravietuit doar 7 zile. Toata sarcina nu am avut nicio problema, dar asa a fost sa fie. Sunt sigura si am incredere ca domnul dr. Budau ma va ajuta sa duc pana la capat sarcina urmatoare. Am pierdut o alta sarcina, prima, la 7 saptamani (mergeam la alt dr) si dr. Budau mi-a facut chiuretaj dupa care m-am recuperat foarte repede, ca si acum, am ramas insarcinata imediat. Increderea ca domnul dr. ma va ajuta ma face sa trec peste drama care ni se intampla. Credeti-ma am trecut prin momente cumplite in incercarea de a mentine sarcina, am facut edem pulmonar, am fost si eu in pericol, dar domnul dr. Budau stiu ca a luat cea mai buna decizie sa nasc normal dupa 3 zile de contractii si tratamente.

Dr. Budau Gheorghe
De Balec Floare pe 14 Februarie 2011

Va multumim.

Dr Budau Gheorghe
De M. Arad pe 07 Februarie 2011

Medic deosebit.

Medic foarte bun
De Melinda pe 07 Februarie 2011

e de mare incredere

Dr. Budau Gheorghe
De Nanescu Livia din Resita pe 31 Ianuarie 2011

Un om deosebit din toate punctele de vedere.

Dr. Budau Gheorghe
De S pe 18 Noiembrie 2010

Medic bun.

Contact Dr. Budau Gheorghe

Adresa

Franyo Zoltan, 6, Timis, Timisoara

Telefon 0256.430.047 / 0356.465.841 / 0734.557.755
Site www.maternitate-privata.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.