• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
40 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Bratila Petre Cornel

Dr. Bratila Petre Cornel medic primar doctor in stiinte medicale, medic primar chirurgie generala si obstetrica - ginecologie, conferentiar universitar.

Dr. Bratila Petre Cornel medic primar doctor in stiinte medicale, medic primar chirurgie generala si obstetrica - ginecologie, conferentiar universitar.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Euroclinic

miercuri 08:00 - 12:00

Opinii utilizatori

nu este profesionist
De Carlota pe 05 Februarie 2019

Nu recomand acest medic!
a urmarit doar sa ma prinda de "clienta' acestui spital Euroclinic unde am lasat cateva mii de euro pentru o operatie total nereusita in urma careia am ajuns mai mutilata decat eram inainte.Nu explica absolut nimic, doar lucruri pozitive , nu spune riscurile la care te expui si nu.si asuma greseala facuta.Sa nu mai vorbesc de faptul ca am fost informata ca ma va opera laparoscop si m-am trezit operata pe burta iar timp de doua ore nu a venit nimeni sa.mi explice de ce si nici inainte de operatie nu a spus ca exista si aceasta posibilitate .Inainte de toate ar trebui sa fie om....ceea ce nu este! Am ramas si cu o datorie financiara imensa pentru mine si fara a rezolva problema mea chiar daca a promis ca ma va opera iar GRATIS ,lucru pe care nu l-a mai facut.

Operatie nereusita
De Ela pe 11 August 2017

II multumesc domnului doctor pentru cei 5000 de euro luati si ca nu i-a reusit operatia,nedandu-mi explicatii si ridicand din umeri la mine.As fi vrut si eu sa il laud dar nu am.Desi este un om care nu comunica mult cu pacientii(nu ar fi o problema asa mare) nici nu se deranjeaza a ii explica pacientului ce anume i-a facut si de ce operatia nu a avut succes complet.Va multumesc,domnule doctor pentru cadoul oferit,pentru o operatie pe jumatate facuta.

Un medic si un om de exceptie
De Dogaru Anca pe 03 Septembrie 2014

Din experienta personala pe care am trait-o, pot afirma cu certitudine faptul ca D-l Dr. Petre Bratila este un om si un profesionist cu adevarat extraordinar! Dupa o operatie conservativa a cancerului de col depistat, pe care dansul mi-a efectuat-o in anul 2011, viata mi-a fost implinita un an mai tarziu prin nasterea copilului meu extrem de dorit.

Atunci am inteles faptul ca miracolele exista si ca ele sunt, deseori, infaptuite de oameni alesi de divinitate. Din perspectiva personala, consider ca unul dintre acestia este D-l Profesor Bratila.

Sarcina mea a decurs fara complicatii, fiind atent monitorizata cu atentie si profesionalism de dansul si de echipa minunata de medici care ii este alaturi, iar pana in prezent nu a aparut absolut nici o recidiva a bolii.

Ii suntem recunoscatori toata viata Domnului Profesor, atat eu cat si sotul si baietelul nostru!

M-am nascut a doua oara
De Enache Tincuta pe 26 Martie 2014

M-am nascut a doua oara!

Nu este o poveste si nici o reclama pentru minunatul Prof. Dr. Bratila Petru, un om de mare professionalism, corectitudine, milostiv, bland si bun care iti transmite multa siguranta. Prolaps genital total, acesta era diagnosticul meu. Datorita mai multor factori, financiari, teama, frica ca nu am sa mai traiesc sa-mi cresc cele doua fiice ramase orfane, aceasta amanare m-a dus la un pas de stop renal.

Dar, dupa mai multe investigatii la "medici buni" verdictul meu era scos tot aparatul genital in termini medicali Histerectomie totala si dializa.

Dar, bunul Dumnezeu mi-a luminat mintea in conditiile in care aveam tensiunea 21 puls foarte mare, uree 78 (25-42) urmat de migrene insuportabile, nu mai puteam sa urinez, pe tot acest fond dezastruos si practice fara rezolvare, am indraznit la o ora nu prea potrivita, in weekndu-l din ianuarie, sa-l sun pe Dl. Prof. Bratila, ingerul meu pazitor si pe un ton foarte calm, fara sa ma certe cum m-am asteptat, mi-a transmis o stare de calm, liniste si siguranta, sfatuindu-ma sa beau putine lichide si sa stau la pat pana luni cand urma sa ma consulte. Mi s-a parut ca au trecut ani si nu imi mai vedeam scaparea. Am lasat biletele de ramas bun copiilor, am sunat pe finul mamei, rugandu-l sa aiba grija si de fetele mele, si in disperarea mea unde ma simteam ca un om in mijlocul marii ceream Ajutor.

Mi-a dat un impuls "Dute la medicul in care tu te simti in siguranta si constiinta ta te indruma ca restul nu conteaza eu sunt alaturi de tine." El fiind un om de mare generozitate trecut prin grele incercari si poate a retrait clipa dureri lui care a avut-o prin pierderea sotiei Valeria acum trei ani in aceeasi perioada.

Miercuri 15 ianuarie ora 16:15 am intrat in operatie de data aceasta fara frica, fara teama iar cand l-am vazut pe Dl. Prof. Bratila alaturi de un colectiv minunat, pe fondul meu de rugaciune m-am lasat in mainile Domnului, dar si pe mainile de aur si mintea luminata a D-lui Prof. Bratila. Nu am simtit nicio durere, tot personalul acordandu-mi multa atentie, caldura, grija, se vedea ca totul a fost pregatit de Domnul pentru fiica lui pacatoasa Tincuta.

In conditiile in care am intra in operatie cu rana pe col, vezica urinara fisurata si toate organelle genitale cazute, Dl. Prof. Bratila a reparat totul lasandu-ma asa cum m-am nascut. Operatie cu recuperare timp recod, joi ora 9:30 fiind externata, mare profesionalism si mult simt de raspundere!

Pentru toate acestea va multumesc stimate Domnule Doctor, Domnul sa va va rasplateasca cum stie El pe dumneavoastra. Si daca vreti stimate doamne sa fiti in siguranta, ca noi tare mult ne neglijam, sa aveti incredere in ce v-am destainuit ca o sa va convigeti ca nu este o poveste sau o exagerare este o traire unica in viata mea. Dupa 40 de zile am revenit la un control, iar operatia evolueaza miraculous de bine.

Ma bucur ca am intalnit asemenea oameni, credeam ca au disparut, Domnul cu noi!.

Pentru detalii ma puteti contacta la oana_luminita2003@yahoo.com

Miomectomie
De Irina pe 15 Ianuarie 2014

Mie mi-a facut o miomectomie si m-a nenorocit pe viata. Acum, dupa mai multi ani sunt intr-o situatie foarte complicata datorita acestui medic care, nu stiu in ce fel si-a castigat acest renume de medic foarte bun.

Total necomunicativ si in cazuri mai complicate total fara experienta. Nu a reusit sa faca operatia corect si sa scoata toate fibroamele (doar a facut ca prin operatie celulele sa se multiplice) si dupa operatie mi-a prescris cel mai gresit tratament hormonal cu putinta (alti medici ulterior au ramas fara cuvinte cu privire la tratamentul lui), tratament care m-a adus astazi intr-o situatie pe muchie de cutit.

Nu are habar de medicina, are doar o faima castigata cine stie cum si, desi am platit mult peste pretul pietei la vremea aceea, nu a avut niciun scrupul sa ma nenoroceasca. Scriu aici experienta mea pentru a afla si alte femei despre ce poate si, evident, de a hotara fiecare ceea ce e mai bine pentru ele. Sanatate tuturor.

Multumiri!
De Stefana pe 23 Iulie 2013

Mii de multumiri domnule profesor, dvs si fratelui dvs. Dumnezeu v-a scos in calea mea cand aveam cea mai mare nevoie, de oameni profesionisti, de incredere, deosebiti. La 4 ani de la operatie (la san) ma simt foarte bine. Multumesc lui Dumnezeu, va multumesc dvs.

Pentru Elena Ciuca
De Elenaap pe 11 Aprilie 2013

Doresc sa iau legatura cu dumneavostra. Urmeaza sa fac o interventie la domnul doctor si as vrea sa vorbesc cu dumneavoastra.

Un om exceptional cu suflet mare
De Elena Ciuca pe 02 Aprilie 2013

Am fost operata de dl Profesor Bratila anul trecut si inca de la consultatie mi-a castigat increderea deplina. Am ajuns la dansul fiindu-mi recomandat de catre o cunostinta, care la randul ei a fost operata de dl Profesor.

Dupa ce anterior fusesem la doi mari chirurgi in ginecologie, care mi-au spus ca interventia va fi clasica, cu taietura, histerectomie, Dansul m-a linistit spunand ca poate face laparoscopic interventia si recuperarea va fi mai usoara.

Dupa operatie nu am avut nicio durere si m-am recuperat foarte repede. M-am simtit excelent si nu am cuvinte sa-i pot multumi Dlui Profesor. Tot timpul a fost atat de calm si cu multa rabdare mi-a raspuns la toate intrebarile si nelinistile mele. Este un om cu suflet mare si un profesionist desavarsit.

Va multumesc din tot sufletul pentru ceea ce faceti si ce sunteti, Domnule Profesor Bratila.

Un om deosebit , un doctor super tare
De BELU RUXANDRA pe 29 Martie 2013

Am trecut prin prin prima (si sper sa fie unica) cumpana a vietii mele, alaturi de familia medicilor Bratila am inteles ca viata merita traita asa cum este ea, cu bune si rele. Datorita acestor oameni minunati si doctori super pregatiti copilul meu are o mama dornica de viata.

Multumiri din suflet
De Petruta pe 24 Martie 2013

Mi-a redat viata, multumiri din suflet. Dumnezeu sa ii dea multa sanatate si putere de munca pentru salvarea multor vieti. Am fost operata cand dansul se afla la conducerea Spitalului Militar. Multumesc.

Contact Dr. Bratila Petre Cornel

Adresa

Floreasca, 14, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitaluleuroclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.