• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Bradeanu Cristina
23 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Bradeanu Cristina

Dr. Bradeanu Cristina medic specialist imagistica antenatala - ecografie si Rezonanta Magnetica Fetala.

Dr. Bradeanu Cristina medic specialist imagistica antenatala - ecografie si Rezonanta Magnetica Fetala.

medic specialist imagistica antenatala - ecografie si Rezonanta Magnetica Fetala

obstetrica ginecologie

Clinica Academica

Opinii utilizatori

Nu recomand
De Vali pe 21 Iulie 2017

Jalnic.

Nu recomand
De Iulia pe 12 Mai 2017

De evitat.

si eu recomand
De Marius pe 10 Februarie 2017

Doamna Iancu, nu sunteti corecta.
Daca tot recomandati altora sa se fereasca, ne puteti spune de cate ori ati fost la doctorita Bradeanu?!.

Doctor caruia nu ii pasa de copii
De Ana Iancu pe 09 Februarie 2017

Am avut o programare la dr. Bradeanu, aveam de facut doua ecografii pentru bebelusul meu de 2 luni. In dimineata aceea am primit un telefon de la clinica unde eram programata, ca dna Bradeanu ar vrea sa plece mai repede in alta parte si sa vin mai devreme. Am explicat ca imi este imposibil sa vin devreme, motiv pentru care a fost mentinuta programarea la aceeasi ora. Cand am ajuns la ora fixata pentru programare, dna doctor a informat receptia ca poate face doar una din cele doua ecografii. Nici telefoanele celor din management-ul spitalului respectiv, nici insistentele mele in faptul ca este dificil sa scot in frig, la minus cateva grade, bebelusul meu, mai ales ca este sezon de viroze si la aceasta varsta copiii au imunitate redusa, nu au convins-o pe dna Bradeanu sa faca ambele ecografii, in final facand una singura. Astfel, trebuie din nou sa merg prin frig si spitale cu bebelusul, deoarece domnia sa isi facuse program in alta parte peste programarea mea. O astfel de ecografie a durat 15 minute, de fiecare data cand am facut-o, insa dna Bradeanu a considerat ca nu isi poate rupe 15 minute din timpul sau pentru copilul meu. Sotul meu este medic si am cunoscut multi medici in privat. Unii fac onoare profesiei, lucreaza ore lungi si pun suflet in ceea ce fac, in timp ce altii prefera sa lucreze in cat mai multe locuri, sau pur si simplu ii intereseaza doar aspectele financiare, neglijand pacientul. Dna Bradeanu face parte din a doua categorie. Este bine sa stiti cu ce fel de medici lucrati si cred ca ar trebui ca orice unitate medicala sa caute la medicii cu care colaboreaza si calitati umane, atentia si respectul fata de pacienti. Un medic care nu aloca 15 minute din timpul sau unui copil, preferand sa trimita un bebelus prin frig, spitale si epidemii de sezon, cu siguranta e un doctor de care sa va feriti.

Recomand
De Maria pe 02 Februarie 2017

Am fost la dr pentru eco morfologica de trim 3, a verificat cu mare atenție toare organele iar în timpul eco nu reușea sa-i vadă inima, mai verifica ceva se mai uita la inima și tot asa, în cele din urma m-a trimis la toaleta și mi-a zis sa revin poate își schimba poziția dar tot nu se vedea apoi mi-a recomandat sa fac ceva cred eu ca îl va trezi pe bebe și sa revin. Am ieșit din cabinet m-am plimbat puțin pe afara am băut o gura de suc și a început sa se miște apoi am reventi în cabinet și chiar își schimbase poziția de a putut sa vadă exact și inima. Mi-a explicat ca la aceasta morfologie se poate vedea dacă sunt probleme la inima și de aceea a insistat și nu mi-a dat voie sa plec. Ajunsa acasă am verificat eco de la primul copil care a fost făcută la dr Dinu Alexandru iar la inima scria "nu a fost vizibila datorita poziției fatului".

Nu recomand !!!
De Roxana pe 12 Septembrie 2016

Am fost cu bebe de 9 luni la eco doppler.Aceesi problema ca si la ceilalti pacienti vad.Lipsa de empatie,atitudine de medic de la spital de stat.Nu stie sa interactioneze cu copilul,mi l-a fortat sa stea la eco.Nici nu mi-a facut eco completa pt ca a zis ca ea nu poate sa faca totul in conditiile in care copilul se misca.Mi-a zis sa-i dau telefonul sa se uite la el copilul cat ii facea ea eco.Mi-a vorbit la per tu cu toate ca eu i-am vorbit foarte frumos.Nici un zambet,nicio interpretare a imaginilor.Tacere totala si :'rezultatul il iei de la receptie' .Nu mai vin la Sanador.E a doua oara cand o dau in bara cu ecografiile.Nu recomand deloc!!!

NU recomand aceast dr. !!!
De Liliana samoila pe 21 Iunie 2016

Astazi am fost la Academica si de cand am intrat in cabinet m-am lovit de atitidinea de "spital de stat" a Dr Bradeanu. Nu un zambet, nu nimic. A spus cu voce de robot sa punem copilul pe pat. L-am asezat, treptat copilul a inceput sa se agite, nu ii placea gelul rece de la eco, doctorita, rece ca un peste mi-a zis fara sa se uite o secunda spre copil sa ii dau suzeta, biberon ceva. I-am dat biberon, suzeta nu folosim. Poate ar trebui sa fie la clinica suzeta, sunt sigura ca mai toti bebelusii plang si se agita si nu toti parintii folosesc suzeta!
Copilul a ajuns sa urle efectiv iar dr pur si simplu nu era intersata de ce se intampla, era in alt film. Mi-a zis sa ii dau un deget sa suga!!!
I-am spus la un moment dat sa se opreasca ca daca era dupa ea l-ar fi chinuit asa minute in sir. S-a oprit si a zis sa venim alta data ca are copilul gaze si ea nu vede bine la ecografie.
Nu am intalnit persoara mai lipsita de sensibiltate, de empatie ca acest dr. Am mers la Academica pentru a beneficia pe langa servicii de calitate si de atitudine umana a persoanelor cu care intra in contact copilul meu. Imi doresc sa aiba parte de ingrijire medicala buna si de aceea am optat pt clinica asta. Dar ceea ce s-a intamplat azi in cabinet cu acesta dr e de neinchipuit pentru o clinica privata. Sa urle copilul efectiv atata timp si ea sa aibe nici cea mai mica reactie. Ba mai mult ne mai chema o data cu copilul sa o luam de la capat. Sa ii fie rusine! Sa isi schimbe meseria daca nu e capabila sa lucreze cu bebelusi! Ca nu e!
Se pare ca dr stiind ca e singura care se ocupa cu astfel de ecografii la Academica nu da doi bani pe pacienti. Exact atitudine de "spital de stat". I-am spus ca ii voi face reclamatie si mi-a spus la fel de lipsita de bun simt ca pot sa fac ce doresc.
Nu recomand nimanui!!!

Nu recomand acest medic
De Anda pe 14 Decembrie 2015

Am fost la ecografia de sold cea de 4-6 săptămâni. Fetita mea a plâns cât am stat acolo și foarte rece aceasta doamna mi-a spus ca fetita are displazie bilaterala si mi-l recomanda pe domnul doctor Thiery pentru consult de specialitate. Disperata, am fost la medicul neonantolog si mi-a data o trimitere la domnul doctor Ulici - un doctor extraodinar. Dansul mi-a spus ca fetita mea nu are nici o problema.

Nu recomand, chiar as sfatui impotriva
De Matei Stanciu pe 11 Decembrie 2015

Dna doctor este foarte rece si asta nu ar fi o problema daca si dignosticele ar fi corecte. Fiului meu i s-a efectuat o eco-tranfrontanelara de catre dansa, iar recomandarea dansei a fost examen CT pentru suspiciune de cranio-stenoza. Cu o raceala glaciala a spus ca aceasta afectiune poate ajunge chiar si la operatie si ca trebuie investigat. a urmat consult neurologic - rezultat normal, am asteptat, capul copilului a crescut normal, iar la o luna o alta ecografie facuta la doctorul Zamfirescu a infirmat dignosticul pus initial de dna doctor Bradeanu.
Am citit despre alti parinti alertati FALS de catre aceasta doamna doctor. Nu o recomand.

Nu va recomand nici clinica Academica din Pitar Mos
De Constantin Tranca pe 31 Martie 2015

Am programat, la RMN, un copil din R Moldova.Aseara, pe 30 martie, am avut ghinionu s-o cunosc pe dna dr Cristina Bradeanu. Inssta pe o trimitere oficiala, cu parafa. Aveam o recomandare pt RMN,primia pa mail, de la un oftalmolog. Agresivitatea aceste "doamne" m-a determinat sa nu mai vin niciodata la aceasta clinica. Comportamentul dansei a completat informatiie negative pe care l-eam avut cu echipa de la call center si cu receptia de la imagistica. Poate citeste si administratorul de la Medical Prestige si ia masuri de schimbare a situatiei. Culmea ironie este sloganul clinicii: "Don't worry, we are doctors". cred ca, atunci cand au conceput sloganul, dna Bradeanu nu lucra acolo...

Contact Dr. Bradeanu Cristina

Adresa

Pitar Mos, 20, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.academica-medical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.