• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Botezatu Iuliana Doina
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Botezatu Iuliana Doina

Dr. Botezatu Iuliana Doina medic specialist obstetrica - ginecologie, Cabinet particular Dr. Botezatu Iuliana Doina.

Dr. Botezatu Iuliana Doina medic specialist obstetrica - ginecologie, Cabinet particular Dr. Botezatu Iuliana Doina.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet particular Dr. Botezatu Iuliana Doina

Opinii utilizatori

Doamna Doctor Botezatu
De Madalina pe 23 Octombrie 2015

E un doctor foarte bun! Are rabdare cu pacientii sai! Am fost la un consult si m-am simtit foarte bine la dumneaei, drept urmare o sa merg in continuare cand o sa mai fie nevoie!

Foarte multumita de doamna doctor Botezatu
De Andreea pe 21 Iunie 2015

Este o doctorita foarte buna si chiar e de treaba.

O dr.de nota 10!
De Ionela Iacob pe 19 Ianuarie 2015

Este o dr foarte buna, te ia si te intoarce petoate partile sa vada ce ai si ce nu ai! Asa ca doamnelor care nu sunteti multumite, mergeti la particular unde nu te intreaba decat cum te cheama, iti iau o groaza de bani si pleci ai cu buza umflata ca nu stii ce diagnostic ai!

Dr. Botezatu Iuliana Doina
De Adriana pe 17 Decembrie 2011

Un bun diagnostician, o persoana comunicativa, am fost multumita de dumneaei, o recomand tuturor.

Dr. Botezatu Iuliana Doina
De Eliza pe 03 Decembrie 2011

Incredere? Incepe programul la 14 cand ar trebui sa il inceapa la ora 13 asa cum e afisat si stai o ora sa astepti sa inceapa consultatiile apoi dupa o ora de consultatii mai ia o pauza si vine mirosind a tigara. Desgustator, bataie de joc. Ea glumeste, rade cu tine, dar nu e chiar asa ok.

Dr. Botezatu Iuliana Doina
De Anonim pe 30 Martie 2011

Este un doctor excelent. Il recomand oricui, are foarte mare rabdare si vorbeste cu fiecare in parte si iti explica ce ai. Deci mergeti linistite la ea.

Dr. Botezatu Iuliana Doina
De Ale pe 07 Martie 2011

Am dorit sa-mi fac o programare la dna dr. Botezatu,la cabinetul de pe Copou..si am sunat la numarul respectiv.Mi-a raspuns pe un ton foarte tafnos si sa ii spun mai repede ce problema am, ca ea nu are timp sa vorbeasca si cu cei care suna si cu pacientii. M-a luat foarte tare si m-a intrebat ce am, sa ii spun mai repede. Pentru asta nu mi-am mai facut programare la ea.
Parerea mea e ca nu asa se raspunde unui om care vrea sa isi faca o programare.Iar daca nu ai timp sa raspunzi la telefon, ar trebui sa fie cineva responsabil de asta.

Contact Dr. Botezatu Iuliana Doina

Adresa

Toma Cozma , 4, Iasi, Iasi

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.