• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Bernevig Mihaela
35 opinii
Medic:
ginecolog

Dr. Bernevig Mihaela

Dr. Bernevig Mihaela medic specialist obstetrica - ginecologie
competente in ecografie, colposcopie, reproducere umana asistata.

Dr. Bernevig Mihaela medic specialist obstetrica - ginecologie
competente in ecografie, colposcopie, reproducere umana asistata.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Judetean Ilfov

Opinii utilizatori

Rana Pe col- Interventie ERAD
De Laura O pe 12 Aprilie 2018

In urma testarii papanicolau am avut ca rezultat Pozitiv, ASC-H. Dna Doctor mi-a facut colposcopia, in urma careia s-a confirmat rana pe col. Apoi tot dansa s-a ocupat de interventia ERAD. Toate intereventiile au fost lipsite de durere iar doamna Doctor a fost foarta draguta si amabila. Mi-a oferit foarte multe informatii cu sau fara intrebari puse de mine.
Eu sunt inca sub observatie si chiar urmeaza sa repet testul papanicolau. Bineinteles ca voi continua pe mai departe tot cu doamna Doctor!

Doamna Dr Mihaela Bernevig
De Alina pe 19 Aprilie 2016

Buna ziua. La ce număr de telefon putem dă de dansa. Eu am nascut acum 5 ani cu dansa si am fost super multumita. Acum sunt din nou însărcinată în câteva săptămâni si încă nu am mers la control deoarece auzisem de dansa ca este bolnavă si nu stiam alt medic atât de bun . Insa acum sunt super fericită la aflarea vest ii ca a revenit

ref Dna Dr Mihaela Bernevig
De Simion Luiza pe 05 Ianuarie 2016

Si eu o recomand cu toata increderea. Este blanda, dedicata si empatica. Am nascut cu ea primul copil mi-a urmarit sarcina si altele pierdute inainte si a fost foarte bine ca am mers pe mana ei si pe recomandarile ei. Din cauza problemelor personale pe care le-a avut, am fost nevoita sa caut pe altcineva la a doua sarcina.Dar stiu ca a revenit in prezent asa ca o recomand cu caldura.

Dr Bernevig Mihaela
De STOICA NICOLETA CRISTINA pe 06 Martie 2015

Buna ziua,nici nu stiti ce veste buna mi-ati dat.De mult urmaresc forumul in aflarea unei vesti bune despre dna doctor.M-am rugat Bunului Dumnezeu sa fie langa ea sa o ajute sa treaca peste necazul patit.Am nascut cu dansa acum 5 ani si jumatate si nu am cuvinte decat de bine,o persoana calda si dedicata meseriei.

Ma uimeste ce scrieti aici
De Mai fetelor.... pe 25 Februarie 2015

Ceea ce citesc aici sunt basme. Habar nu aveti ce a patit dansa, s-au auzit mii de povesti cum ca e in coma, cum ca a murit, dansa este foarte bine, si-a reluat activitatea medicala. A suferit o operatie pentru un anevrism cerebral si a ramas cu un usor deficit de vorbire care timpul il va rezolva!

Raspuns
De Simona pe 07 Noiembrie 2014

Parerea mea este ca asa cum te porti asa primesti! Nu mi s-a intamplat in nicio situatie - urgenta sau nu - sa nu fie un om deosebit aceasta doamna doctor! Orice sfat am avut nevoie, mi l-a oferit. Orice intrebare am avut, mi-a raspuns cu destule amanunte pentru a ma lamuri.

Orice programare am avut, a fost onorata la timp si foarte bine. Cele doua cezariene pe care mi le-a facut au fost impecabile ca desfasurare si recuperare. Orice medic isi cunoaste limitele.

In cazuri extreme, nimeni nu poate da asigurari ca ar fi fost bine asa sau invers.
In orice caz, eu o recomand oricui pentru ca mi s-a parut un medic care stie ce face si caruia ii si place ce face - ceea ce conteaza foarte mult.

Si, tin sa precizez, ca nu ne-a cerut 5 bani! Credeti-ma ca asa ceva este rar in spitalele din Romania!

Dr. Bernevig Mihaela informatii
De Cristina pe 30 Iunie 2014

Cine stie exact ceea ce s-a intamplat cu Doamna Doctor si mai ales cine ne poate informa cand anume revine in activitate.Este o femeie extraordinara si un doctor foarte bun, motiv pentru care as vrea sa raman tot pacienta dansei.

Sper sa fie totul bine si daca a avut probleme de sanatate sa le rezolve!

Sanatate tuturor!

Dr. Bernevig Mihaela
De Mary pe 25 Iunie 2014

Un om minunat! Eu nu am avut probleme, insa nu imi doresc sa merg la alt medic, pentru ca nu voi mai gasi pe cineva atat de bun, calm si care sa iti dea incredere si putere! Am intrat in operatie si am iesit cu un bebe sanatos si in 3 zile eram de parca nici nu nascusem!

Sper sa nu fie nimic grav si sa poata reveni, pentru ca se vedea ca are pasiune si de aceea iti transmitea energie pozitiva! Sunteti in gandurile si rugaciunile noastre, doamna doctor!

Sa o ajutam sa isi revina asa cum ne- a ajutat si ea pe noi sa aducem minuni pe lume
De Stefan Gabriela pe 29 Aprilie 2014

Buna seara, si eu am nascut cu Dna dr Bernevig, am 2 fetite de 3 si 1,5 ani. Am avut probleme foarte mari, dar a stiut exact ce sa imi spuna si ce medicatie sa imi dea. Un medic excelent de nota 10 daca asta este scara de notatie. Un om foarte bland si calm. O persoana care ti se lipeste de suflet. Imi doresc sa isi revina cat mai repede. Indiferent de problema pe care incearca sa o depasesaca. Doamne ajuta sa ne revedem cu bine!

Un doctor de nota zece
De Voiculescu Alina pe 29 Aprilie 2014

Multa sanatate doamnei doctor!

Contact Dr. Bernevig Mihaela

Adresa

Bulevardul Basarabia, 49-51, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.medicina-materno-fetala.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.