• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Berlo Adriana
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Berlo Adriana

Dr. Berlo Adriana medic primar obstetrica - ginecologie. A absolvit la Institutul de Medicina si Farmacie Iasi. Competenta in Ecografie Ginecologica. Curs in Ecografie 3D / 4 D la Cluj-Napoca, curs in ECO-Doppler pentru ginecologie.

Dr. Berlo Adriana medic primar obstetrica - ginecologie. A absolvit la Institutul de Medicina si Farmacie Iasi. Competenta in Ecografie Ginecologica. Curs in Ecografie 3D / 4 D la Cluj-Napoca, curs in ECO-Doppler pentru ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Genesys

Opinii utilizatori

Consult
De Iulia Claudia pe 18 Septembrie 2018

Confirm cele scrise de Andreea925 , Vio, Antonia si Roxana Carmen....i rest nu cred ca trebuie sa mai spun/scriu nimic

Consult
De .Andreea925 pe 14 August 2018

Lipsa totala de repsect .. nu am fost tratata asa niciodata. Pe langa ca am fost la o consultatie privata foarte costisitoare, doamna doctor s-a comportat foarte urat. Ambabilitate zero, empatie zero, si cum a scris cineva mai jos, direct iti baga anticonceptionalele pe gat.

Ginecologie
De Sofrag Ioana pe 03 Decembrie 2017

Gresit!!!!in comentariile mai jos....Eu datorită acestei doamne doctor,am o fetita.Daca dânsa nu era,eu nu duceam sarcina la bun sfârșit.Peste tot unde am fost mi s-a spus că nu voi putea sa nasc si sa fac avort ...a fost singura care m-a încurajat.Ii mulțumesc din suflet si datorita dansei am o minune de fetita de 3ani jumate!!

Ginecologie
De Sofrag Ioana pe 03 Decembrie 2017

O doctorita de nota 1000.O recomand cu incredere

doctor rau
De Vio pe 27 Septembrie 2017

nu te respecta deloc te trateaza foarte rece de cum intri pe usa ei striga la tine

Jos halatul!!!
De Antonia pe 11 Octombrie 2016

Daca doriti sa aveti cea mai neplacuta experienta apelati la aceasta doamna nervoasa, deprimata si cu tratament unic ANTICONCEPTIONALE!!! Sper ca nu are copii ca sigur sunt traumatizati si tristi! Nu e buna de nimic! Mergi la cules castraveti, macar nu faci rau nimanui.

Parere foarte proasta
De Roxana Carmen pe 07 Decembrie 2015

Berlo Adriana Luminita,este o persoana cu un comportament total neprofesionist.Este cam nervoasa,cand o intrebi ceva raspunde rastit,nu este amabila deloc.Am fost la consutlatie privata la Genesis Arad la ea.Mergeti la alt ginecolog fetelor !!! Nu asa se comporta un medic cu pacientul !

Contact Dr. Berlo Adriana

Adresa

Cornel Radu, 3, Arad, Arad

Site www.clinica-genesys.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.