• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Beleuta Octavian
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Beleuta Octavian

Dr. Beleuta Octavian, Cabinet Medical obstetrica-ginecologie Dr. Beleuta Octavian.

Dr. Beleuta Octavian, Cabinet Medical obstetrica-ginecologie Dr. Beleuta Octavian.

obstetrica-ginecologi

obstetrica-ginecologi

Cabinet Medical obstetrica-ginecologie Dr. Beleuta Octavian

Opinii utilizatori

Doctor foarte bun
De Ifrim maria pe 02 Iulie 2013

Un doctor foarte bun. Eu am doua fete si cu amandoua am fost la control la domnul doctor.

Foarte buna
De Clipa Raluca pe 13 Mai 2013

E un doctor foarte bun. Am nascut fetita cu el si acum astept sa nasc din nou in mai putin de 2 saptamani. Merita!

Dr. Beleuta Octavian
De Oana pe 13 Martie 2013

Dl. doctor e foarte bun. Eu merg la dumnealui de mai bine de 7 ani si sunt foarte multumita. Am doi copii, 7 ani, fetita si 9 luni, baiatul. Pe parcursul celor doua sarcini, dl doctor m-a ajutat foarte mult, dar si la nasteri s-a comportat minunat. La fel si in timpul spitalizarii. Am numai cuvinte de lauda!

Acest doctor a reusit cu mine de a fi fericita pentru o reusita de a fi insarcinata
De Ciubotaru pe 03 Ianuarie 2013

Dupa ani grei de a mai face un copil si plimbari din medic in medic cu esuari si gust amar in gura astazi sunt fericita datorita acestui Doctor Beleuta Octavian ca sunt o graviduta. Va multumesc, domnule doctor. La multi ani!

Preturi la nastere
De GABRIELA pe 25 Aprilie 2012

Buna, vreau sa stiu si eu cat costa nasterea cu domnul doctor.

Dr. Beleuta Octavian
De ZERO pe 22 Martie 2012

Sfatul meu? Incercati alt medic! Am nascut anul trecut cu el. S-a comportat, nu am cuvinte. La ora 10 am fost pogramata pentru nastere normala, aveam peste 40 saptamani. S-a enervat foarte rau pentru ca a stat dupa mine s-a nasc, dar nu m-a ajutat cu nimic. Asistentele stiu, la ora doua aveam dilatatie 2 si contractii la 2-3 min. Urlam dupa cezariana si nu a vrut sa imi faca sub pretext ca nu i-am zis inainte de nastere. A fost prima nastere. Nu stiam cum va fi. A fost groaznic, datorita lui!

Dr. Beleuta Octavian
De Adina pe 29 August 2011

Eu merg la d-l doctor de 13 ani si pana la dumnelui am trecut prin "cateva maini" . Acum nu as putea sa mai calc la altcineva!

Dr. Beleuta Octavian
De Ioana pe 03 Decembrie 2010

Buna ziua, as dori sa stiu si eu preturile de la cabinetul domnului Dr. Beleuta.

Dr. Beleuta Octavian
De Elyyneta pe 13 Aprilie 2010

E un dr foarte bun. Eu merg la el de 3 ani si a fost sg dr. care a gasit buba mea. Acum sunt insarcinata in 5 saptamani si tot la el merg.

Contact Dr. Beleuta Octavian

Adresa

9 Mai, 60, Bacau, Bacau

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.