• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Bejan Dorin
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Bejan Dorin

Dr. Bejan Dorin medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie.

Dr. Bejan Dorin medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Judetean Ilfov

Opinii utilizatori

Dr Bejan Dorin
De ANDREEA pe 12 Octombrie 2017

Este un medic foarte bun.In anul 2009 mi-a supravegheat sarcina si a efectuat operatia de cezariana(semnul in urma opratiei este f mic) . Tot dansul a efectuat amniocenteza cu succes(fatul fiind susceptibil de trisomia 21-cunoscatorii stiu). Deci il recomand cu incredere.

5 stele
De Olteanu nadia pe 25 Decembrie 2012

Este un medic super bun in aceasta meserie si tot odata o executa cu multa atentie, eu sunt insarcinata, iar el imi supravegheaza sarcina.

nastere cu dr Bejan
De AndreeaB pe 10 Aprilie 2012

A nascut cineva de curand cu dl dr Bejan? Sunt curioasa cum decurge urmarirea sarcinii si nasterea cu acest medic. Multumesc!

Dr. Bejan Dorin
De Catalina pe 22 Mai 2011

Draga Bia sa stii ca arat foarte bine crede-ma ca multe mamici ar vrea sa arate ca mine dupa 2 sarcini, sunt casatorita dar prima data cand am fost la el nu stia daca sunt casatorita sau nu sincer. Eu una nu am ce sa ii reprosez este foarte bun ca medic de aceea le recomand fetelor care vor sa mearga la el sa mearga fara nicio problema si despre mine poate spune lumea multe, dar asta nu inseamna ca este si adevarat.

Pentru Catalina
De Bia pe 21 Mai 2011

Draga mea, cum am mai spus mai depinde si cum arati si daca cumva nu esti casatorita, daca esti atunci sta in banca lui, dar ti-o spun clar, dr Bejan se da la paciente, mai intra si pe alte forumuri si mai intreaba si de ce a fost dat afara de la Municipal. Poate acum dupa atatea postari la adresa lui i-o fi dat Dumnezeu mai multa minte.

Dr. Bejan Dorin
De Catalina pe 18 Mai 2011

Draga mea dr. Bejan este medicul meu de 5 ani si sunt foarte mutumita de el. Eu nu am avut nici un fel de problema cu el, am 2 cezariene la interval de mai putin de 2 ani intre ele si sunt foarte bine. Cat despre hartuire nici nu poate fi vorba. Am trimis cel putin 20 de fete la el si nu le-am auzit sa spuna ca au fost hartuite.

Dr. Bejan Dorin
De Anonim pe 10 Mai 2011

Nu stiu cum s-a comportat cu alte paciente, dar in ceea ce ma priveste a a vut o atitudine exemplara. Cat despre calitatile sale ca medic, nu credeam ca ma pot reface atat de repede si de usor dupa o cezariana. Din punctul meu de vedere, e un medic foarte bun.

Dr. Bejan Dorin
De Anonim pe 10 Aprilie 2011

Iubitele mele, dr. Bejan e un doctor bun in plan profesional si comunica frumos cu pacientul pentu a-l ajuta sa se relaxeze i sa se simta bine in cabinetul dansului, iar la cealalta parte "hartuirea" e totusi barbat e datoria lui sa incerce, iar pt u xyz nu cred ca te-a sarutat cu forta stii tu vorba aia "pana nu ridica si cateaua coada", asa ca, mai bine nu scriai nimic.

Dr. Bejan Dorin
De Bia pe 25 Februarie 2011

Nu te supara, ii esti amanta? Atatea calificative. O pacienta care arata cat de cat bine, incepe cu amabilitati, si tot in pat, daca mai esti si singura si vulnerabila, cazi in plasa lui imediat.

Dr. Bejan Dorin
De Bia pe 25 Februarie 2011

Asta este viata uneori te mai pacalesti si eu ca multe altele, amabilitatea lui ar trebui sa dea de gandit. Comunica cu pacientele pana ajunge sa se culce cu ele. Mai prost e ca niciuna nu-l reclama, desi are nevasta si copil, ca mai toti. Asta nu e medic, face de rusine medicina romaneasca.

Contact Dr. Bejan Dorin

Adresa

Bulevardul Basarabia, 49-51, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.medicina-materno-fetala.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.