• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Bartok Ildiko
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Bartok Ildiko

Dr. Bartok Ildiko medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Halmasan.

Dr. Bartok Ildiko medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Halmasan.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Halmasan

marti: 14:30 - 17:30;
joi: 14:30 - 17:30;

Opinii utilizatori

Dr. Bartok, un om si un medic deosebit!!!
De Andina pe 17 August 2015

Am nascut cu d-na dr. Bartok Ildiko in anul 2009, o fetita perfect sanatoasa, toata sarcina fiind urmarita de dansa. O femeie calda, atenta, un medic caruia ii pasa de pacientii sai. Tin sa mentionez ca desi nu era de garda a venit zi de zi sa ma viziteze la spital dupa nastere. In plus, a acceptat o recompensa doar la controlul de 6 saptamani dupa nastere, refuzand orice cadou pana ce nu a vazut ca eu si fetia mea suntem bine.Acum sunt insarcinata cu al doilea copil si tare as vrea sa ma urmeareasca in timpul sarcinii si sa nasc cu ea, insa, am inteles ca nu mai face garzi la gine I. Oricum, este un medic aparte si deosebit! O recomand cu incredere!!!

nastere
De Morar pe 12 Iulie 2015

Trebuia sa nasc cu aceasta dr insa in ultimul moment mi-a spus ca daca vreau sa nasc cu ea se poate doar la privat. Imi este sila de aceasta femeie care pur si simplu ma abandonat cand i-am zis ca mi s-au rupt membranele la 34 de sapt si ca nu poate veni la spital. Fetelor, viitoare mamici va rog din suflet sa va ganditi bine cu cine vreti sa nasteti. Ganditi-va de o suta de ori daca este nevoie. Sper sa am ocazia intr-o zi sa ma intalnesc cu ea si sa-i "multumesc" pt ajutorul acordat cu atata profesionalism. Daca cititi cumva asta doamna dr as vrea sa va pun o intrebare: daca era vb de fiica dvs tot asa a ti fi procedat. A ti fi lasat o de capul ei singura fara nici un dr care sa o asiste la nastere. Rusine si credeti ma ca de fievare data cand o sa am ocazia o sa va fac reclama gratis fara vreun ban. Ii multilesc celui de sus ca ma ajutat si sper ca viata sa va rasplateasca pt tot. Dr cu parafa

dr bartok ildiko
De Diosi katalin pe 15 Iunie 2015

buna,si eu am nascut cu dr bartok ildiko este un medic deosebit,si ii multumesc pe aceasta cale,sunt insarcinata si din nou la ea apeles,mult respect

Cu respect pentru un medic deosebit
De Suciu dana pe 24 Octombrie 2013

Sunt mamica a doi copii,o fetita de 4 ani si un baietel de 2 luni si pe ambii i-am nascut cu doamna doctor Bartok! E un medic deosebit, profesionist si o recomand tuturor viitoarelor mamici si nu numai, acum la a doua nastere care a fost mai "grea" deoarece baietelul meu a fost cam mare pentru mine, a fost alaturi de mine si mi-a dat incredere si siguranta ca totul e ok si asa a fost! Am reusit sa o cunosc mai bine si am aflat ca inainte de toate e femeie si mama si asa cred ca "actioneaza" inainte de a fii medic. E un medic foarte bun din toate punctele de vedere! Eu ii multumesc!

Dr. Bartok Ildiko
De Agnes pe 20 Iunie 2013

Buna! Sunt insarcinata si as vrea sa ma duc la Dr. Bartok Ildiko. Poate sa-mi trimita cineva numarul ei de telefon? E-mailul meu este agneskvcs2007@yahoo.com. Multumesc!

O doctorita deosebita!
De Pascu Andreea pe 25 Februarie 2013

Buna,

Sunt mamica a doi copii frumosi si sanatatosi adusi pe lume cu ajutorul d-na dr. Bartok Ildiko. Este o profesionoista si un medic desavarsit.

Si daca va ganditi fetelor ca eu prima nastere am ajuns intamplatoar sa nasc cu ea pentru ca medicul meu la care am fost toata sarcina nu a venit la nastere, iar d-na dr Bartok era de garda.

Dar ma bucur foarte tare ca am cunoscut-o, asa ca la a doua asrcina m-am dus de la bun inceput la ea!

Va recomand cu incredere sa mergeti la ea, garantat nu o sa va par rau!
Va multumesc D-na Dr Bartok pentru tot ce ati facut pentru noi, fam Pascu.

Dr. Bartok Ildiko
De Popa pe 07 Aprilie 2011

Incantata pe deplin!

Contact Dr. Bartok Ildiko

Adresa

Cardinal Iuliu Hossu, 57, Cluj, Cluj Napoca

Site www.halmasan.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.