• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Bari Maria
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Bari Maria

Dr. Bari Maria medic primar obstetrica - ginecologie, medicina materno-fetala.

Dr. Bari Maria medic primar obstetrica - ginecologie, medicina materno-fetala.

obstetrica - ginecologie

obstetrica

Spitalul Clinic Filantropia

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.89.30 / 021.318.89.37;
interioare sala de nasteri: 259, sala de operatii: 244,
laborator central: 207, radiologie: 288, neonatologie: 215, ecografie: 262

Opinii utilizatori

Un doctor bun
De AndreeaMIA17 pe 27 Ianuarie 2020

Buna ziua. Sunt noua aici si citesc comentariile unor doamne care spun ca au trecut prin "mana" dnei.dr.Bari si nu au fost placut impresionate. Recunosc, nu se sincronizeaza deloc ceea ce vad scris aici cu ceea ce am trait eu dupa ce am ales sa nasc cu aceasta dr. In urma cu 2 ani si jumatate aflasem ca urma sa aduc pe lume 2 fetite gemene dintre una cu o mica pb la un rinichi iar printr-o recomandare a unui medic de la clinica ptivata am ajuns la dna.dr.Bari. in urma consultatiei am ramas placut impresionanta, mi-a vb foarte frumos, pe.intelesul meu, intr-adevar foarte repede si foarte bulversant, dar nu in termeni ce nu ar fi putut fi intelesi sau cu vreo atitudine care sa ma faca sa imi fac cruce de genul : unde am nimerit?!. Doctora mi-a supravegheat nasterea fiind la toate controloalele, care au fost destul de dese foarte implicata si coerenta in explicatii. Am nascut la 7 luni jumatate, intr-o zi de sambata, si de cand mi s-a rupt apa si pana dupa ce m-au inchis in urna operatiei de cezariana, dna dr a fost cu mine, intai la telefon, caci eram acasa cand au inceput simptomele si pana peste tot prin spital(camera de garda, garderoba, sala de anaestezie si sala nastere) oferindu-mi sprijin si informatii cand le-am cerut. Nu contest ca poate pentru unele persoanele, in special femei aflate la prima nastere, dna.dr poate e un pic repezita, autoritara, si superficiala, caci te astepti sa intalnesti un dr care sa stea cu tine la povesti despre ce frunos va fi sa ai un copil, despre cum va decurge nasterea, despre siguranta ca el se va afla acolo gata oricand sa fie cu tine cand va veni mimentul, o mare minciuna dupa parerea mea, caci nu poti garanta asta nimanui. Dansa mi- zis de la bun inceput ca ea nu va veni noaptea si nici cand e in vacanta, dar imi va pune la dispozitie echipa ei si totul va fi in ordine. Am preferat sa imi spuna asta scurt si clar inca de la inceput ca sa stiu la ce ma astept nu sa imi fac iluzii ca ma va tine de mana cand voi naste. Si uite ca am avut sansa sa nasc si in weekend si in plina vara si cu un dr capabil care sa-mi fie alaturi. In concluzie: Dna.dr.Bari este un medic cu care nu toti oamenii pot colabora. Cei care vreti doctori capabili si pragmatici mergeti la dansa. Cei care doriti sa fiti periati, sa aveti intietate si sa sariti peste randuri, mergeti la altii.

Recomand!
De Dobra pe 28 Martie 2018

O doamna atentă și Profesionista in ceea ce face .

Bună ziua!
De Donea Ane pe 16 Ianuarie 2018

Recomand cu încredere! Am fost la Medlife și am rămas plăcut impresionata de atitudinea doamnei doctor. O atmosfera calda, joviala, care m-a făcut sa uit complet ca mă aflu intr-o clinica. Îi mulțumesc pentru amabilitate și profesionalism!

Superficiala si incompetenta
De Elena pe 19 Decembrie 2016

Am fost la dansa, la Medlife si Regina Maria, pentru a descoperi de ce nu raman insarcinata, dupa analizele pe care mi le-a dat sa le efectuez si dupa ce am platit multi bani pe consultatii, mi-a prescris CLOSTILBEGYT, desi din ecografie a rezultat ca am chisturi ovariene, iar in prospect scrie clar ca este contraindicat in aceste cazuri. Mai mult decat atat, am fost la alt medic care mi-a recomandat sa fac un set de analize hormonale, din care a rezultat o tumora hipofizara, iar in prospect scrie "Nu utilizati Clostilbegyt daca aveti tumori hipofizare". Astfel ca am incetat sa mai merg la acest doctor incompetent,care prezinta un pericol pentru sanatate, iar clinicile private care au angajat-o ar trebui sa o dea afara daca vor sa nu isi piarda clientii!

Groaznica
De Flavia pe 05 Noiembrie 2015

Aceasta doctora ar trebui bagata la puscarie, e interesata doar de bani si totodata nemultumita, ii dadeam 200 de ron la o consultatie ce ar trebui sa fie gratuita si a fost nemultumita, imi "supraveghea" sarcina si cu infectie in sange care ducea la avort spontan nu mi a dat antibiotic. E incoerenta si nu o sa ti raspunda la nici o intrebare , t ia peste picior. Eu sunt la prima sarcina si evident ai cateva intrebari, si ma lua peste picior. E o nesimtita care ar trebui sa fie la puscarie pentru cum trateaza pacientii.Dupa ce ca ma chema la Medlife pt ecografii, si asta la 2 saptamani in luna a 3a, mai vroia si spaga, practic sa i dau tot salariul. Nu o recomand !

Dr. Bari Maria
De O pacienta pe 12 Aprilie 2013

Am fost la d-na dr., in ianuarie, aveam dureri abdominale si la penetrare.
M-a consultat, mi-a spus citez: "Ai colul rosu ca bluza de pe tine" o comparatie tampita, vroia sa spuna ca am rana pe col cu sangerare la atingere cu valvele, si bineinteles ca a scos valvele si mi le-a aratat, erau pline de sange.

Ok, cobor de pe masa, plangeam, totul ducea la ideea ca este foarte grav, o intreb daca este cancer, si spune ca nu este, citez: poate sa fie de la "Stres - tu sigur nu dormi noaptea, poate sa fie hormonal, poate sa fie de la anticonceptionale, poate sa fie de la alimentatie, etc", numai aberatii de genul acesta nimic concret, iar pe foaia de consultatie scrie cu investigatie HPV, ceea ce insemna ca sunt suspecta de cancer, dar fata in fata cand o intreb spune ca este de la stres.

Desi d-na. dr. se manifesta ca ar fi foarte grava problema, singura pe care o preleveaza este Papau Nicolau. Parasesc cabinetul fara nici un tratament, desi aveam dureri abdominale si colul inflamat, spune d-na doctor ca trebuie sa asteptam rezultatele analizei Papau Nicolau, 10 zile. Asteptam 10 zile, merg iarasi la cabinet, a lasat impresia ca mi-ar face un favor, ca m-a taxat doar cu 60 ron pentru interpretare analize, cand de fapt atata este costul pentru o interpretare, la clinica aceasta de pe Grivitei.

Rezultatele sunt ok, nu am cancer, nu am nicio casuta bifata, este trecut doar asociat cu inflamatia. Cand vede rezultatele imi spune, trebuie sa facem testarea HPV, si eu spun, pai cum, daca scrie pe analize ca nu am HPV, de ce sa o fac? (aceasta analiza costa aprox. 500 RON) si in acel moment d-na doctor isi schimba atitudinea si isi da seama ca nu are de-a face cu o persoana mai putin informata, si imi raspunde bajbaind, pai sa vedem daca esti purtatoare, ok, ce legatura are orice cu orice?

Aceasta doamna doctor dupa toata anamneza facuta, imi prescrie doar Ovule Clotrimazol 7 zile, si imi spune ca ma face ca noua, adica ca o sa ma cauterizeze. Eu plec de acolo cu tot abdomenul inflamat si colul la fel si ea imi spune sa ma spal cu ceai de galbenele.

Ok, am ajuns la aceasta concluzie cu aceasta doctorita si aceasta clinica de renume in Bucuresti, unde asistentele patruleaza printre pacientii pe pe holul de asteptare cu galeti cu diferite continuturi si pachete cu seringi si diverse instrumente medicale, iar pacientii le privesc socati cum alearga in 4 cabinete o data.

Situatia de mai sus a trecut, am avut capacitatea necesara sa caut alt doctor, alta clinica si sa ma gasesc iarasi asteptand in fata un cabinet. De data aceasta am ales o clinica mult mai mica, visavis de intrarea Plaza, un doctor mult mai cerebral si in special fara probleme de comportament, deoarece d-na dr. Bari manifesta in ultimul timp probleme serioase de concentrare asupra muncii.

Acest doctor se numeste Al-Mushali Alina, clinica este Polisano, preturile sunt la jumatate fata de Medlife, iar conditiile excelente.

Acest doctor m-a consultat si mi-a prelevat urmatoarele analize: Papau - Nicolau, secretie col, secretie vaginala, si mi-a facut ecografie abdominala. La intrebariile ce am, ce este?, mi-a raspuns foarte simplu si profesional, fara sa asteptam analizele, citez: "sunt sanse sa fie Streptococ!", ei bine asa au dovedit analizele intradevar este streptococ, cu sanse sa fie luat din spitalul Filantropia unde am nascut, deoarece fetita pe care am nascut-o nu a avut streptococ, deci am interceptat si eu ca sutele de persoane internate in spitalele romaneste bacteriile intraspitalicesti, uraaa, sunt mandru ca sunt roman!

Am primit de la d-na dr. Al Mushali Alina, tratamentul: antibiotic oral, si ovule, lactobacili si medicamente pentru inflamatii, un tratament ca la carte.

Din pacate, pararea mea despre d-na. dr. Bari este groaznica, urma sa ma cauterizeze, desi nu investigase amanuntit problema, habar nu avea ce se intampla, numai ineptii si povesti aberante avea in cap, iar toata lipsa ei de profesionalism urma sa o testeze pe pielea mea! Si probabil ca nu am fost prima persoana cu care facuse asta, dar sper prin acest mesaj sa urmeze cat mai putine persoane mutilate de sistemul sanitar romanesc si doctorii romani.

Dr. Bari Maria
De D pe 21 Februarie 2013

Nu este un om rau, doar ca nu este de recomandat. Nu o sa vina la nastere daca este noaptea, la cabinetul personal vine cand reuseste, si nu anunta pacientele de acest fapt. Bineinteles nu tine nicio fisa cu datele pacientei. Dpdv subiectiv, sufera de o forma comportamentala din categoria hiperactivitatii, din pacate, are si comportament verbal violent, cu treceri rapide in sfera de comportament verbal normal. Prin acest mesaj nu vreau sub nicio forma sa denigrez statutul acestei persoane, scopul este sa informez viitoarele mamici, poate daca citeam si eu acest mesaj inainte de nastere, mi-as fi schimbat alegerea. Bineinteles ca eu am nascut la doua noaptea si nu a venit, m-a lasat pe mana sefei de garda, care nu a fost prost intentionata, doar ca nu stia situatia mea, iar din punctul meu de vedere, ar fi trebuit sa nasc prin cezariana, nu pe cale normala. Datorita acestui fapt, am ramas cu traumatisme ale colului ireversibile.

Dr. Bari Maria
De O pacienta pe 19 Septembrie 2012

Am avut nenorocul sa contribui la bugetul dansei timp de 7 luni, fiind insarcinata, iar cand a venit vremea sa nasc a plecat in concediu lasandu-ma pe mana asistentului ei universitar. Nu pot sa zic decat ca regret ca am luat decizia sa merg pe mana dumneaei, m-a indopat cu pastile, la fiecare consultatie, o problema si ma speria, de bani nu mai zic - ma trimitea la diverse policlinici care mai de care sa-mi fac dublu, triplu test, diverse analize pentru diagnostice imaginare unde plateam bani grei. Sincer nu as recomanda-o nimanui.

Dr. Bari Maria
De Oana pe 07 Aprilie 2011

Inca un "doctor" care trateaza dupa ureche. Pune diagnostic pe ochi frumosi si sigur nu e interesata de pacientii ei. Se preface ca asculta ce-i spui si recomanda tratamente pentru boli pe care nu le ai. Stati departe!

Dr. Bari Maria
De Roskky pe 23 Decembrie 2010

Incredere si devotament!

Contact Dr. Bari Maria

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.SpitalulFilantropia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.