• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Banceanu Gabriel
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Banceanu Gabriel

Dr. Banceanu Gabriel medic primar obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie si citodiagnostic, gineco-oncologie, ecografie in obstetrica si ginecologie.

Dr. Banceanu Gabriel medic primar obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie si citodiagnostic, gineco-oncologie, ecografie in obstetrica si ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Centrul Medical Sanador

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9699

Opinii utilizatori

Multumesc
De Valy pe 23 Ianuarie 2015

Un medic exceptional. M-a ajutat si sper sa ii dea Dumnezeu sanatate sa ma ajute in continuare.

cel mai bun medic
De Gabriela ilinca pe 20 Martie 2013

Doctorul Banceanu este cel mai bun medic. Pentru mine este omul care mi-a salvat viata. In 2008 am fost diagnosticata de cancer de corp uterin,iar datorita priceperii si profesionalismului dumnealui eu traiesc.Multumesc frumos domnule profesor ,sa va dea Dumnezeu sanatate si sa salvati multe vieti de acum inainte.

Dr. Banceanu Gabriel
De Stela pe 23 Februarie 2011

Un medic excelent, care in fiecare zi salveaza vieti.

Contact Dr. Banceanu Gabriel

Adresa

Bulevardul Decebal, 1, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.9699
Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.