• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Balan Ovidiu George
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
policlinica

Dr. Balan Ovidiu George

Dr. Balan Ovidiu George medic obstetrica - ginecologie, Policlinica cu plata Bacau.

Dr. Balan Ovidiu George medic obstetrica - ginecologie, Policlinica cu plata Bacau.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Policlinica cu plata Bacau

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0234.510.482 / 0722.260.033

Opinii utilizatori

lipsa de profesionalism
De Souad pe 17 Februarie 2019

la insistenta recomandare a prietenei mele,Mirela, am fost la consultatie la vestitul dr.Balan. spre marea mea dezamagire si surprindere si contrar a ceea ce auzisem, am dat peste un individ nervos,agitat, cara mi-a facut mai mult frica cu atitudinea, arogant, impulsiv,lipsit de profesionalism, vulgar, injurand intr-una , bolmogea ceva despre PSD si conducera spitalului sau ceva de genul. nu cred ca mi-a acordat atentie mai mult de 2 minute, nu am inteles nimic, am plecat si cu banii luati si fara nici un tratament sau vreo lamurire. sincer,d-le doctor, sunteti depasit de varsta,de medicina actuala,obosit, va pierdeti rabdarea si calmul cu usurinta. poate ar fi mai bine sa va retrageti si sa va ocupati mai mult de fetita d-voastra de numai 2 anisori, daca o fi a d-voastra….ramane de vazut

Pacient
De Șoitu Camelia pe 20 Septembrie 2017

Sunt pacienta d-lui doctor de 18 ani. Totdeauna am fost bine îngrijită iar tratamentele recomandate au avut mereu efectul scontat. Mi-a salvat gemenii (18 ani în urmă ) de la o moarte sigură. Mii de mulțumiri !

5 STELE
De Ene Roxana pe 08 Septembrie 2016

un medic de exceptie si profesionist

profesionist
De Sova pe 08 Aprilie 2016

. .

Dr. Balan Ovidiu George
De Patricia pe 11 August 2011

E cel mai bun medic care poate exista.

Contact Dr. Balan Ovidiu George

Adresa

Oituz, 1, Bacau, Bacau

Telefon 0234.510.482 / 0722.260.033
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.