• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Badescu Sorin
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Badescu Sorin

Dr. Badescu Sorin medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Badescu Sorin medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Unirea

Opinii utilizatori

Nu recimand
De Ioana pe 24 Octombrie 2016

Am nascut acum 2 ani cu doctorul Badescu Sorin. Va pot spune sa va feriti de el.

Super doctor
De Gabriela pe 03 Octombrie 2011

Eu sunt la a doua nastere cu dl doctor si sunt f multumita de el pana acum. Prima data am nascut la CF2, acum tot acolo voi naste. Medicul se ingrijeste de tine, la fel si moasele (nastere naturala), tarifele sunt ok, saloanele curate, copilul il tii cu tine in salon. Am stat in spital 36 ore dupa nastere, apoi mi-au dat drumul acasa. Probabil la a doua nastere va fi si mai bine. Nota 10!

Dr. Badescu Sorin
De Alexa pe 06 Iulie 2011

Dr Badescu este un doctor bun, atata timp cat nu ai probleme! In momentul in care acestea apar, le trateaza cu superficialitate, nu stie sa fie autodidact sau sa ii intrebe pe medicii care au mai multa experienta decat el. Este tanar, e normal sa nu stii sa tratezi toate cazurile care pot aparea, dar cand nici nu faci nimic ca sa inveti, atunci este o problema, care se defineste intr-un singur cuvant - superficialitate. Ca si om, e dragutz, comunicativ, inteligent. Poate ca prin aceste trasaturi resuseste sa castige increderea pacientelor. Sfatul meu, pentru cele care vor sa il pastreze ca medic sau care vor sa nasca cu el, este ca atunci cand apar problemele, sa solicite si opinia altui medic! Sa nu ia de bun ceea tratamentele prescrise de el! De obicei da tratamente "dupa ureche", bazandu-se pe faptul ca daca au spectru larg isi vor face efectul, netinand cont de faptul ca antibiograma este cea mai relevanta.

Dr. Badescu Sorin
De Liliana Pavel pe 02 Februarie 2011

Am nascut printr-o intamplare cu dr. Sorin Badescu, dar pot sa spun ca este cel mai tare medic pe care l-am cunoscut. Este foarte rabdator, sufletist si disponibil, un chirurg desavarsit. Am nascut prin cezariana si abia daca se mai cunoaste acest lucru. Bravo, un medic de nota 20!

Dr. Badescu Sorin
De Berbecaru ana maria pe 25 Octombrie 2010

Dr. Badescu Sorin este un om extraordinar, eu am nascut in 2008 o fetita si am avut nota 9, a fost o nastere normala, dupa o operatie de extrauterina facuta tot de dansul. Este un medic de nota 20 si ii multumim atat eu cat si familia mea.

Dr. Badescu Sorin
De CHIRILA SIMONA MADALINA pe 22 August 2010

Eu am nascut cu el de 2 ori, ambele cezariene, la interval de 1,5 ani. Prima data a fost la Municipal, a doua oara la CFR 2 in martie 2010. De fiecare data am fost foarte multumita si m-am refacut extraordinar de repede. Ambele copile au avut 3.500 gr si nota 9, respectiv 10 la nastere. Nu ne mai dorim al 3 lea copil, dar tot pe el l-as alege, fara discutii, chiar daca ar fi jaf spitalul. Este un chirurg desavarsit. Nota 11!

As dori si eu nr. de mobil al doctorului Badescu
De Marcela pe 07 Iunie 2010

Buna ziua, va rog mult sa-mi dati si mie prin mail nr. de mobil al dr. Badescu. Sunt o pacienta a dansului si am pierdut nr. de telefon. Astept raspun pe id marcy_052007@yahho.com. Multumesc.

Dr. Badescu Sorin
De DENISA N pe 29 Mai 2010

Dr. Sorin Badescu este intr-adevar un medic si un om extraordinar. Face totul cu pasiune si pune suflet. Iti acdorda tot sprijinul si te incurajeaza de la inceput pana la sfarsit. Pana acum nu am mai intalnit un astfel de medic.

Contact Dr. Badescu Sorin

Adresa

Bulevardul Unirii, 57, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.cmu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.