• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Badea Stefan
48 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Badea Stefan

Dr. Badea Stefan - medic primar obstetrica ginecologie.

Dr. Badea Stefan - medic primar obstetrica ginecologie.

obstetrica - ginecologie;

obstetrica - ginecologie;

Spitalul Clinic Caritas

Opinii utilizatori

Dr.Badea Stefan
De Claudia pe 10 August 2011

Buna fetelor sunt noua pe acest forum si sunt o mamica in 8 saptamini. Am o fetita de 6 ani si acum dupa spusele D-lui Dr. Badea Stefan asteptam gemeni. Eu am nascut fetita la spitalul Bucur si am inteles de la Dr. Badea ca si el face nasteri acolo. Intrebarea mea este daca a nascut cineva cu cezariana la el si cum a decurs pt ca, eu am fost decat la consultati, nu am avut alte interventi cu el. Si cu cat se mai plateste o cezariana? Va pup.

Dr. Badea Stefan
De Ionita Violeta pe 10 Iunie 2011

Am nascut cu el in 2010 o fetita superba si sanatoasa! Multumesc, sa traiasca 1000 de ani.

Dr. Badea Stefan
De Mirela pe 20 Aprilie 2011

Este un medic intr-adevar bun profesional cu un suflet mare, foarte atent si isi face meseria bine. Din pacate pt. mine, nu a putut face mai mult, astfel ca am pierdut sarcina la 6 luni.

Dr. Badea Stefan
De Silvia pe 12 Aprilie 2011

Am 27 de ani si de la varsta de 21 de ani merg la acest domn doctor care mi-a rezolvat toate problemele, intodeauna a stiut ce am si tratamentele au funcitonat intodeauna. Numai cuvinte de lauda. Am experienta a nenumarati doctori intrucat am avut, din pacate, foarte multe probleme ginecologice, in pofida varstei mele, insa domnul doctor Badea a stiut mereu diagnosticul corect. De asemenea a fost si este si medicul mamei mele de cand era domnisoara. Domnul doctor are si cabinet particular, se numeste medical Gineco si telefonul este: 021.323.8698, mobil 0722.672.756. Str Pajistei nr 11, daca nu ma insel este adresa. Mergeti cu incredere.

Dr. Badea Stefan
De Dragne pe 02 Aprilie 2011

Sa zicem ca este un medic bun, dar cat conteaza medicul atunci cand ai preeclamsie si in spital nu au un aparat de tensiune in stare de functionare?! Un om extraordinar, m-au trimis la Panait Sarbu intr-un mod exemplar: cu toate analizele la zi, cu recomandare direct de la profesor la profesor, dar ajungem iar la spital. Medicatia prescrisa la Panait Sarbu nu mai exista in Caritas de 2 ani. Pentru mine este cel mai important spitalul unde nasti, problemele nu stii cand apar. In final am nascut o fetita de 690 grame care acum are 3 ani si este foarte bine. Prin ce am trecut atunci, foarte greu, m-au marcat pentru totdeauna.

Dr. Badea Stefan
De Ana pe 07 Martie 2011

Un doctor foarte bun si un om exceptional.

Dr. Badea Stefan
De Madalina pe 01 Februarie 2011

Probleme in timpul sarcinii cu mici infectii, nascut bebe cu 2.450, normal live fara epidurale sau alte injectii. Daca faceam epidurala putea pati ceva bebe pentru ca era prea mic, deci daca nu-i pasa si nu stia meserie sau astepta spaga putea sa-mi faca 7 epidurale. Dreptul il dai dupa ce nasti si va spun ca il dati pentru ca merita, nu ca esti obligat si nici nu am dat mult.

Dr. Badea Stefan
De Madalina pe 01 Februarie 2011

Daca am sti ca medicii sunt Dumnezeu pe pamant, nu am mai trce prin durerile facerii. Dr. Badea este omul care a stat langa mine cat a durat travaliu si fara sa-i dau spaga. Ii doresc multa sanatate si tot ce isi doreste in noul an.

Dr. Badea Stefan
De Irina pe 01 Noiembrie 2010

Am nascut cu el in 2006 pe fata mea si acum urmeaza sa nasc si al II-lea bebe tot cu el. Am toata increderea ca totul va fi bine. Il cunosc din anul 2000 si intotdeauna si-a dat interesul!

Dr. Badea Stefan
De Ralukutzu pe 01 Octombrie 2010

Am nascut cu el anul asta la Caritas, m-a lasat sa ma chinui 9 ore, i-a sucit gatul fetitei mele (are nevoie de operatie), a fost lovita la cap cu paralizie faciala (i-a ramas un ochi mai mic) si nu mi-a scos toate firele (a mai pastrat cateva si pentru controlul de 6 saptamani). Un singur cuvand pentru dr. Badea Stefan = malpraxis (si asta cu spaga ca fara nici nu se streseaza).

Contact Dr. Badea Stefan

Adresa

Traian, 29, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.spital-caritas.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.