• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Badea Iulian
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Badea Iulian

Dr. Badea Iulian medic primar, competenta in colposcopie.

Dr. Badea Iulian medic primar, competenta in colposcopie.

medic primar, competenta in colposcopie

sectia clinica obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

Opinii utilizatori

copil probleme
De Dochit pe 08 Iulie 2016

este un incompetent....am un copil asistat de Badea care are probleme iremediabile ....

Dr. Badea Iulian
De Iuliana b. pe 28 August 2011

Este un medic foarte bun, eu m-am operat de fibrom in 2006, s-a purtat exemplar. Acum am o problema la san si i-am pierdut nr. de mobil. Daca ma poate ajuta cineva va rog sa ma contactati. Am urmatorul id: iuliana_19092007. Va multumesc anticipat.

Dr. Badea Iulian
De Blue_eyes pe 17 Iulie 2011

Si eu as vrea cat mai curand numarul de la cabinetul domnului sau daca se poate numarul dlui de telefon. multumesc!

Cerere adresa
De Coca pe 28 Iunie 2011

Si eu am fost operata de cancer tiroidean si am probleme endocrine post operatie. Pot afla mai multe amanunte despre unde-l pot gasi in afara spitalului? Si cand? Multumesc.

Dr. Badea Iulian
De Lili pe 07 Iunie 2011

Eu am nascut acum 16 ani cu el si nu pot spune decat lucruri frumoase despre acest doctor minunat; acum 16 ani nici nu se pomenea de rezerva mama-copil, eu am stat intr-o astfel de rezerva, la Spitalul Municipal, fara sa fiu ruda sau prietena, doar pacienta; travaliul a incepu la 8 a.m., m-am internat si am nascut pe la ora 17, timp in care m-a vizitat de nenumarate ori si, da, am nascut cu el, prin cezariana pentru ca dilatarea nu a fost suficienta; ma vizita in fiecare dimineata si avea grija sa-mi spuna lucruri frumoase de cate ori intra in rezerva; si astazi sunt pacienta lui si inca ma gandesc sa mai nasc o data cu el; de bani nu este interesat, i-am dat cat am crezut eu, dupa ce am nascut dar acest lucru nu i-a afectat comportamentul.

Dr. Badea Iulian
De Avram mariana gabriela pe 22 Martie 2011

Este un doctor adevarat care iti inspira incredere si te face sa uiti de toate suferintele tale. Contactati-l fara ezitare. Eu am nascut ambii copii cu el (1996 si 1998) si de curand am fost operata de chist ovarian tot de d-nul doctor Badea Iulian. Daca as fi mers la controlele anuale tot la dansul poate ca nu as fi ajuns la operatie.

Dr. Badea Iulian
De Narcisa37 pe 17 Martie 2011

Indiferenta, lipsa de profeionalism, si lista ar putea continua este total diferit modul lui de a se comporta la cabinet fata de modul in care se poarta in spital. Nu comunica, alergi dupa el, nu raspunde la telefon, iar ceea ce este si mai grav, este ca atunci cand (probabil)si-a dat seama (sau nu) ca a facut o greseala aplica pozitia strutului. Sunt foarte multe si dureroase evenimentele care m-au facut sa scriu asta. Ele acum nu mai au nici o valoare, doar atat: la 36 de ani datorita si lui am pierdut si copilul si mi s-a facut si histerectomie. Asa ca fetelor: ocoliti acest doctor de renume. Nu va bazati pe ce-a fost.

Dr. Badea Iulian
De Narcisa pe 15 Martie 2011

Inainte de a opta sa-l alegeti pe dumnealui mai cautati si alti doctori, iar spitalul universitar este o cloaca. Va recomand maternitatea bucur, unde intr-adevar esti tratat ca om, indiferent de unde vii, ce studii ai, sau cati bani ai in buzunar.

Cabinet particular Dr. Badea Iulian
De Crin pe 10 Martie 2011

As dori si eu sa stiu adresa cabinetului personal si un numar de tel. pentru dl. Badea Iulian. Multumesc.

Dr Badea iulian
De Andreea pe 04 Februarie 2011

Este un doctor foarte bun si are o echipa de medici extraordinara. Le doresc multa sanatate si numai bine. Eu m-am operat de tumora ovariana in 1997 la Spitalul Municipal.

Contact Dr. Badea Iulian

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.