• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Baaddi Najib
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Baaddi Najib

Dr. Baaddi Najib medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Baaddi Najib medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Mary Medical Center

Opinii utilizatori

Dr. Baaddi Najib
De Ana pe 22 Iunie 2012

Am fost la cabinetul din Otopeni, Medisam la dr. Badii, eu fiind programata de catre asistenta dansului pentru o ecogeafie, aceasta costand 150 RON. Problema a fost ca dansul mi-a facut si un consult care acesta costa 130 RON, nestiind ca acesta trebuie platit, iar eu fiind programata doar pentru ecografie nu si consult, iar lucrul acesta nu mi s-a parut fiind normal si neavand intr-o clinica o lista cu preturile analizelor sau consultatilor pentru care un client ar trebui sa-l vada.

Dr. Baaddi Najib
De Iubirica pe 01 Aprilie 2012

La centrul medical Mediurg Campina.

Dr. Baaddi Najib
De Lucica mihai pe 05 Ianuarie 2012

Buna, poti sa-mi spui si mie unde-l mai pot gasi pe Dr. Baaddi?

Foarte bun!
De Alina pe 17 Noiembrie 2011

Eu am o parere foarte buna despre Dr. Baaddi.

Un medic de exceptie
De Alexandra pop pe 10 Octombrie 2011

Am fost consultata de dl. doctor Baaddi Najib in clinica Medisam din Otopeni, am fost diagnosticata corect, efectuez un tratament recomandat de dl. doctor in urma caruia problemele mele de sanatate (si nu sunt usoare) s-au remediat. Am toata stima si va recomand un bun profesionist!

Dr. Baaddi Najib
De Popescu irina pe 01 Iunie 2011

Am fost la clinica Medisam din Otopeni unde lucreaza dr. Baaddi cu o sarcina. Luna a4a, dupa discutii si examenul clinic, dr. Baaddi m-a sfatuit sa fac o ecografie morfologica la alta clinica, desi are si el ecograf (fara dopler color) si am apreciat onestitatea si sinceritatea lui, am hotarat sa urmaresc sarcina tot la el.

Dr. Baaddi Najib
De Daniela matei pe 27 Ianuarie 2011

Eu am fost diagnosticata cu sarcina extra uterina si trimisa la spital pentru operatie, o prietena mi l-a recomandat pe dr. Baaddi care a gasit o sarcina in uter si m-a salvat de la operatie inutila si acum am o fetita frumoasa.

Dr. Baaddi Najib
De Oprea carmen pe 25 Ianuarie 2011

Am citit ce a scris Aida Avram si pot spune ca am verificat acest nume in dosarele pacientelor si nu l-am gasit, eu fiind o asistenta care a lucrat cu dr. Baaddi. Concluzia mea este ori Aida minte, ori ea dorea acest lucru. Va asigur ca dr. baaddi este un dr. bun si nu am auzit de la nicio pacienta asa ceva.

Dr. Baaddi Najib
De Popescu livia pe 25 Ianuarie 2011

Am avut o problema ginecologica veche si dupa multe consultatii am ajuns la dr. Baaddi (care a deschis recent o clinica in Otopeni), un medic care asculta, explica bine ce ai, pot spune ca am scapat de boala.

Dr. Baaddi Najib
De Aida avram pe 24 Mai 2010

Am ajuns la dr. Baaddi Najib pentru consultatie, iar dl. dr. Najib Baaddi mi-a propus sa am relatii sexuale cu dansul, ulterior am aflat ca acesta este tratamentul propus de dansul majoritatea pacientelor, presupun pt a-si rezolva dansul ceva probleme.

Contact Dr. Baaddi Najib

Adresa

Iosif Iser, 10, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.