• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Augustin Marius
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Augustin Marius

Dr. Augustin Marius medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Augustin Marius medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

sectia II obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan

Opinii utilizatori

Dr. Augustin Marius
De Adina marinescu pe 07 Februarie 2011

Este un medic extraordinar. Eu am facut o intrerupere de sarcina anul trecut si s-a purtat exemplar. Aveti cumva un nr. de telefon mobil al domnului doctor.

Dr. Augustin Marius
De Luminita pe 03 Februarie 2011

Am nascut acum 12 ani cu el si nu am uitat nici acum cat de uman a fost si cum m-a ajutat sa privesc nasterea ca pe un fenomen absolut normal si nu ca pe o trauma. Este foarte milos si uman. Il recomand ca medic tuturor femeilor.

Dr. Augustin Marius
De Raluca pe 28 Ianuarie 2011

Estte un om de milioane este intr-adevar un om ca pune suflet in tot ce face.

Dr. Augustin Marius
De ALINA pe 28 Ianuarie 2011

Si eu am nascut acum o luna al doilea copil cu dl dr Augustin si nu pot sa spun decat ca este un medic extraordinar.si primul copil tot cu dansul l-am nascut acum 7 ani. Este un inger trimis de Dumnezeu pentru femeile care il aleg pe dansul ca medic. Eu la a doua sarcina am avut probleme din luna a treia, iar dl dr. mi-a recomandat repaus total. Am facut intocmai cum a spus dansul si am nascut o fetita sanatoasa.sa nu va fie frica sa mergeti la Maternitatea Bucur. Mult succes tuturor viitoarelor mamici.

Dr. Augustin Marius
De Nela pe 28 Noiembrie 2010

Am nascut acum 14 ani cu dansul. Este minunat ca om, ca medic. Pune suflet in tot ce face, este singurul medic in care am incredere. Ii doresc sa fie sanatos, ca avem nevoie de oameni ca si dansul.

Dr. Augustin Marius
De Cristina pe 26 Noiembrie 2010

Eu am pierdut o sarcina mare la 4 luni si am ajuns cu hemoragie la domnul doctor. Este un profesionist excelent. Numai cuvinte de lauda la adresa dumnealui.

Informatii
De Ionut pe 17 Mai 2010

Buna ziua! Am citit parerile voastre despre d-nul dr.Augustin. Sotia urmeaza sa nasca cat de curand, pe cale naturala, termenul fiind implinit, cu d-nul dr. Va rog frumos care dintre voi poate sa ne ofere ceva relatii despre nasterea normala cu d-nul doctor Augustin, dati-mi un sms la 0722.929.048, va voi suna eu ulterior. Din pacate domnul dcotor, fiind foarte ocupat nu a apucat sa ne explice foarte multe despre felul anesteziei. Va multumesc.

Dr. Augustin Marius
De Frumushika pe 19 Aprilie 2010

Dr. Augustin este super profesionist care isi iubeste foarte mult meseria pe care o practica si isi dedica mare parte din viata lui pacientelor. Cinste lui, mai rar gasesti asa medic devotat.

Dr. Augustin Marius
De Dumary pe 09 Aprilie 2010

Un dr. foarte bun. Si eu am nascut cu el si a fost totul bine. Este insa cam ocupat dar incearca sa-si faca timp de toata lumea. Un dr. excelent.

Dr Marius Augustin
De Stefania pitesti pe 29 Martie 2010

Dr Marius Augustin, este un super doctor.am nascut cu elsi a iesit super operatia.

Contact Dr. Augustin Marius

Adresa

Intre Garle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.