• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Arsene Janina
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Arsene Janina

Dr. Arsene Janina, medic specialist obstetrica ginecologie, Spitalul Sanador.

Dr. Arsene Janina, medic specialist obstetrica ginecologie, Spitalul Sanador.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Sanador

021.9699

Opinii utilizatori

Recomand
De Ana pe 08 Octombrie 2017

Cea mai buna doamna doctor . Un medic de excepție , delicata , explica tuturor cu calm și răbdare , Răspunde la orice ora la telefon . Într-un cuvânt este minunata . O recomand cu mare drag !

Recomand
De Cristiana pe 06 Ianuarie 2017

Bravo!
Un medic de exceptie, delicata, cu calm si rabdare isi trateaza pacienta!
Revomand cu drag!

pacient
De Alexandrina pe 29 Septembrie 2016

Un medic cu o vocatie ireprosabila din pdv-ul meu, foarte grijulie, rabdatoare, explicatii pe intelesul pacientului (ma refer aici la explicatii oferite termenilor medicali) . O recomand cu incredere si cu siguranta dansa va fi alegerea mea in momentul in care voi alege medicul care imi va supraveghea o viitoare sarcina

Dr.ArseneJanina
De Geo pe 07 Septembrie 2015

împărtășesc opinia de mai jos. Azi am fost la dna dr. Și mi-a făcut o bună impresie: a folosit delicat ustensilele, mi-a explicat cu răbdare tot ce a trebuit. Și e și frumoasă :-)

Arsene Janina
De Raluca pe 13 August 2014

Este o persoana foarte calma, pozitiva, si foarte important - stie sa asculte si are rabdare sa raspunda tuturor intrebarilor pacientei. A fost mai meticuloasa decat un medic cu mult mai multa experienta la care obisnuiam sa merg. O recomand cu caldura.

Foarte buna - recomand
De Oana pe 12 August 2014

M-a tratat fara comentarii, foarte eficient, personalizat, recomand cu mare caldura.

Contact Dr. Arsene Janina

Adresa

Sevastopol , 9, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.9699
Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.