• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Antohi Irina
24 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Antohi Irina

Dr. Antohi Irina medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie si colposcopie.

Dr. Antohi Irina medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie si colposcopie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Antohi Medical Center

Opinii utilizatori

Dr Antohi Irina
De Nina pe 10 Mai 2018

im so happy to be her patient, probably the best doctor that i could find in Bucharest!

Nu recomand
De Ioana pe 15 Februarie 2018

Nu recomand, o doctora negativista din toate punctele de vedere. Bine ca nu am facut prostia sa nasc cu ea.

Super !
De Anda pe 09 Iunie 2017

Sustinere totala ! Super , super , super !

dr Antohi Irina
De Georgiana pe 07 August 2016

Buna ziua. Dr Antohi mi-a monitorizat sarcina pe tot parcursul ei. Vreau sa mentionez ca toate analizele care se fac in sarcina sunt foarte importante. Mamici , ascultati-va medicul si nu faceti nimic de capul vostru. Mi-a raspuns la telefon la orice ora am sunat si m-a chemat peripdic la control. La inceputul sarcinii la spital apoi la cabinet spre sfarsitul sarcinii. Nu mi-a luat bani de fiecare data la cabinet sau mi-a luat mai putin decat facea plus ca am facut si niste analize si stiam pretul. Mergeti cu incredere la dumneaei nu o sa regretati nici o secunda. Bebelina mea e bine acum crestem si speram sa avem si fratiori.

Dr. Irina Antohi
De Barticel pe 29 Decembrie 2015

Bună seara viitoare mămici. Vreau sa va spun ca sunt atât de fericită încât am simțit nevoia să scriu despre dr. Irina Antohi. Mie personal mi a intrat la suflet! Am născut cu dânsa acu o săptămână și nu regret o clipa ca am ales-o. Este un medic cu suflet mare,cu un bun simț extraordinar! Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat-o în cale și va sfătuiesc sa mergeți cu încredere la dansa! Am născut ușor timp de 6ore a stat un mine tot timpul, foarte grijulie. Am o minune de băiețel și asta datorita ei. Recomand cu încredere. Seara buna

Dr. Antohi Irina
De Diana pe 30 Octombrie 2015

Un doctor exceptional,nu am inralnit pana la ea atat profesionalism. Eu am nascut prin cezariana (a 3-a cezariana) Primele 2 au fost cu alti doctori dar nici unul nu se compara cu ea. In clipa in care ajungi sa fi pacienta ei se poarta cu tine la fel ca cu propriul ei copil,E serioasa,are momente cand e un pic mai dura in limbaj dar nu in defavoarea pacientei. Raspunde la telefon la orice ora, pe mine m-a sunat dupa operatie acasa sa vada cum ma sunt. Nu am cuvinte , e o perfectionista . Fetelor duceti-va cu incredere la ea,o sa vedeți ca asa OM nu ați mai întâlnit.

Dr. Antohi Irina
De Carmen pe 21 Octombrie 2014

Viitoare mamici nu aveti incredere in Dr. Antohi Irina, deoarece pe tot parcursul urmariri sarcini mele am platit serviciile la cabinetul sau particular, iar cand a fost sa nasc ma lasat sa stau cu apa rupta de la ora 21 pana la ora 9 de dimineata fara sa se sinchiseasca sa vina la spital. Astepta dilatatia dormind in pat linistita.

La ecografii nu avea rabdare sa imi faca masuratorile corecte si drept urmare copilul meu sa nascut cu 3.950g, iar la ecografi mai mult de 3,200 nu avea, asta ma incurajat sa nasc natural, nestind cat de incompetenta este aceasta doctora, chinuindu-ma pe mine si copilul meu.

si din aceasta cauza au fost probleme la nastere atat pentru mine cat si pentru copil, fiind nevoita sa stau in spital 10 zile cu tratament, din cauza lichidului verde aparut si febrei in travaliu.

Binenteles ca eu am fost cea acuzata de cele intamplate de catre aceasta doamna doctor.
Sfatul meu este sa cereti o parere competenta si sa nu credeti tot cea ce va spune, pentru mine personal a fost o trauma acesta experienta.

Eco
De Alina pe 06 Octombrie 2014

Buna,

Imi puteti spune daca dna Doctor va cheama la eco la cabinetul dansei? Din cate am vazut la Filantropia se fac eco gratuite daca ai actele necesare in schimb la cabinetul dansei trebuie platite toate eco.

Multumesc frumos!

Un doctor minunat
De Alina pe 29 Iulie 2014

Este un doctor minunat. A fost alaturi de mine pe tot parcursul travaliului, chiar daca a durat aproape o zi intreaga. Am relationat foarte bine si a facut tot posibilul sa imi aline durerile. Mi-a conferit incredere, facand aceasta experienta mult mai usoara. Noi am avut si ceva probleme cu bebele, iar dansa s-a preocupat si interesat permanent de evolutia acestuia pe tot parcursul spitalizarii. Ii multumesc din suflet si o recomand cu cea mai mare incredere.

Intrebare
De Cristina pe 19 Mai 2014

Buna Mihaela, ai nascut cu d-na dr. Antohi la Filantropia? La investigatii ai mers la cabinetul particular sau maternitate? Am si eu un bebe( in crestere, in burtica) si as vrea sa merg la un medic pe care sa-l pastrez pana la nastere. Am auzit pareri bune despre dr. Antohi dar, uitandu-ma pe lista cu medici ai maternitatii Filantropia, am vazut ca nu figureaza acolo.

Contact Dr. Antohi Irina

Adresa

Stolnicului, 6-10, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Str. Stolnicului, nr 6-10, etaj 1, ap 4, sector 1, Bucuresti

(intre strazile Maresal Averescu si Clucerului)
Site www.antohi-medicalcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.