• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Antal Liana
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Antal Liana

Dr. Antal Liana, medic obstetrica-ginecologie, Oradea.

Dr. Antal Liana, medic obstetrica-ginecologie, Oradea.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Oradea, Bihor;

Opinii utilizatori

un Om de calitate!
De Rauch katalin pe 23 Septembrie 2013

Un medic dedicat, bine pregatit, disponibil si de mare incredere!
O alegere buna.

Dr. Antal Liana
De Carmen pe 10 Aprilie 2013

Dr. Antal e ok, trecuta prin multe. Ii lipseste comunicarea cu pacientele, mai ales in clinica noua Calla! E cunoscuta ca nu te taxeaza din plictiseala si nici nu iti face investigatii fara rost, doar ca sa iti usureze buzunarul. E adepta nasterilor naturale, cu anestezie, ceea ce e ok. daca ti se intampla sa ajungi la spital pentru nastere, fi sigura ca vine sa te ajute! Noua clinica pe care si-a deschis-o e frumos amenajata, insa are 2 probleme: e foarte frig acolo pentru ca nu au incalzire (vreo 14 grade cred ca sunt, si e marmura pe jos), daca trebuie sa stai sa astepti, simti frigul rau, apoi am vazut furnici pe canapele, in plina iarna!

Dr. Antal Liana
De Anonim pe 20 Martie 2011

Buna. am nascut cu acesta doamna doctor o fetita cu o malformatie foarte grava. Ciudat nu a vazut nimic desi se vedea din luna cincea. Nu mai spun nimic doar ca nu este chiar asa de buna pe cum se crede.

Dr. Antal Liana
De Anonim pe 14 Aprilie 2010

Medicul e cum te nimereste, poate sa iti faca rau tie si la alta persoana sa ii faca bine. Mie Antal mi-a facut bine chiar daca am pierdut copilul, deoarece a fost atenta si interesata de cazul meu. Am fost la mai multi medici oradeni si pot sa fac o diferenta. Daca ar investi mai mult in aparatura, si s-ar perfectiona in utilizarea noilor aparaturi, nu ar mai merge atatea oradence prin Ungaria, Timisoara. E pacat ca un oras mare cum e Oradea sa nu aiba o maternitate mai renumita. Comportamentul personalului ar mai trebui finisat.

Contact Dr. Antal Liana

Adresa

Calea Clujului, 50, Bihor, Oradea

Telefon Spital: 0259.414.630;
Site www.spitalogoradea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.